Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastighetsbyråer i Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastighetsbyråer i Moraira

Costa Blanca är den plats som väljs av människor från hela Europa för att tillbringa sin semester eller för att flytta in efter pensioneringen. Om du letar efter fastighetsbyråer i Moraira för att köpa ett hus i Spanien, kontakta TABAIRA REAL ESTATE så erbjuder vi dig ditt drömhus.

Moraira är en vacker stad som ligger vid den spanska Medelhavskusten. Den har åtta kilometer med varierad kust, där himmelska stränder av mjuk sand sammanflätas med små vikar av kristallint vatten. Om du gillar havet och solen är Moraira den perfekta platsen att bo på. Stränderna är rena och välskötta. De är perfekta för att gå runt med bekväma kläder och bara fötter på den varma sanden oavsett årstid. Det bekväma klimatet i Moraira låter dig utföra dina favoritaktiviteter utomhus. Med över tre tusen soltimmar per år är vintrarna soliga och milda. Dessutom är nederbörden mycket låg och koncentrerad på våren och hösten. Föreställ dig själv och dina vänner på den soliga terrassen på ett kafé medan du tittar på havet ...


Om du brinner för golf och stranden, i våra fastighetsbyråer i Moraira har vi det hus du behöver

Hos våra fastighetsbyråer i Moraira kommer våra experter att ge dig omfattande information om egenskaperna hos den exklusiva San Jaime-urbaniseringen, där Ifach Golf Club ligger. Du kommer att älska att spela golf i vackra Medelhavsområden och njuta av spektakulära solnedgångar. Utsikten över havet och Peñón de Ifach är underbar. Du kan också öva på andra sportaktiviteter: det finns tre tennisbanor med en tränare och en golfskola för att lära dig eller göra din stil perfekt.

Om du vill köpa en fastighet i urbanisationen San Jaime kommer du att bo bekvämt i denna prestigefyllda urbanisering omgiven av lummiga tallskogar. Du har ett köpcentrum och kommersiella områden med ett brett utbud av affärer: apotek, optiker, frisör, banker, internationella restauranger, tobaksbutiker, gym, ... Dessutom ligger stranden bara fem minuter bort med bil.

Du kommer att älska våra spektakulära moderna eller traditionella villor med sina imponerande pooler omgiven av ett stort solarium. Från deras terrasser har du fantastisk utsikt över bergen och Medelhavet i horisonten. På San Jaime de Moraira Urbanization kommer du att ha en hälsosam livsstil som du alltid har drömt om.


Fråga våra fastighetsmäklare i Moraira om fastigheter vid stranden

Om du gillar att bo vid havet och njuta av fantastiska stränder med mjuk sand och varmt vatten, har våra fastighetsbyråer i Moraira lägenheter i Moraira bredvid marinan, vid stranden eller i centrum. Du kommer att älska att se seglingsregattor som organiseras vid marinan från din balkong. Du kommer också att kunna utöva vattensporter som vindsurfing, rodd, kanot eller segling längs kusten på din jet ski. I Arnella hittar du dessutom ett omfattande fritidsområde med:

 • cafeterior med soliga terrasser
 • restauranger där du kan smaka på den utsökta lokala gastronomin
 • Pubar med levande utomhusmusik eller disco musik till gryningen
 • flamenco-show, etc.

Varje vecka inrättas en resande marknad där du hittar nyskördade jordbruksprodukter från de omgivande trädgårdarna, kläder och skor, keramik, typiska föremål osv. Moraira är en stad rik på naturliga, historiska, konstnärliga och monumentala arv.


Fråga fastighetsmäklarna i Moraira om landskapsvärdet i deras jordbruksdal

Om du brinner för naturen och en avslappnad, hälsosam livsstil, kommer du att köpa en fastighet när du lär känna jordbruksdalen Moraira. Fråga till våra fastighetsbyråer i Moraira om La Vall de les Sorts, en vacker jordbruksdal där förlängningar av vingårdar av den romerska muskatsorten odlas på traditionellt sätt. Det har ett stort landskaps- och miljövärde eftersom det har förklaringen om skyddat landskap.

I detta vackra hörn av norra Costa Blanca hittar vi urbaniserade områden där du kan bo året runt i en bekväm villa. Föreställ dig att du vilar på terrassen i din villa medan du lyssnar på den glada sången av skyddade fåglar som guldfink, nattergal, grönfink, ... Om du tittar noga kan du se en Bonellis goshawk, kestrels eller ugglor.


TABAIRA REAL ESTATE, fastighetsbyråerna i Moraira med ett expertteam

I våra fastighetsbyråer i Moraira har vi ett mycket erfaret och mycket professionellt team som kommer att glädjas åt att höra om det hus du vill ha. Vi erbjuder dig en helt personlig behandling. Du kommer att bli trevligt imponerad av vår entusiasm när du hittar det hus du vill ha. Vi skapar en profil för ditt hem och erbjuder dig ett urval av de fastigheter som kan vara intressanta för dig.

Våra fastighetsmäklare har ett brett utbud av fastigheter på Costa Blanca. Vi erbjuder dig nybyggda och återförsäljningsfastigheter i de viktigaste turistområdena som Moraira, Altea, Benissa, Benidorm, Javea, Teulada, Santa Pola, ... På vår webbplats hittar du ett intressant urval av lägenheter, villor, lyxiga villor, bungalows, radhus, tomter, kommersiella lokaler ...


Kontakt med TABAIRA REAL ESTATE, fastighetsbyråerna i Moraira som underlättar köp av ditt hus på Costa Blanca

Om du inte hittar den egendom du letar efter på Costa Blanca North, tveka inte att kontakta våra fastighetsbyråer i Moraira. Vår flerspråkiga personal hjälper dig att få ditt drömhus.

För att kontakta oss, välj det sätt du tycker är mest bekväm:

 • Fyll i kontaktformuläret som visas på webbplatsen
 • Skriv ett mail till info@tabairarealestate.com
 • Ring till telefon: (+34) 965 74 41 79
 • Chatta på Skype: tabairarealestate1
 • Besök oss på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira


© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×