Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Makelaars in Moraira Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Makelaars in Moraira Spanje

Onze makelaars in Moraira Spanje helpen u uw ideale woning te vinden in een van de belangrijkste toeristische bestemmingen aan de Costa Blanca.

Moraira is een prachtige stad aan de Costa Blanca die tot enkele decennia geleden vooral bezig was met vissen in de Middellandse Zee.

Vanwege de unieke baaien van de turkooisblauwe zee, de prachtige stranden met transparant water en het idyllische klimaat, is Moraira nu een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Europa geworden.

Het bewijs hiervan is het significante percentage inwoners uit andere landen in het noorden van het continent, voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Moraira biedt een interessant cultureel en vrijetijdsaanbod. In juli vieren ze hun patroonheilige feesten, waar u een geweldige tijd kunt hebben om deel te nemen aan hun speelse evenementen, hun festivals, live muziek in de schemering voor alle leeftijden, vuurwerk, optochten en hun traditionele "Bous al Carrer".

Het is een perfecte tijd om deze typische stad aan de Middellandse Zeekust, de aantrekkelijke stranden, de jachthaven, de prachtige restaurants, ... te leren kennen

Als u ook wilt verhuizen of lange vakantieperioden wilt doorbrengen in deze idyllische hoek van de Costa Blanca, neem dan contact met ons op en onze makelaars helpen u bij het vinden van de woning die u zoekt.


Onze makelaars in Moraira Spanje tonen u een interessant woningaanbod

Vertel ons hoe is uw ideale huis. Onze makelaars in Moraira Spanje helpen u graag om een exact profiel te maken van het huis van uw dromen.

Vervolgens bieden ze u een selecte lijst met huizen die bij uw profiel passen. U kunt ze zorgvuldig onderzoeken en ons al die vragen stellen die zich kunnen voordoen.

We zullen graag al uw vragen oplossen.

We sturen u een dossier met huizen waarin elk onroerend goed een korte uitleg van de belangrijkste kenmerken en een uitgebreide fotogalerij heeft bijgevoegd.

Wij bieden u nieuwbouw- en wederverkoopwoningen in de belangrijkste urbanisaties van Moraira.

Kun je je deze zomer voorstellen wonen in een luxe villa met een prachtig uitzicht op de zee en het privézwembad?

Heeft u liever een appartement aan het strand en dicht bij het recreatie- en commercieel centrum?

Wilt u een mooie bungalow omgeven door mediterrane dennen waar u kunt genieten van de enorme gemeenschapsontwikkeling met zwembad, solarium, fitnessruimte, groene zones, etc.?

Deze zomer is de perfecte tijd om van je nieuwe huis in Moraira te genieten en plezier te hebben op de paradijselijke stranden om te zonnebaden, te ontspannen of vele watersporten te beoefenen.


Vraag onze makelaars in Moraira Spanje naar het huis van uw dromen

Als u het gewenste huis niet kunt vinden op het web, aarzel dan niet om ons erom te vragen. Onze makelaars in Moraira Spanje helpen u graag verder.

Indien u dat wenst, vult u het abonnement op onze nieuwsbrief in en wij houden u regelmatig op de hoogte van al ons nieuws.

Ook kunt u ons volgen op Facebook. U zult ons grote aantal volgers, onze gevarieerde activiteiten controleren en u kunt de opmerkingen bekijken die onze klanten over ons achterlaten.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt, bel ons op (+34) 96 574 41 79 of stuur ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

We kunnen ook communiceren via Skype: tabairarealestate1

We zijn in Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.


Makelaars in Moraira Spanje

¿Geïnteresseerd in de beroemde baaien en de uitzonderlijke kustlijn van Moraira? Bij TABAIRA REAL ESTATE beschikken we over een ervaren team. Onze makelaars in Moraira Spanje begeleiden u graag naar de meest iconische punten van de kust. Moraira beschikt over acht kilometer kustlijngevarieerd, vol met kleine baaien, ideaal om te zwemmen, duiken of gewoon te ontspannen op het zand en te zonnebaden. Je blijft versteld staan van de schoonheid van sommige van deze baaien:

  • L'Andrago
  • ster punt
  • withoofd
  • Onder andere La Cala.

Deel de wonderen van de Middellandse Zee met je vrienden op sociale netwerken. Playa del Portet is een andere schat in Moraira. Dit kleine, semi-landelijke schelpvormige strand is bekroond met de Blauwe Vlag en zal u betoveren. Het kristalheldere en warme water is ideaal voor het beoefenen van watersporten.U zult zeker Club Náutico willen bezoeken om een boot te huren en de kust te verkennen, deel te nemen aan zeilregatta's of te genieten van een paella met zeevruchten in het exclusieve restaurant terwijl u uitkijkt over de zee.

Ontdek het huis van uw dromen met de hulp van onze makelaars in Moraira Spanje

Als u geïnteresseerd bent om te investeren in een huis uit onze catalogus, neem dan contact op met TABAIRA REAL ESTATE. Onze makelaars in Moraira Spanje, bezitten een grote verscheidenheid aan nieuwe en bestaande woningen in Moraira: luxe villa's,halfvrijstaande huizen, appartementen en penthouses, bungalows, herenhuizen, duplexen en nog veel meer. Onze woningen zijn gebouwd met materialen van superieure kwaliteit. Het moderne en avantgardistische ontwerp spreekt vooral jonge klanten aan, terwijl de charme van de traditionele stijl in onze chalets boeiend is. Onze eigendommen bevinden zich op de meest gevraagde locaties van onze klanten:

  • Met panoramisch uitzicht op zee en totale privacy.
  • In exclusieve privé-urbanisaties met onder meer een zwembad, een fitnessruimte, een solarium en tuinen.
  • Omringd door dennenbossen in bergachtige omgevingen met uitstekende diensten eromheen.
  • Aan het strand, dicht bij winkel- en recreatiegebieden.
  • In de agrarische vallei van Moraira, een beschermd landschap.

Kunt u zich voorstellen dat u zonnebaadt bij het zwembad van uw villa terwijl u uitkijkt over de zee? Wilt u graag een buitenbarbecue delen op het ruime terras van uw penthouse? Droomt u ervan dat uw kinderen met andere kinderen in de urbanisatie spelen?

TABAIRA REAL ESTATE heeft een team van hoogopgeleide makelaars in Moraira Spanje

Ons team van makelaars in Moraira Spanje, biedt u een persoonlijke en nauwe behandeling. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en presenteren u een zorgvuldig gekozen selectie van interessante panden. Bij TABAIRA REAL ESTATE spreken we vloeiend Engels,Spaans, Duits, Nederlands, Frans, Zweeds, Russisch en nog veel meer, wat zorgt voor naadloze communicatie.Als u overweegt verkoop uw ons en ervaar ons uitstekende vastgoedbeheer.

  • Telefoon:(+34) 96 574 41 79
  • E-mail:info@tabairarealestate.com
  • Skypen: tabairareaalstaat1
  • Adres:C/ Iglesia 4, 03724 Moraira, Alicante (Spanje)


© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS