Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Lyxiga villor i Moraira Spanien

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Lyxiga villor i Moraira Spanien

Om du vill ha ett extra hem i en himmelsk miljö rekommenderar vi våra fantastiska lyxvillor i Moraira Spanien.

Moraira är en kuststad belägen på Costa Blanca nord. Under hela åtta kilometer av varierad kust finner vi magiska havs vikar med lugnt och öppet vatten idealiskt för vattensporter.

Det är vanligt att träffa idrottare som utnyttjar dessa varma vatten för snorkling eller dykning.

Det är helt trevligt att dyka in i dessa små havs vikar och upptäcka sina underbara havsängar.

Men det är också den perfekta platsen att koppla av på de gyllene sandarna på sina små stränder och vila med avkopplande solar.

I Moraira har du ett omfattande gastronomiskt, fritid och kulturellt utbud.

Du kan smaka utsökta rätter av lokal mat och njuta av de unika produkterna i den närliggande trädgården.

En typisk produkt av Moraira är "Mistela", en söt likör som tillverkats sedan det antika Rom, från en mängd olika druvor som är typiska för sin jordbruksdal.

På grund av den viktiga andelen invånare som kommer från andra europeiska länder som bor i Moraira är det väldigt enkelt att hitta många live-musiklokaler av flamenco, jazz, mariachis ...

Våra lyxvillor i Moraira Spanien är det närmaste att bo i ett paradis

Du kommer bli glatt överraskad när du besöker våra lyxvillor i Moraira Spanien. Du kommer att tro att du är i ett paradis på grund av den magnifika skönheten i miljön där de ligger.

Dessutom är dessa avancerade konstruktioner. I dem hittar du att de är byggda med de bästa materialen och att de har alla nödvändiga faciliteter för att leva i total komfort.

De har installation av luftkonditionering, inbyggda garderober i sina rymliga sovrum, förstärkt dörr, fullt möblerat kök med toppmoderna apparater etc.

De har stora fönster med dubbelglas som tillåter insättning av solljus till alla rum och erbjuder dig exklusiv utsikt över det intensiva blå havet.

Kan du föreställa dig dig själv i poolen på din lyxvilla i Moraira Spanien, njuter av ett avkopplande bad medan du gillar att titta på Medelhavet?

Under våren är det den perfekta tiden att njuta av i sin lummiga trädgård medan du njuter av en utsökt grill tillsammans med dina vänner.

Tveka inte att fråga oss alla frågor du har. Om du behöver service av en trädgårdsmästare eller underhållspersonal i din pool och ditt hem, kan vi ge dig råd om pålitlig personal och att de gör sitt arbete perfekt.

Vi erbjuder dig ett urval av fantastiska lyxiga villor i Moraira Spanien

Vi inbjuder dig att besöka våra lyxvillor i Moraira Spanien som vi erbjuder dig på vår hemsida. Om du inte hittar den egendom du vill ha kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och vi kommer att hålla dig informerad om alla våra nyheter.

Du kan också följa oss på sociala nätverk och lära dig mer om vår verksamhet. Men om du fyller i kontaktformuläret som visas på webben kommer vår personal att kontakta dig så snart som möjligt.

Vi kommer gärna att höra dina förhoppningar och intressen när det gäller ditt nya hem på Costa Blanca.

Skicka oss ett mail till info@tabairarealestate.com eller ring oss på (+34) 96 574 41 79.

Du kan också kontakta oss via Skype på tabairarealestate1 eller genom att besöka oss personligen på våra kontor på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×