Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Moraira Luxe Villa Te Koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Moraira Luxe Villa Te Koop

Veel gestelde vragen over het kopen van onroerend goed in Costa Blanca

Door middel van deze FAQ, zou Compleet Spaanse woning graag om u te helpen bij alle stappen van het aankoopproces. Dat is de reden waarom deze post is gemaakt.

Het is van cruciaal belang vanaf het begin duidelijk de werkelijke kosten die u zal worden geconfronteerd wanneer je woning te kopen in Spanje te hebben. Het is even belangrijk duidelijk te zijn over de lopende kosten die u zal worden geconfronteerd als een eigenaar in Spanje te zijn. Het is uw verantwoordelijkheid om te worden geïnformeerd en je eigen nummers, in plaats van te vertrouwen op de beweringen van anderen.

In dit artikel wordt uitgelegd andere aspecten dat het wenselijk te weten:

Hoe regel ik een huis in Costa Blanca te bekijken?

We kunnen allemaal kijken naar zo veel brochures en websites als de tijd het toelaat, maar er is geen vervanging voor een bezoek aan de Costa Blanca en het bekijken van een selectie van het pand.

We raden dat u uw vliegtickets een beetje van te voren om de beste prijs te krijgen. De meeste luchthavens hebben een low cost luchtvaartmaatschappij die vliegt naar zowel Alicante (Costa Blanca) of Valencia.

Hoe lang moet ik besteden aan het bekijken van onroerend goed in Costa Blanca?

Wij raden u aan te besteden niet meer dan twee of drie dagen het bekijken van onroerend goed. Het is beter om een selectie van 10 woningen die voldoen aan uw specifieke behoeften te zien - en dan weg te gaan na te denken over wat je hebt gezien.

Hoe kan ik een eigenschap die ik graag reserveren?

Als u een eigenschap die je echt wilt zien, kunt u vragen om het huis te worden gereserveerd voor 24 uur. Dit kost niets en is er geen verplichting om te kopen. Het staat gewoon je weg te gaan en 'een nachtje over slapen "- zonder de zorg van het onroerend goed wordt verkocht.

Hoeveel aanbetaling is vereist op een huis in Spanje?

Wanneer u uw ideale woning hebt gevonden, wordt een niet-restitueerbare borg in rekening van 3000 € tot 6000 € vereist. Dit zal het verwijderen van de woning marktbeheer. Dit bedrag maakt deel uit van een wettelijk contract, waardoor de prijs van het onroerend goed, zoals overeengekomen op het moment van het betalen van het voorschot houdt en garandeert u zal niet worden beïnvloed door eventuele toekomstige prijsstijgingen.

Dit bedrag is deel van de kosten van het huis en is geen extra betaling. Het zal ofwel worden afgetrokken van de prijs van het huis of terugbetaald aan het einde van de verkoop.

Dit bedrag wordt rechtstreeks betaald aan de bouwer of ontwikkelaar en een ontvangstbewijs zal worden uitgegeven aan u. De meeste ontwikkelaars zullen deze betaling in de vorm van een persoonlijke cheque, credit card betaling, overschrijving of contant geld accepteren.

Wat is betrokken bij het koopproces?

Een koopovereenkomst zal door de ontwikkelaar voor uw akkoord en handtekening worden getrokken. Uw advocaat zal het contract te inspecteren en u adviseren dienovereenkomstig.

Uw advocaat zal de nodige onderzoeken en onderzoeken op het terrein uit te voeren. De advocaat zal ervoor zorgen dat het geld dan worden betaald op een veilige manier, dat de titel daden zijn afgerond en dat het pand is van jou, alle wettelijk ondertekend en beveiligd.

Moet ik in Spanje voor elke fase van het juridische proces?

Nee. Net als in uw land, kunt u uw advocaat op te treden namens u, zelfs voor de uiteindelijke voltooiing te instrueren. Dit wordt gedaan door het verlenen van "volmacht" aan uw advocaat.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor de Spaanse woning?

Bij de aankoop van een nieuw pand in Spanje, zal u in het algemeen worden verplicht om geënsceneerd betalingen te verrichten.

Deze gefaseerde betalingen variëren, afhankelijk van de ontwikkelaar. Typisch zal 20% tot 50% binnen 30 tot 60 dagen na ondertekening van het contract vereist. Het saldo wordt betaald na voltooiing en de ondertekening van de daden.

Echter, voordat u in een contract in te voeren wordt u geïnformeerd over de datum en het bedrag van eventuele betalingen.

Tabaira Real Estate, luxe villa te koop in de Costa Blanca Noord.

Tabaira Real Estate, hebben wij de makelaars gevestigd in Moraira. Als u wilt om huizen te kopen in Costa Blanca North ons vertrouwen. We zijn blij te zijn tot uw dienst om de villa van uw dromen te geven aan de zee. Onze villa's zijn gelegen in aantrekkelijke plaatsen zoals Moraira, Benissa, Teulada en Benitachell.

Zeker, als je kijkt naar een plek om de zon en de Middellandse Zee te genieten, nodigen wij u uit om onze woningen te verkennen. Vind je snel de woning die het beste past bij uw behoeften. Neem contact met ons vandaag. We zullen blij zijn tot uw beschikking om de waterkant woning die u verdient te vinden.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×