Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Moraira Property - Villor till salu i Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Moraira Property - Villor till salu i Moraira

FASTIGHET TILL SALU I MORAIRA

Vill du köpa ett hus i Moraira? Vi arbetar hårt för att erbjuda den bästa fastighetsportföljen i Moraira och erbjuder ett stort urval med över 700 fastigheter att köpa i Moraira Costa Blanca.

Fastighetsmäklare i Moraira, Tabaira Fastigheter Vi har en enkel filosofi, vi lyssnar på våra kunder. Med våra kontor i centrum av Moraira har vårt flerspråkiga team hjälpt många kunder att köpa fastigheter i Moraira och erbjuda en professionell och samvetsgrann service.

Vi erbjuder en personlig service till alla våra kunder som gör att köpa fastigheter i Moraira till en problemfri och trevlig upplevelse.

För att erbjuda våra kunder det bästa urvalet av fastigheter till salu i Moraira har vi ett omfattande nätverk av samarbetsvilliga fastighetsbyråer i Moraira och omgivande områden som gör det möjligt för oss att få tillgång till en utökad portfölj av Moraira villor och fastigheter till salu.

Vårt fastighetskontor i Moraira har också förbindelser med alla utvecklare och konstruktörer inom området vilket gör att vi kan erbjuda dig det bästa urvalet av nya fastigheter till salu i Moraira Costa Blanca.

Nu är ett bra ögonblick att köpa villor i Moraira, i juni 2019 nådde det allmänna indexet 1 505 poäng vilket motsvarar en ökning med 14,1% från det minimum som uppnåddes i krisen. I juni ökade det högsta året innan, då fastighetspriserna ökade från 5,7% till 7,4% inom spanska provinser.


KÖP HUS I MORAIRA

Moraira klassas som juvelen på Costa Blanca, en vacker välskött stad intill havet med underbara sandstränder.

Moraira, belägen i Marina Alta i norra Costa Blanca, en livlig och livlig stad med inbjudande promenader, en pittoresk båtshamn och en bred gastronomi med ett stort urval av restauranger, kaféer vid havet och spanska tapasbarer.

Vi har ett speciellt mikroklimat, röstat till en av de hälsosammaste platserna att bo i Europa. Skyddad av berg på tre sidor Moraira har mer än 320 soldagar under hela året och milda vintertemperaturer

Morairas Club Nautico och parkeringsområde i marinan byggdes 1970 enligt uppgifter inom landregistreringskontoret, detta område har strandpromenader med flankerade kaféer, glassbarer och ett utmärkt val av restauranger.

Befolkningen i Moraira som registrerades 2018 var 10.722 varav 5.202 spanska medborgare och 5.520 utländska medborgare, vilket ökade 3/4-faldigt under sommarens höjd.

Moraira-staden åtnjuts också av invånarna i de närliggande städerna i Benissa med sitt kustområde och Benitachell med dess kustområde Cumbre del Sol med en befolkning på 10.768 respektive 4.130 vilket gör Moraira till den perfekta livliga platsen att leva året runt.

MORAIRA VILLAS TILL SALU

Du kan hitta ett stort urval av fastigheter och villor till salu i Moraira.

Den har en 8 kilometer lång dynamisk kustlinje med berg och vingårdar. Med Punta de Moraira eller Cap d'Or västerut, en halvö med utsikt över det populära strandområdet El Portet,

Denna halvö är hem för några av de flesta lyxiga bostadshus till salu i Moraira, i detta område kan du hitta lyxiga fastigheter att köpa med havsutsikt över bukten El Portet. Den första registrerade frontlinjevillaen i detta område går tillbaka till 1926, men det mesta av utvecklingen av villor med havsutsikt i området El Portet byggdes genom 60-, 70-, 80- och 80-talet.

Moraira har väl bevarade stadsplaneringslagar som förhindrar att det här vackra området på Costa Blanca förstörs, stadens centrum med tillägg för endast låghyreshus med högst fem våningar, kommersiell fastighet i Moraira på markplan med fyra våningar ovan för utvecklingen för lägenheter i Moraira.

I Morairas omgivningar har bostadsområdena, byggandet av nya hus i Moraira höjdgränser på två nivåer och måste följa ockupations- och gränslagar som fastställts av stadshuset.

Att beröra staden Moraira i väster är bostadsområdet Pla del Mar, hem till Guardia Civil-byggnaden som byggdes 1913. Denna zon är en populär zon för människor som vill köpa fastigheter inom kort gångavstånd till Moraira centrum och huvud sandstrand i l'Ampolla.

Att röra vid Moraira i öster är området Cometa, med sin egen sandstrand med blå flagg Platgetes och Cala l'Andrago på den mest östliga punkten. Inom detta område kan du hitta lägenheter och gemenskapsfastigheter inom Morairas Golden Mile, såväl som fristående villor med privata pooler. Några av fastigheterna i detta område går tillbaka till 1930-talet.

Du kan söka efter de populära områdena att köpa fastighet i Moraira, vi har ett stort urval av fastigheter till salu i zonerna, La Sabatera, Pinar de Advocat, Cap Blanc, San Jaime, Paichi, Alcasar, Arnella, Val del Pino, Fanadix, Benimeit, El Portet, Pla del Mar, Como de los Frailes och Sol Park.

Om du vill köpa fastigheter i Moraira, kommer vårt dedikerade team på Tabaira Real Estate att hjälpa dig hitta ditt drömhus i Moraira. Med det bästa urvalet av villor till salu i Moraira.© 2019 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×