Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Moraira Property - Villa's te koop in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Moraira Property - Villa's te koop in Moraira

Onroerend goed te koop in Moraira.

Geïnteresseerd in het kopen van villa's in Moraira? Tabaira Real Estate biedt een grote selectie van villa's te koop in Moraira.

Makelaars in Moraira, bij Tabaira Real Estate hebben we een eenvoudige filosofie, we luisteren naar onze klanten. Met onze kantoren in het centrum van Moraira heeft ons meertalige team veel klanten geholpen in Moraira, Costra Blanca. Biedt een ongeëvenaarde, professionele en zorgvuldige service.

Wij bieden een service op maat aan al onze klanten, waardoor het kopen van onroerend goed in Moraira een gratis en plezierige ervaring is.

Met onze eigen uitgebreide portefeuille van meer dan 700 onroerend goed om te kopen in Moraira, bieden we een betrouwbaar netwerk van makelaars in Moraira, we kunnen de beste selectie van onroerend goed aanbieden voor verkoop in Moraira, Costa Blanca.

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning in Moraira, werken we ook samen met alle hoofdaannemers in dit gebied. Onze website toont de beste luxe, moderne villa's te koop in Moraira, Costa Blanca.


Waarom een villa kopen in Moraira?

Nu, juni 2019, bereikt de algemene onroerendgoedindex 1.505 punten, wat een stijging van 14,1% betekent ten opzichte van het minimum dat tijdens de crisis is bereikt. In juni het hoogste jaar op de prijs van het verkrijgen van kracht van 5,7% tot 7,4% binnen Spaanse provincies.


Waar is het beste gebied om te kopen in Spanje?

Buy Real Estate, de Costa Blanca, Valenciaanse Gemeenschap blijft het aantal operaties met een ruime marge leiden. Het was de bestemming van 15.613 transacties, het was ook de belangrijkste (16,7% op jaarbasis) van degenen die meer buitenlanders trokken op zoek naar een huis in Spanje.

In de tweede plaats herhaalde Andalusië, met 9.737 verkopen en een jaarlijkse stijging van 8,2%, en in de derde was Catalonië, waar de activiteiten (7.570) met 5,3% daalden ten opzichte van dezelfde periode van het voorgaande jaar.

De aankopen daalden ook op de Canarische eilanden, op de vierde plaats, met 5.312 transacties (10,6% minder), terwijl Madrid de vijfde favoriete bestemming voor buitenlanders was, met 4.911 transacties, meer dan een jaar geleden. geleden.


Nu is het tijd om onroerend goed in Moraira te kopen?

Statistieken van 2018 Een nieuw record tonen. In de eerste helft van het jaar werden 53.359 operaties geregistreerd, volgens een vrijgegeven notariële statistiek. Het is het hoogste absolute cijfer in de historische reeks, die begint in de eerste helft van 2007.

Toen waren niet-Spaanse huizenkopers veel minder (ongeveer 33.000) en het cijfer stortte in 2008 in met de crisis. Het herstel was merkbaar vanaf 2014 en sindsdien was bijna elk jaar een jaarlijkse groei van twee cijfers.

In feite zijn deze gegevens, de groei op jaarbasis, de enige vervaging van het nieuwe merk: vergeleken met de eerste helft van 2017 vertegenwoordigt het een groei van 5,4%, de laagste sinds 2013.


Villa's te koop in Moraira.

Moraira, bekend als de parel van de Valenciaanse Gemeenschap aan de Costa Blanca, heeft een mooie en goed onderhouden stad.

Moraira, gelegen in de Alta Marina in de noordelijke Costa Blanca, heeft een bruisende en levendige stad met uitnodigende promenades, een pittoreske jachthaven en een grote selectie winkels, restaurants, cafés aan zee en Spaanse tapasbars.

Moraira heeft een uniek micro-klimaat, uitgeroepen tot een van de gezondste plaatsen om te wonen in Europa. Moraira geniet het hele jaar door van meer dan 320 dagen zonneschijn en milde temperaturen in de winter.


Moraira's kleine info.

Moraira's Club Nautico en parkeerplaats in de jachthaven werd gebouwd in 1970 volgens de paden langs de kust geflankeerd cafes, ijs bars en een uitstekende keuze aan restaurants.

De bevolking van Moraira die in 2018 werd geregistreerd, was 10.722, waarvan 5.202 Spaanse staatsburgers en 5.520 buitenlandse staatsburgers, die in de hoogte van de zomer 3/4-voudig toenamen.

Moraira is ook de thuisbasis van de inwoners van Benissa met zijn kustgebied en zijn kustgebied met populaties van 10.768 en 4.130 respectievelijk.


Welke nationaliteiten kopen villa's in Moraira, Costa Blanca?

De statistieken van vorig jaar, een ding dat ongewijzigd blijft, is dat de Britten de buitenlanders in Spanje zijn. 7.613 koop- en verkoopactiviteiten waren protagonisten van het Verenigd Koninkrijk, 8,8% meer dan de eerste helft van vorig jaar.

Er is ook geen verrassing op de tweede en derde plaats op het podium, wat overeenkomt met Frans (4.211 operaties, 4,6% minder) en Duitsers (4.138 operaties, 2,1% minder).

Bovendien bevorderen ze de Italianen na een jaarlijkse groei van 28,8% om in de top vijf van de classificatie te worden geplaatst. De andere twee nationaliteiten die het meest groeiden, waren Iers (24,7%) en Deens (18,2%), terwijl aankopen door Zwitserse burgers 13,2% afnamen.


Moraira Villa's te koop.

U vindt een groot aanbod van onroerend goed en villa's te koop in Moraira.

Het heeft een 8 kilometer dynamische kustlijn met bergen en wijngaarden. Met de landtong van Moraira, Cap d'Or in het westen, een schiereiland met uitzicht op het populaire strand van El Portet.

Dit schiereiland is de thuisbasis van enkele van de meeste luxe residentiële villa's te koop in Moraira, u kunt in dit gebied luxe woningen kopen, met uitzicht op zee over de baai van El Portet. De eerste geregistreerde frontlinie villa in dit gebied dateert uit 1926, maar het grootste deel van de ontwikkeling van villa's met zeezicht in dit gebied van El Portet werd gebouwd in de jaren 60, 70, s en 80's.

Moraira heeft goed onderhouden stedenbouwkundige wetten die het bederven van dit prachtige gebied van de Costa Blanca voorkomen, het stadscentrum met alleen lage flatgebouwen met maximaal vijf verdiepingen, commercieel onroerend goed in Moraira op de begane grond met vier verdiepingen boven voor de ontwikkeling voor appartementen in Moraira.

In de omgeving van Moraira hebben de woonzones, de bouw van nieuwe huizen in Moraira hoogtelimieten van twee niveaus en moeten ze zich houden aan de bezetting en grenswetten van het stadhuis.

Aan de westkant van de stad Moraira ligt de woonwijk Pla del Mar, de thuisbasis van het Guardia Civil-gebouw dat in 1913 werd gebouwd. Deze zone is een populaire zone voor mensen die onroerend goed willen kopen op loopafstand van het centrum van Moraira en het belangrijkste zandstrand strand van l'Ampolla.

Ten oosten van Moraira ligt het gebied van Cometa, met zijn eigen blauwe vlag zandstranden van Platgetes en Cala l'Andrago op het meest oostelijke punt. Binnen deze woonwijk vindt u appartementen en gemeenschapsgebouwen in de Golden Mile van Moraira, evenals vrijstaande villa's met privézwembaden. Sommige van de panden die te koop zijn in dit gebied dateren uit de jaren 1930.

Andere populaire gebieden om onroerend goed te kopen in Moraira zijn de gebieden La Sabatera, Pinar de Advocat, Cap Blanc, Paichi, Alcasar, Arnella, Val del Pino, Fanadix, Benimeit en Sol Park.

Als u op zoek bent om onroerend goed in Moraira te kopen, zal ons toegewijde team bij Tabaira Real Estate proberen u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in Moraira.


Met de beste selectie van villa's en onroerend goed te koop in Moraira!
© 2019 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×