Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastighetsmäklare Moraira Costa Blanca

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastighetsmäklare Moraira Costa Blanca

Utlänningar köper mellan 30 och 45% av bostäder till salu Kanarieöarna och Levante

Under det senaste året har de förvärvat mer än 55.000 lägenheter i hela Spanien.

Nästan 15.000 utlänningar köpte hem i Spanien under det första kvartalet. För fjärde kvartalet i rad, stod de för en marknadsandel inom ramen för kraftiga ökningar av både försäljning (+ 21,75% på årsbasis) och priser (+ 7,74%) mer än 13%. Hans klar preferens har varit för kustområden i två provinser som har fått mer än 40% av sålda bostäder: Teneriffa (44,16%) och Alicante (41,10%).

De följs av två andra provinser med belopp som överstiger 30%: Girona (32,89%) och Balearerna (31,71%). Det är relativt nära Malaga provins (28,19%), följt av Las Palmas (24,01%), både ovanför 20%. De andra landskap, med resultat över det nationella genomsnittet, är Almeria (17,75%), Murcia (15,95%), Tarragona (15,35%) och Castellón (14,02%).

British köpa mindre och mindre andra nationaliteter allt.

Denna ökade efterfrågan har skett trots nedgången av den brittiska efterfrågan anklagar effekterna av den osäkerhet som genereras av Brexit. Att upprätthålla den första positionen, de har registrerat sin lägsta procentuella vikten av den historiska serien, med 14,47% av bostadsköp av utlänningar. Lyckligtvis har det kompenseras av ökningen av många andra nationaliteter, ledd av Frankrike (9,64%), Tyskland (7,65%), Belgien (6,85%), Sverige (6,33%), italienska (6 , 10%) och rumänska (5,26%).

Under det senaste året har mer än 55.000 bostäder köpts av utlänningar, jämfört med drygt 48.500 under de senaste tolv månaderna. Sitt engagemang för den spanska marknaden, särskilt på Kanarieöarna och den östra delen, har återupplivat fastighetsmarknaden. Provinserna har investerat utomstående är också de som har registrerat flera operationer, enligt rapporten.

Tabaira Real Estate, det bästa av fastigheter i Moraira, Costa Blanca

Tabaira Real Estate är ett fastighetsbolag Moraira. Om du är intresserad av att köpa fastigheter i Costa Blanca Norr, lita på oss. Vi är glada att hjälpa dig att hitta egendom dina drömmar nära havet. Våra stugor är fantastiska platser som Moraira, Beissa, Teulada och Benitachell.

Vi inbjuder dig att ta en titt på vår lista över hem om du letar efter den perfekta platsen att njuta av solen och Medelhavet egendom. Du kan lätt hitta en som passar dina behov. Kontakta oss idag.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×