Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Luxe woningen Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Luxe woningen Costa Blanca

Britse, Franse en Duitse buitenlandse kopers kopen meer huizen in Spanje

De positieve trend die de markt wordt weerspiegeld in het volume van de aan- en verkopen, die aan het einde van de eerste helft van 2017 bedroeg 888 miljoen euro.

Thuis aankopen door buitenlanders heeft 13,2% van de totale verkoop in Spanje in 2016 betekende en prognoses geven aan dat dit cijfer zal worden overschreden in 2017, volgens een recent rapport, dat de verhoging voor het achtste opeenvolgende jaar eenheden, bereikte de 53.500 woningen in 2016.

Nationaliteit, de Britse leid de ranking, goed voor 19% van de transacties. Het rapport suggereert dat de Brexit en het gedrag pond, ervaren rechtvaardigt dalen van 23,95% in 2016. Ze worden gevolgd Frans (8%), Duitsland (7,6%), Zweden (6,7%) Belgische (6%) en Italiaanse (5,4%).

Meer investeringen door buitenlanders dan ooit.

De positieve trend die de markt wordt weerspiegeld in het volume van de investeringen, die aan het einde van de eerste helft van 2017 bedroeg 888 miljoen euro, meer dan het dubbele dan in dezelfde periode van 2016, toen 330 miljoen in residentiële activa werden toegevoegd .

In feite is het volume van de eerste zes maanden van 2017 iets hoger dan alle investeringen van vorig jaar, die stond op 802.000.000 euro.

Tabaira Real Estate biedt Luxury Homes Costa Blanca.

Dus je weet dat de beste huizen te koop in Moraira ze kan vinden in Tabaira Real Estate, uw Real Estate in Moraira. Neem contact met ons op en vanaf het moment dat je de geweldige service die we in staat zijn om te zorgen voor een maximale tevredenheid van onze klanten die willen een villa te kopen aan de Costa Blanca te controleren.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×