Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Makelaars in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Makelaars in Moraira

Als u een woning aan de Costa Blanca van Spanje wilt kopen, raden we u aan contact met ons op te nemen, omdat wij de makelaars in Moraira zijn die u zullen helpen bij het vinden van uw ideale woning.

Moraira is een typisch mediterraans stadje aan de Costa Blanca Noord. Het heeft acht kilometer aan gevarieerde kustlijn waar je talloze kleine baaitjes en helder water zult vinden, ideaal voor het plezier in het gezelschap van je vrienden.

Je kunt duiken en de zeefauna en -fauna verkennen, plezier hebben met een waterskate of een ontspannen zonnebad op de kust maken.

In Moraira vindt u ook stedelijke en uitgestrekte stranden, waar u kunt genieten van alle noodzakelijke diensten tijdens uw reis aan zee.

Aan de kust heb je een gevarieerd aanbod van restaurants en bars waar je de traditionele paella of de verfrissende ijsjes kunt proeven.

Je zult ook tal van uitgaansgelegenheden vinden, zoals flamenco-tabla's of livemuziek voor alle leeftijden.

Maar als u liever in een meer ontspannen omgeving leeft, biedt Moraira u prachtige berggebieden met mediterrane dennenbossen, ongeëvenaarde woonwijken op kliffen of huizen ondergedompeld in de landbouwvallei, waar de wijnstokken hoofdzakelijk worden verbouwd.

De lente is de perfecte tijd om de omgeving van uw nieuwe huis te leren kennen, door de vele wandel- en fietsroutes te maken die u in Moraira zult vinden.

Wij zijn de makelaars in Moraira en we hebben een lange professionele ervaring en staan voor u klaar.

We kennen het gebied perfect en we zullen u adviseren over die zaken die u nodig hebt, zoals de locatie van scholen, gezondheidscentra, gebedshuizen, gespecialiseerde winkels, openbaar vervoer, enz.


U zult verrast zijn door de vriendelijkheid en professionaliteit van onze makelaars in Moraira

Onze makelaars in Moraira worden gekenmerkt door hun professionaliteit en hoge kwalificatie en hun bekendheid met de deal.

Je zult verrast zijn als je ziet hoe gemakkelijk het is om contact met ons op te nemen. Bovendien zijn we vloeiend in de belangrijkste Europese talen, dus u zult geen communicatieproblemen hebben.

We zullen u uitgebreid informeren over alle problemen met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje.

We zullen toezicht houden op alle procedures en we zullen die vragen uitleggen die u niet kent.

We zullen u vertellen over het belang van het zo snel mogelijk aanvragen van de NIE, omdat dit essentieel is voor het uitvoeren van alle procedures.

Vanuit de noodzaak om een bankrekening in Spanje te openen, bieden we u betrouwbare informatie over het wisselen van valuta, of het gemak van het afsluiten van uw gezondheid, leven, auto, woningverzekering, enz.

We zullen u ook veel adviseren over de cijfers die tussenkomen in Spanje bij de aankoop en verkoop van een woning en de functie van elk van hen (notaris, registerhouder, belastingen en vergoedingen, ...).


Vraag onze makelaars in Moraira om het huis dat u zoekt

Onze makelaars in Moraira helpen u graag en luisteren aandachtig, net als het huis van uw dromen.

Op deze manier zullen we een profiel creëren van het type huis dat u wilt en wij zullen u het huis aan de Costa Blanca aanbieden waar u altijd al van gedroomd heeft.

Om contact met ons op te nemen bieden we verschillende kanalen om uw favoriet te kiezen:

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt.

Stuur ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

Chatten op Skype: tabairarealestate1

Bel ons op: +34 965 744 179

Bezoek ons op onze kantoren: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira.


Makelaars in Moraira

Als u op zoek bent naar een uitzonderlijke plek om u te vestigen, dan is de hulp van onze makelaars in Moraira een keuze die u niet wilt missen. Dit charmante stadje biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, moderne gemakken en een ontspannen levensstijl die het een aantrekkelijke bestemming maken om te wonen.Moraira heeft in de loop der jaren een opmerkelijke transformatie ondergaan, van een klein vissersdorpje tot een referentiebestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een idyllische omgeving voor hun verblijf. Wat maakt Moraira zo'n aantrekkelijke plek om te wonen?

  • Kust- en natuurlijke schoonheid: Moraira is trots op zijn spectaculaire kustlijn en fijne zandstranden. De pittoreske baaien, zoals L'Andrago en Cap Blanc, bieden de mogelijkheid om te genieten van kristalhelder water en adembenemende uitzichten. Bovendien biedt de omringende bergachtige omgeving uitstekende mogelijkheden voor wandeltochten en direct contact met de natuur.
  • Volledige infrastructuur: Ondanks de rustige omgeving heeft Moraira een complete infrastructuur met winkels, hoogwaardige restaurants, medische centra en essentiële diensten. Dit betekent dat u kunt genieten van de rust van het leven in een ontspannen omgeving, zonder dat u daarbij moderne gemakken hoeft op te geven.
  • Actief leven: Moraira biedt een breed scala aan activiteiten om een actieve levensstijl te behouden. Van watersport tot fietstochten, er is altijd wel iets spannends te ontdekken. Golfliefhebbers vinden in de omgeving ook golfbanen van wereldklasse.
  • Internationale gemeenschap: Moraira heeft een diverse gemeenschap van expats en internationale bezoekers aangetrokken, wat het sociale en culturele leven van de plaats heeft verrijkt. Hier kunt u verbindingen leggen met mensen uit verschillende delen van de wereld en genieten van internationale evenementen en festiviteiten.

Onze makelaars in Moraira bieden u een breed scala aan woning mogelijkheden, of het nu gaat om nieuwbouw of wederverkoop,

Kies het huis van uw dromen met totaal comfort uit deze catalogus aangeboden door onze makelaars in Moraira.Als u erover denkt om iets uit te voeren hervorming in uw nieuwe woning, U kunt rekenen op ons waardevolle advies.

Wij stellen vertrouwde professionals tot uw beschikking, die ervoor zullen zorgen dat u onberispelijk werk aflevert. Ons netwerk omvat elektriciens, metselaars, loodgieters, schilders en meer. Als u onze website verkent, kunt u verifiëren dat we:

  • Elegante villa's met een modern of traditioneel ontwerp.
  • Prachtige appartementen met uitzicht op zee.
  • Woningen gelegen in het stadscentrum, omgeven door alle comfort.
  • Lichte bungalows met gedeeld zwembad

Als u een woning aan de Costa Blanca wilt kopen of verkopen,Tabaira Real Estate stelt haar team van makelaars in Moraira tot uw beschikking

Onze makelaars in Moraira hebben ruime ervaring in de regio en zetten zich in om u te helpen uw doelen te bereiken. Van luxe villa's tot appartementen en herenhuizen, wij bieden een breed scala aan woningen in en rond Moraira. Vertrouw erop dat wij uw dromen over het bezitten van een huis in dit kust paradijs waarmaken.

  • Voor meer informatie of om onze panden te raadplegen, aarzel niet om contact met ons op te nemen op (+34) 96 574 41 79 of stuur een e-mail naar info@tabairarealestate.com.
  • We nodigen u ook uit om ons persoonlijk te bezoeken op C/ Iglesia 4, 03724 Moraira, Alicante, Spanje, als u in de buurt van de Costa Blanca bent.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe huis in Moraira, een plek waar natuurlijke schoonheid en levenskwaliteit samenkomen.



© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS