Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Moraira fastighet till salu Costa Blanca

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Moraira fastighet till salu Costa Blanca

MARS 2020, FASTIGHETSPRISER FORTSÄTTER ATT RISTA PÅ MEDITERANSKA KYSTLINJEN

Mars 2020 fortsätter fastighetspriserna i Spanien att stiga vid Spaniens kust

Inte ännu inkluderade effekterna som Spaniens nödsituation på grund av Covid19-situationen. Fastigheter belägna vid Medelhavskusten och de spanska öarna har den högsta tillväxten i fastighetspriser med stigningar på mer än 5% i månadssiffran.

En ökning årligen på Medelhavets kustdel av Spanien och öarna med mellan 5,5% och 9,8%, jämfört med Spaniens nationella genomsnitt på 3,5%, enligt Tinsa IMIE-index.


VI ÄR HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG FINNA ETT MORAIRA FASTIGHET TILL SALU

Att köpa ditt spanska drömhus bör vara en av de roligaste sakerna du gör i ditt liv, och vi kan hjälpa dig med det!

På Tabaira Real Estate är vi stolta över att hjälpa 1000 kunder att uppnå sin spanska dröm att köpa en fastighet i Moraira.

Vi är här för att hjälpa dig med din spanska resa!

Vårt flerspråkiga team hjälper dig med alla aspekter av att köpa en fastighet i Spanien. Tabaira Real Estate har ett team av experter till hands som känner till alla aspekter som rör köpförfarandet och hjälper dig varje steg på vägen.

Vi hjälper dig med god juridisk rådgivning, hjälp med all administration som är involverad när du köper en fastighet i Spanien. Vi kan också hjälpa dig med valutaväxling, inrätta bankkonton och ordna spansk finansiering om du behöver en inteckning.

Vårt team i Tabaira Real Estate har bott i området hela livet och kan dela ovärderlig lokal kunskap för att hjälpa dig att göra det bästa valet av vilken Moraira fastighet att köpa.

På vår webbplats hittar du några av de bästa Moraira fastigheterna till salu och Moraira villor till salu. Eller bara maila oss dina krav så hjälper vi dig att hitta rätt egendom.

Vi har ett stort urval av villor med havsutsikt till salu i Moraira att välja, med privata pooler och attraktiva trädgårdar med medelhavsväxter som är infödda på Costa Blanca.

Du kan också hitta villor med havsutsikt till salu i Moraira intill staden i urbaniseringarna av Pla del Mar, Cometa, Pinar de l'Adovcat och La Sabatera. Bostadsområden i Moraira som ansluter direkt till centrum, om du vill köpa en villa i Moraira där du kan gå till faciliteter.

Eller om du letar efter lägenheter till salu i Moraira, kan du hitta en underbar variation av vackert inredda lägenheter för att njuta av semester i Spanien.


Du kommer att behöva ett nytt nummer för att köpa MORAIRA FASTIGHET TILL SÄLJ

NIE, det nationella identifieringsnumret för extranjeros (utlänningar).

Detta nationella identifikationsnummer krävs för allt som rör köp av en fastighet i Moraira. För att öppna spanska bankkonton, hypoteksansökan och slutgiltigt slutförande hos notarius.

Det finns flera sätt du kan få ditt NIE-nummer. När du köper en fastighet i Moraira kommer vårt kontor att hjälpa dig att få ditt NIE-nummer. Din juridiska representant kan också hjälpa dig med denna process.

Om du vill ansöka i ditt eget hemland kan du kontakta den spanska ambassaden eller konsulatet.

Du kommer att behöva ansökan:

Ditt pass eller identitetskort plus en kopia.

Fotografi i passtorlek.

Två kopior av EX15-formuläret fylls i men inte signerade.

Blankett 790-012 fyllt i och stämplade som betalat för den aktuella skatten.

Och för icke-EU-medborgare som stöder dokument för att bevisa varför du behöver ett NIE-nummer ... till exempel att köpa en fastighet eller företag. Du kan tillhandahålla en kopia av det privata köpeavtalet med underlag för betalningsbevis.


DU KAN TÄLLA FRÅN VÅRT UTSIKTLIGA EGENSKAPER TILL SALU I MORAIRA

Moraira erbjuder några av de mest attraktiva Costa Blanca kusten, flankerade av natursköna sluttningar spridda med vita medelhavsvilla i mellan palmerna och den ursprungliga tallen.

Njut av vacker utsikt över det turkosa Medelhavet i en av de bästa villorna med havsutsikt till salu i Moraira.

I urbaniseringarna av Pla del Mar, Moravit och Cometa kan du hitta fastigheter med havsutsikt till salu i Moraira i fantastiska lägen intill staden och stranden. Här hittar du vackra spanska villor med havsutsikt till salu i Moraira.

Några fler zoner där du kan köpa Moraira fastigheter till salu med havsutsikt, inklusive den exklusiva halvön Cap d'Dor med utsikt över den pittoreska bukten El Portet, till Benimeit-kullarna med panoramautsikt över havet som sträcker hela kusten, eller kustområdet Cap Blanc för att hitta villor bredvid havet.


TA KOMFORT I ETT VÅRT NYA BUILD MORAIRA FASTIGHET TILL SALU

Moraira anses vara juvelen på Costa Blanca, en liten orörd stad med eleganta promenader. Det finns massor av tapasbarer och restauranger att välja mellan och en exklusiv båthavn, där du kan hyra en motor eller en segelbåt och till och med en Jetski.

Utforska det vackra landskapet och den livliga staden i en av våra nybyggda villor till salu i Moraira. Du kan njuta av den innovativa samtida arkitekturen och eleganta moderna interiören när du köper en nybyggd villa i Moraira.

Tabaira Real Estate är nöjd med att erbjuda ett fantastiskt val av de bästa nybyggda villorna till salu i Moraira. Kontakta oss så hjälper vårt team dig genom de bästa alternativen inom din budget.

Låt oss veta vilken stil för nybyggnation som du gillar bäst, oavsett om du vill ha havsutsikt villor i Moraira, eller villor till salu gångavstånd till centrum av Moraira, och hur många sovrum och badrum du behöver, och vi kan hitta för dig de bästa nybyggda villorna att köpa i Moraira.


TJÄL PÅ GODE GASTRONOMI NÄR DU KÖPER ETT MORAIRA-FASTIGHET TILL SALU

Njut av det bästa köket på Costa Blanca: 14 Michelin-stjärnor

Idag är det värt att betrakta Spaniens Costa Blanca som något annat än sol- och strandturism, som är känd över hela världen. Du kan hitta villor med havsutsikt längs kusten som låter dig uppleva alla slags upplevelser på högsta nivå.

En av de mest erkända för sent är den stora kulinariska traditionen i området, och som gör det möjligt för turister och kunder som köper fastigheter på Costa Blanca att njuta av upp till 14 Michelin-stjärnor, fördelade på 11 restauranger i klass.

I vår fastighet Moraira, Tabaira Real Estate har vi en stor erfarenhet av att hjälpa turister från hela världen, särskilt i norra och centrala Europa, att hitta rätt hem för varje enskilt fall. Dessutom försöker vi ge en personlig och lokal service till varje kund för att ge maximal anpassning till sitt nya hem med havsutsikt på Costa Blanca och hennes nya liv.

Om du vill upptäcka de största njutningarna för din smak, rekommenderar vi att du besöker dessa restauranger. 14 Michelin-stjärnor erkänner excellensen och kvaliteten på en matupplevelse utan motstycke:

 • Restauranten Quique Dacosta, samma kock som har tre stjärnor och ligger i Denia.
 • Monastrell, Maria Jose San Roman i Alicante.
 • Bon Amb, har 2 stjärnor, Alberto Ferruz i Jávea.
 • Casa Pepa, romarna på Ondara Pepa.
 • La Finca, Elche Susi Diaz.
 • L'Escaleta, Kiko Moya i Concentaina.
 • Casa Alfonso, Alfonso Egea i Orihuela Costa.
 • Orobianco, partida Colina del Sol, Calpe
 • Audrey's Restaruant, La Fossa, Calpe
 • Beat Restaurant, Cookbook Gastro Goutique Hotel, Calpe
 • Tula Resturante, Arenal, Javea
 • Om du har turen att njuta av en av våra främsta strandfastigheter Moraira Costa Blanca, måste du lämna någon av dessa lyxanläggningar.


  KÖP FASTIGHET TILL SÄLJ I MORAIRA OCH NJUTT 7 Vackra stränder

  När du köper Moraira fastigheter till salu kan du dra nytta av 7 av de vackraste stränderna på Costa Blanca.

  I området mellan centrum och El Portet hittar du de två strandområdena Playa Portitxol och Playa El Portet.

  Grunt turkosvatten möter 300 m El Portet sandstrand, en zon populär för familjer med barn där du kan koppla av i en av badrestaurangerna eller njuta av vattensporter med kajak eller sup. Området El Portet erbjuder några mycket speciella Moraira fastigheter till salu med villor med havsutsikt över bukten och marinan.

  Cala Portitxcol är inte så välkänd som de andra stränderna i Moraira, en stenig strand på 80 m med klart vatten som är idealiskt för snorkling. Denna strand berör centrum av Moraira till marinasidan och urbaniseringen av Pla del Mar.

  Playa de l 'Ampolla är Moraira stadens huvudstrandområde, som förbinder med centrum till sidan av urbaniseringen av La Cometa. Stranden är 250 m bred och cirka 30 m djup med ett kafé / restaurang för förfriskningar. I La Cometa-området hittar du Moraira fastigheter till salu, från lägenheter, små samhällsfastigheter och enskilda villor med pooler.

  La Cometa har också Playa les Platgetes inom sin urbanisering, en sandstrand på cirka 200 m bred och 20 m djup. Runt strandområdet Les Platgetes hittar du bra shoppingmöjligheter och ett antal av de bästa restaurangerna i Moraira.

  Cala l'Andrago, ett stenigt strandområde och hem för några av de trendigaste barerna i Moraira, beröring av bostadsområdena La Cometa och Moravit.

  Cala Cap Blanc är en jungfru stenig strand på cirka 200 m lång och 8 m djup, detta strandområde är inte så befolkat av turister på grund av dess svårare tillgång och i tider mer grovt vatten. Det är ett bra ställe att se naturen, snorkla eller fiska.

  Cala Llebeig är endast tillgängligt till fots eller med båt, den här gamla fiskarviken du kan ta dig längs Ruta de los Acantilados vandringsled.

  Tabaira Real Estate hjälper dig att hitta Moraira fastigheter till salu bredvid din favoritstrand.


  KONTAKT TABAIRA FASTIGHET FÖR ATT HITTA MORAIRA FASTIGHET TILL SALU

  Du kan besöka oss på vårt kontor i centrum av Moraira, vi ligger vid Avenida de Madrid 6, 03724 Moraira. En av våra erfarna medarbetare kommer att hitta tid att guida dig genom den bästa Moraira-fastigheten som är till salu.

  Låt oss veta om dig:

 • Föredrar du moderna moderna nybyggda villor eller spansk medelhavsstil?
 • Behöver du en privat pool eller en gemensam pool eller föredrar du en fastighet utan pool?
 • Behöver du en villa med en oberoende gästlägenhet eller garage?
 • Är centralvärme eller luftkonditionering viktigt att ha?
 • Gillar du sluttningar som erbjuder fantastisk panoramautsikt?
 • Vilken storlek på fastigheten behöver du, föredrar du mindre eller större trädgårdar?
 • Är det viktigt för dig att gå till restauranger och shoppingmöjligheter eller till centrum eller stranden?
 • Hur många sovrum behöver du, gillar du sovrum med badrum?
 • Har du favoritzoner i Moraira?
 • Vår webbplats har ett kontaktformulär, ange bara ditt namn och e-post och kommentera oss om vad du söker efter och vi hjälper dig att hitta Moraira fastigheter till salu

  Du kan skicka oss en e-post info@tabairarealestate.com

  Telefon: +34 965 744 179 / +34 660 629 640

  Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig hitta rätt egendom!

  Tabaira Real Estate

  © 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
  design & programming: Mediaelx

  Ask Tabaira Real Estate

  Behöver du hjälp?


  ×
  ×

  Notify me when prices drop

  ×

  Monthly prices

  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  ×

  Tipsa en vän

  ×

  Skicka egenskaper

  ×

  Begär en återuppringning

  ×

  ×