Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Makelaars Moraira Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Makelaars Moraira Costa Blanca

Buitenlanders kopen tussen 30 en 45% van de woningen te koop Canarische Eilanden en Levante

In het afgelopen jaar hebben zij meer dan 55.000 appartementen in heel Spanje overgenomen.

Bijna 15.000 buitenlanders gekocht woningen in Spanje tijdens het eerste kwartaal. Voor het vierde opeenvolgende kwartaal, waren zij goed voor een marktaandeel van meer dan 13% in een context van sterke toename van zowel de omzet (+ 21,75% op jaarbasis) en de prijzen (+ 7,74%). Zijn duidelijke voorkeur heeft voor kustgebieden in twee provincies, die meer dan 40% van de verkochte woningen hebben opgedaan: Tenerife (44,16%) en Alicante (41.10%).

Ze worden gevolgd door twee andere provincies met bedragen van meer dan 30%: Girona (32,89%) en de Balearen (31,71%). Het is relatief dicht bij de provincie Malaga (28,19%), gevolgd door Las Palmas (24,01%), beide meer dan 20%. De andere provincies, met resultaten die boven het landelijk gemiddelde, zijn Almeria (17,75%), Murcia (15,95%), Tarragona (15,35%) en Castellón (14,02%).

Britten kopen steeds minder andere nationaliteiten in toenemende mate.

Deze toename van de vraag is opgetreden ondanks de daling van de Britse vraag, beschuldigt de effecten van de onzekerheid als gevolg van de Brexit. Het handhaven van de eerste positie, hebben ze hun laagste percentage gewicht van de historische reeksen geregistreerd, met 14,47% van thuis aankopen door buitenlanders. Gelukkig werd gecompenseerd door de stijging van vele andere nationaliteiten, onder leiding van Frankrijk (9,64%), Duitsland (7,65%), België (6,85%), Zweden (6,33%), Italiaans (6 , 10%) en Roemeense (5,26%).

In het afgelopen jaar hebben meer dan 55.000 woningen gekocht door buitenlanders, in vergelijking met iets meer dan 48.500 in de afgelopen twaalf maanden. Haar inzet voor de Spaanse markt, met name in de Canarische Eilanden en het oostelijk deel, heeft de vastgoedmarkt nieuw leven ingeblazen. De provincies hebben geïnvesteerd buitenstaanders zijn ook mensen die meer bewerkingen hebben geregistreerd, volgens het rapport.

Tabaira Real Estate, de beste van onroerend goed in Moraira, Costa Blanca

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira. Bent u geïnteresseerd in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord zijn, ons vertrouwen. We zijn blij om u te helpen het huis van uw dromen in de buurt van de zee. Onze chalets zijn in de prachtige plaatsen als Moraira, Beissa, Teulada en Benitachell.

Wij nodigen u uit om een kijkje nemen op onze lijst van de woningen te nemen als u op zoek bent naar de ideale plek om de zon en de Middellandse Zee eigendom genieten. U kunt eenvoudig degene die bij u past. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×