Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Makelaarskantoren in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Makelaarskantoren in Moraira

De Costa Blanca is de plaats die door mensen uit heel Europa is gekozen om hun vakantie door te brengen of om te verhuizen na hun pensionering. Als u op zoek bent naar een makelaarskantoor in Moraira om een huis in Spanje te kopen, neem dan contact op met TABAIRA REAL ESTATE en wij bieden u het huis van uw dromen aan.

Moraira is een prachtige stad gelegen aan de Spaanse Middellandse Zee kust. Het heeft een acht kilometer lange, gevarieerde kustlijn, waar hemelse stranden van zacht zand en kleine inhammen van kristalhelder water elkaar afwisselen. Als u van de zee en de zon houdt, is Moraira de ideale plek om te wonen. De stranden zijn schoon en goed verzorgd. Ze zijn ideaal om rond te lopen met comfortabele kleding en blote voeten op het warme zand, ongeacht het seizoen. Het comfortabele klimaat in Moraira stelt u in staat om uw favoriete buitenactiviteiten uit te voeren. Met meer dan drieduizend uren zon per jaar zijn de winters zonnig en mild. Bovendien is de regenval zeer laag en geconcentreerd in het voorjaar en de herfst. Stel je voor dat je met je vrienden op het zonnige terras van een café zit terwijl je naar de zee kijkt...


Als u gepassioneerd bent door golf en het strand, dan hebben wij in onze makelaars in Moraira het huis dat u nodig heeft.

Bij onze makelaars in Moraira geven onze deskundige medewerkers u uitgebreide informatie over de kenmerken van de exclusieve urbanisatie San Jaime, waar de Ifach Golf Club is gevestigd. U zult genieten van het spelen van golf in een prachtige mediterrane omgeving en van spectaculaire zonsondergangen. Het uitzicht op de zee en de Peñón de Ifach is prachtig. U kunt ook andere sportactiviteiten beoefenen: er zijn drie tennisbanen met een coach en een golfschool om te leren of uw stijl te perfectioneren in deze sport.

Als u een woning wilt kopen in de urbanisatie San Jaime zult u comfortabel wonen in deze prestigieuze urbanisatie, omgeven door lommerrijke dennenbossen. U beschikt over een winkelcentrum en commerciële ruimtes met een grote verscheidenheid aan winkels: apotheek, opticien, kapper, banken, internationale restaurants, tabakswinkels, een fitnessruimte, ... Bovendien ligt het strand op slechts vijf minuten met de auto.

U zult genieten van onze spectaculaire moderne of traditionele designvilla's met hun indrukwekkende zwembaden omgeven door een groot solarium. Vanaf hun terrassen heeft u een prachtig uitzicht op de bergen en de Middellandse Zee aan de horizon. In de San Jaime de Moraira Urbanisatie heeft u de gezonde levensstijl waar u altijd van gedroomd heeft.


Vraag onze makelaars in Moraira naar woningen aan het strand.

Als u graag aan zee woont en geniet van prachtige stranden met zacht zand en warm water, dan hebben onze makelaars in Moraira appartementen in Moraira naast de jachthaven, aan het strand of in het stadscentrum. U zult de zeilregatta's die in de jachthaven worden georganiseerd geweldig vinden vanaf uw balkon. U kunt ook watersporten beoefenen zoals windsurfen, roeien, kanoën of zeilen langs de kust op uw jetski. Verder vindt u in Arnella een uitgebreid recreatiegebied met:

  • cafetaria's met zonnige terrassen
  • restaurants waar u de voortreffelijke lokale gastronomie kunt proeven
  • Pubs met live buitenmuziek of discomuziek tot het ochtendgloren
  • flamencoshows, enz.

Elke week wordt er een reizende markt opgezet waar u vers geoogste landbouwproducten uit de omliggende tuinen, kleding en schoeisel, keramiek, typische voorwerpen, enz. vindt. Moraira is een stad die rijk is aan natuurlijk, historisch, artistiek en monumentaal erfgoed.


Vraag de makelaars in Moraira naar de landschappelijke waarde van hun landbouwvallei.

Als u gepassioneerd bent door de natuur en een ontspannen, gezonde levensstijl, dan zult u bij het leren kennen van de agrarische vallei van Moraira een woning willen kopen. Vraag bij onze makelaars in Moraira naar La Vall de les Sorts, een prachtige landbouwvallei waar extensies van wijngaarden van de Romeinse Muscat-variëteit op traditionele wijze worden verbouwd. Het heeft een grote landschappelijke en ecologische waarde omdat het de Verklaring van Beschermd Landschap heeft.

In deze prachtige hoek van de Noordelijke Costa Blanca vinden we verstedelijkte gebieden waar u het hele jaar door kunt wonen in een comfortabele villa. Stel je voor dat je op het terras van je villa rust terwijl je luistert naar het vrolijke gezang van beschermde vogels zoals de distelvink, nachtegaal, groenvink, ... Als u goed kijkt, ziet u misschien een havik, torenvalk of een uil.


TABAIRA REAL ESTATE, de vastgoedmakelaars in Moraira met een deskundig team

In onze makelaars in Moraira hebben we een zeer ervaren en zeer professioneel team dat blij zal zijn om te horen over het huis dat u wilt. Wij bieden u een volledig gepersonaliseerde behandeling aan. U zult aangenaam onder de indruk zijn van ons enthousiasme bij het vinden van het huis dat u wilt. Wij maken een profielschets van uw huis en bieden u een selectie van de woningen die voor u interessant kunnen zijn.

Onze makelaars hebben een breed scala aan woningen aan de Costa Blanca. Wij bieden u nieuwbouw en wederverkoop van woningen in de belangrijkste toeristische gebieden zoals Moraira, Altea, Benissa, Benidorm, Javea, Teulada, Santa Pola, ... Op onze website vindt u een interessante selectie van appartementen, villa's, luxe villa's, bungalows, herenhuizen, percelen, commerciële panden ...


Contact met TABAIRA REAL ESTATE, de makelaars in Moraira die de aankoop van uw huis aan de Costa Blanca zullen vergemakkelijken

Als u de woning die u zoekt aan de Costa Blanca Noord niet vindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze makelaars in Moraira. Onze meertalige medewerkers zullen u helpen om uw droomhuis te bemachtigen.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die u het meest comfortabel vindt:

  • Vul het contactformulier in dat op de website verschijnt
  • Schrijf een e-mail naar info@tabairarealestate.com
  • Bel naar de telefoon: (+34) 965 74 41 79
  • Chat op Skype: tabairarealestate1
  • Bezoek ons in Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira


© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×