Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Moraira Luxury villor till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Moraira Luxury villor till salu

Vanliga frågor om att köpa fastighet i Costa Blanca

Genom denna FAQ skulle Komplett spanska Property vilja hjälpa dig med alla steg i köpprocessen. Det är anledningen till detta inlägg har skapats.

Det är viktigt att ha klart från början de faktiska kostnaderna du kommer att möta när du köper fastighet i Spanien. Det är lika viktigt att vara tydlig om de löpande kostnaderna du kommer att möta som en fastighetsägare i Spanien. Det är ditt ansvar att informeras och göra dina egna nummer, snarare än att förlita sig på de fordringar som andra.

Men i denna artikel kommer vi att förklara andra aspekter som det är lämpligt att veta:

Hur gör jag ordna att visa en fastighet i Costa Blanca?

Vi kan alla titta på så många broschyrer och webbplatser som tiden tillåter, men det finns inget substitut för att besöka Costa Blanca och visa ett urval av egendom.

Vi rekommenderar att du bokar dina flygbiljetter lite i förväg för att uppnå det bästa priset. De flesta flygplatser har en låg kostnad flygbolag som flyger till antingen Alicante (Costa Blanca) eller Valencia.

Hur länge ska jag spenderar tittar egendom i Costa Blanca?

Vi rekommenderar starkt att du tillbringar inte mer än två eller tre dagar tittar egendom. Det är bättre att se ett urval av 10 bostäder som uppfyller dina exakta krav - och sedan gå iväg för att reflektera över vad du har sett.

Hur reserverar jag en egenskap som jag vill?

Om du ser en egenskap som du verkligen gillar, kan du be om hemmet som skall reserveras för 24 timmar. Detta kostar ingenting och det finns ingen skyldighet att köpa. Det låter dig helt enkelt att försvinna och "sova på det" - utan att oroa dig för den egendom som säljs.

Hur mycket deposition krävs på en fastighet i Spanien?

När du har hittat din ideala fastighet, kommer en icke-återbetalningsbar innehav deposition på 3000 € till 6000 € krävas. Detta kommer att garantera avlägsnandet av fastigheten från marknaden. Denna deposition är en del av ett juridiskt kontrakt, som håller priset på fastigheten som överenskommits vid tidpunkten för att betala deposition och garanterar att du inte kommer att påverkas av eventuella framtida prisökningar.

Denna summa är en del av kostnaden för hemmet och är inte en extra betalning. Det kommer antingen att dras av från priset på hemmet eller återbetalas vid slutförandet av försäljningen.

Detta belopp betalas direkt till tillverkaren eller utvecklare och ett kvitto kommer att utfärdas till dig. De flesta utvecklare kommer att acceptera denna betalning i form av en personlig check, kreditkort, överföring eller kontant bank.

Vad är involverad i köpprocessen?

Ett köpeavtal kommer att upprättas av utvecklare för ditt avtal och underskrift. Din advokat kommer att inspektera kontrakt och ge dig råd om detta.

Din advokat kommer att genomföra de nödvändiga sökningar och utredningar på fastigheten. Advokaten kommer att säkerställa att pengar betalas över på ett säkert sätt, att lagfarten är klara och att fastigheten är ditt, alla lagligt undertecknat och säkras.

Måste jag vara i Spanien för varje steg i den rättsliga processen?

Nej Precis som i ditt land, kan du instruera din advokat att agera å dina vägnar, även för fullbordandet. Detta görs genom att bevilja "Fullmakt" till din advokat.

Vad är betalningsvillkoren för spanska egendom?

När du köper en ny fastighet i Spanien, kommer du vanligtvis att krävas för att göra avbetalning.

Dessa iscensatt betalningar variera beroende på utvecklaren. Vanligtvis kommer 20% till 50% krävas inom 30 till 60 dagar efter undertecknandet av kontraktet. Balansen betalas vid slutförandet och undertecknandet av gärningar.

Men innan du ingå avtal kommer du att informeras om datum och beloppen för alla betalningar.

Tabaira Real Estate, lyxvilla till salu i Costa Blanca North.

Tabaira Real Estate vi fastighetsmäklare baserade i Moraira. Om du vill köpa bostäder i Costa Blanca North lita på oss. Vi är glada att vara till din tjänst för att ge villan av dina drömmar vid havet. Våra villor ligger i attraktiva platser som Moraira, Benissa, Teulada eller Benitachell.

Visst, om du letar efter en plats att njuta av solen och Medelhavet, inbjuder vi dig att utforska våra fastigheter. Du hittar lätt den egendom som bäst passar dina behov. Kontakta oss idag. Vi kommer att vara glad över att vara till ditt förfogande för att hitta vattnet hem du förtjänar.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×