Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Moraira Property - Villa's te koop in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Moraira Property - Villa's te koop in Moraira

Onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca.

Geïnteresseerd om villa's in Moraira te kopen? Tabaira Real Estate biedt een grote selectie van onroerend goed en villa's te koop in Moraira Spanje.

Makelaars in Moraira, bij Tabaira Real Estate hebben we een eenvoudige filosofie, we luisteren naar onze klanten. Met onze kantoren in het centrum van Moraira heeft ons meertalige team veel klanten geholpen bij het kopen van onroerend goed in Moraira, Costa Blanca. Het aanbieden van een professionele en zorgvuldige service.

Wij bieden op maat gemaakte hulp aan al onze klanten, waardoor het kopen van onroerend goed in Moraira een probleemloze en plezierige ervaring wordt.

Met onze eigen uitgebreide portfolio van meer dan 700 onroerend goed om te kopen in Moraira, gecombineerd met een vertrouwd netwerk van samenwerkende onroerend goed agentschappen in Moraira, kunnen we de beste selectie van onroerend goed te koop aanbieden in Moraira, Costa Blanca.

Als u op zoek bent naar een nieuw pand in Moraira, werken we ook samen met alle belangrijke constructeurs in dit gebied. Onze website toont de beste luxe, moderne villa's te koop in Moraira, Costa Blanca.

Waarom een villa kopen in Moraira?

Nu is een geweldig moment om villa's te kopen in Moraira, in juni 2019 bereikte de algemene onroerendgoedindex 1.505 punten, wat een stijging van 14,1% betekent ten opzichte van het minimum dat tijdens de crisis is bereikt. In juni steeg het hoogste jaar-op-jaar met een stijgende vastgoedindex van 5,7% tot 7,4% binnen de Spaanse provincies.

Waar is het beste gebied om onroerend goed te kopen in Spanje?

In de afgelopen jaren is de Costa Blanca in de Valenciaanse gemeenschap de plaats waar de meeste buitenlanders onroerend goed in Spanje kopen. Dit gebied van Spanje leidt met een ruime marge van het aantal Spaanse onroerendgoedverkopen waar bijna een op de drie verkopen werd geregistreerd in dit meest populaire deel van Spanje. In 2018 kende de Costa Blanca ook de meeste groei op de woningmarkt met een gezonde stijging van de vastgoedwaarden met 16,7%.

"Moraira, een veilige plek om te investeren in de huizenmarkt in Spanje."

Andalusië kwam op de tweede plaats met een jaarlijkse stijging van 8,2%, gevolgd door Catalonië met 5,2%. De Canarische eilanden en Madrid waren de afgelopen jaren sterk, maar deze twee gebieden hebben een daling van het aantal onroerendgoedtransacties en een tragere groei in deze regio's meegemaakt.

Nu is het tijd om onroerend goed in Moraira te kopen?

Ja, de prijzen stijgen. Volgens statistieken van de Spaanse notaris vestigde Spanje een nieuw record van de verkoop van onroerend goed in 2018, waarbij in de eerste helft van het jaar 53.359 operaties werden geregistreerd. Het hoogste aantal vastgoedtransacties geregistreerd sinds 2007.

Villa's te koop in Moraira.

Moraira, bekend als de parel van de Valenciaanse Gemeenschap aan de Costa Blanca, een mooie, goed onderhouden stad aan zee met prachtige lange zandstranden en fantastische gastronomie.

Moraira, gelegen in de Marina Alta in de noordelijke Costa Blanca, een bruisende en levendige stad met uitnodigende promenades, een pittoreske jachthaven met een grote selectie winkels, restaurants, cafés aan zee en Spaanse tapasbars.

Moraira heeft een uniek micro-klimaat, uitgeroepen tot een van de gezondste plaatsen om te wonen in Europa. Moraira wordt aan drie kanten beschermd door bergen en biedt het hele jaar door meer dan 320 dagen zon en milde temperaturen in de winter.

Enige informatie over Moraira.

Moraira's Club Nautico en parkeerplaats in de jachthaven werd gebouwd in 1970 volgens de gegevens van het kadaster, dit gebied beschikt over paden langs de zee geflankeerde cafés, ijsbars en een uitstekende keuze aan restaurants.

De bevolking van Moraira geregistreerd in de Padron in 2018 was 10.722 waarvan 5.202 Spaanse staatsburgers en 5.520 buitenlandse staatsburgers, die in de hoogte van de zomer 3/4-voudig toenamen.

Moraira stad wordt ook genoten door de inwoners van naburige steden van de Benissa met zijn kustgebied en Benitachell met zijn kustgebied van Cumbre del Sol met populaties van respectievelijk 10.768 en 4.130 waardoor Moraira de perfecte levendige plek is om het hele jaar door te wonen.

Welke nationaliteiten kopen villa's in Moraira, Costa Blanca.

De statistieken van vorig jaar, een ding dat ongewijzigd blijft, is dat de Britten de buitenlanders zijn die meer huizen in Spanje kopen. 7.613 koop- en verkoopactiviteiten waren protagonisten van burgers van het Verenigd Koninkrijk, 8,8% meer dan in de eerste helft van vorig jaar.

Er is ook geen verrassing op de tweede en derde plaats op het podium, wat overeenkomt met Frans (4.211 operaties, 4,6% minder) en Duitsers (4.138 operaties, 2,1% minder).

Bovendien bevorderen ze de Italianen na een jaarlijkse groei van 28,8% om in de top vijf van de classificatie te worden geplaatst. De andere twee nationaliteiten die het meest groeiden, waren Iers (24,7%) en Deens (18,2%), terwijl aankopen door Zwitserse burgers 13,2% afnamen.

Moraira Villa's te koop.

U vindt een groot aanbod van onroerend goed en villa's te koop in Moraira.

Het heeft een 8 kilometer dynamische kustlijn met bergen en wijngaarden. Met de landtong van Moraira, Cap d'Or in het westen, een schiereiland met uitzicht op het populaire strand van El Portet.

Dit schiereiland is de thuisbasis van enkele van de meeste luxe residentiële villa's te koop in Moraira, u kunt in dit gebied luxe woningen kopen, met uitzicht op zee over de baai van El Portet. De eerste geregistreerde frontlinie villa in dit gebied dateert uit 1926, maar het grootste deel van de ontwikkeling van villa's met zeezicht in dit gebied van El Portet werd gebouwd in de jaren 60, 70, s en 80's.

Moraira heeft goed onderhouden stedenbouwkundige wetten die het bederven van dit prachtige gebied van de Costa Blanca voorkomen, het stadscentrum met alleen lage flatgebouwen met maximaal vijf verdiepingen, commercieel onroerend goed in Moraira op de begane grond met vier verdiepingen boven voor de ontwikkeling voor appartementen in Moraira.

In de omgeving van Moraira hebben de woonzones, de bouw van nieuwe huizen in Moraira hoogtelimieten van twee niveaus en moeten ze zich houden aan de bezetting en grenswetten van het stadhuis.

Aan de westkant van de stad Moraira ligt de woonwijk Pla del Mar, de thuisbasis van het Guardia Civil-gebouw dat in 1913 werd gebouwd. Deze zone is een populaire zone voor mensen die onroerend goed willen kopen op loopafstand van het centrum van Moraira en het belangrijkste zandstrand strand van l'Ampolla.

Ten oosten van Moraira ligt het gebied van Cometa, met zijn eigen blauwe vlag zandstranden van Platgetes en Cala l'Andrago op het meest oostelijke punt. Binnen deze woonwijk vindt u appartementen en gemeenschapsgebouwen in de Golden Mile van Moraira, evenals vrijstaande villa's met privézwembaden. Sommige van de panden die te koop zijn in dit gebied dateren uit de jaren 1930.

Andere populaire gebieden om onroerend goed te kopen in Moraira zijn de gebieden La Sabatera, Pinar de Advocat, Cap Blanc, Paichi, Alcasar, Arnella, Val del Pino, Fanadix, Benimeit en Sol Park.

Als u op zoek bent om onroerend goed in Moraira te kopen, zal ons toegewijde team bij Tabaira Real Estate proberen u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in Moraira.

Tabaira Real Estate, met de beste selectie van villa's en onroerend goed te koop in Moraira!© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×