Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Moraira Property - Villor till salu i Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Moraira Property - Villor till salu i Moraira

Fastigheter till salu i Moraira Costa Blanca.

Vill du köpa villor i Moraira? Tabaira Real Estate erbjuder ett stort urval av fastigheter och villor till salu i Moraira Spanien.

Fastighetsmäklare i Moraira, på Tabaira Real Estate har vi en enkel filosofi, vi lyssnar på våra kunder. Med våra kontor i centrum av Moraira har vårt flerspråkiga team hjälpt många kunder att köpa fastigheter i Moraira, Costa Blanca. Erbjuder en professionell och samvetsgrann tjänst.

Vi erbjuder skräddarsydd hjälp till alla våra kunder, vilket gör att köpa fastigheter i Moraira till en problemfri och trevlig upplevelse.

Med vår egen omfattande portfölj på över 700 fastigheter att köpa i Moraira, i kombination med ett pålitligt nätverk av samarbetande fastighetsbyråer i Moraira, kan vi erbjuda det bästa urvalet av fastigheter till salu i Moraira, Costa Blanca.

Om du också vill köpa en ny fastighet i Moraira, arbetar vi med alla de viktigaste konstruktörerna i detta område. Vår webbplats visar de bästa lyxiga, moderna villor till salu i Moraira, Costa Blanca.

Varför köpa en villa i Moraira?

Nu är ett bra ögonblick att köpa villor i Moraira, i juni 2019 nådde det allmänna fastighetsindex 1 505 poäng, vilket motsvarar en ökning med 14,1% från det minimum som uppnåddes i krisen. I juni ökade det högsta året innan med fastighetsindexet att öka från 5,7% till 7,4% inom spanska provinser.

Var är det bästa området att köpa fastighet i Spanien?

Under de senaste åren är Costa Blanca i Valencias samhälle den plats där de flesta utlänningar köper fastigheter i Spanien. Detta område i Spanien leder med en stor marginal av antalet spanska fastighetsförsäljningar där nästan en av tre försäljningar var registrerade i denna mest populära del av Spanien. Under 2018 fick Costa Blanca också den mesta tillväxten på bostadsmarknaden med en sund ökning av fastighetsvärdena med 16,7%.

"Moraira, en säker plats att investera i bostadsmarknaden i Spanien."

Andalusien kom på andra plats med en årlig ökning på 8,2% följt av Katalonien med 5,2%. Kanarieöarna och Madrid hade varit starka under tidigare år men dessa två områden har upplevt en nedgång i fastighetstransaktioner och långsammare tillväxt i dessa regioner.

Nu är det dags att köpa fastighet i Moraira?

Ja, priserna är på uppåt. Enligt statistik från den spanska notarius satte Spanien nytt rekord för fastighetsförsäljning under 2018, medan första halvåret visade 53 359 verksamheter. Det högsta antalet fastighetstransaktioner som har registrerats sedan 2007.

Villor till salu i Moraira.

Moraira, känd som Jewel of the Valencian Community på Costa Blanca, en vacker välskött stad bredvid havet med underbara långa sandstränder och fantastisk gastronomi.

Moraira, som ligger i Marina Alta i norra Costa Blanca, en livlig och livlig stad med inbjudande promenader, en pittoresk båtshamn och med ett stort urval av affärer, restauranger, strandkaféer och spanska tapasbarer.

Moraira har ett unikt mikroklimat, som röstas till en av de friskaste platserna att bo i Europa. Moraira är skyddad av berg på tre sidor och har mer än 320 soldagar under året och milda vintertemperaturer.

Lite information om Moraira.

Morairas Club Nautico och parkeringsområde i marinan byggdes 1970 enligt uppgifter inom landregistreringskontoret, detta område har strandpromenader med flankerade kaféer, glassbarer och ett utmärkt val av restauranger.

Befolkningen i Moraira som registrerades inom Padron 2018 var 10.722 varav 5.202 spanska medborgare och 5.520 utländska medborgare, vilket ökade 3/4-faldigt i sommarens höjd.

Moraira-staden åtnjuts också av invånarna i de närliggande städerna i Benissa med dess kustområde och Benitachell med dess kustområde Cumbre del Sol med en befolkning på 10.768 respektive 4.130 vilket gör Moraira till den perfekta livliga platsen att leva året runt.

Vilka nationaliteter köper villor i Moraira, Costa Blanca.

Förra årets statistik, en sak som förblir oförändrad är att briterna är utlänningarna som köper fler hus i Spanien. 7 613 köp- och försäljningsverksamheter var huvudpersoner av Storbritanniens medborgare, 8,8% mer än under första halvåret förra året.

Det finns inte heller någon överraskning på andra och tredje plats på pallen, vilket motsvarade franska (4 211 operationer, 4,6% mindre) och tyskar (4 138 operationer, 2,1% mindre).

Dessutom avancerar de italienarna efter en årlig tillväxt på 28,8% för att placeras i de fem bästa placeringarna i klassificeringen. De andra två nationaliteterna som växte mest var irländska (24,7%) och danska (18,2%), medan inköp av schweiziska medborgare minskade med 13,2%.

Moraira villor till salu.

Du kan hitta ett stort urval av fastigheter och villor till salu i Moraira.

Den har en 8 kilometer lång dynamisk kustlinje med berg och vingårdar. Med odling av Moraira, Cap d'Or västerut, en halvö med mark med utsikt över det populära strandområdet El Portet.

Denna halvö är hem till några av de flesta lyxiga bostadsvillor till salu i Moraira, i det här området hittar du lyxfastigheter att köpa med havsutsikt över bukten El Portet. Den första registrerade frontlinjevillaen i detta område går tillbaka till 1926, men det mesta av utvecklingen av villor med havsutsikt i området El Portet byggdes genom 60-, 70-, 80- och 80-talet.

Moraira har väl bevarade stadsplaneringslagar som förhindrar att det här vackra området på Costa Blanca förstörs, stadens centrum med tillägg för endast låghyreshus med högst fem våningar, kommersiell fastighet i Moraira på markplan med fyra våningar ovan för utvecklingen för lägenheter i Moraira.

I Morairas omgivningar har bostadsområdena, byggandet av nya hus i Moraira höjdgränser på två nivåer och måste följa ockupations- och gränslagar som fastställts av stadshuset.

Att beröra staden Moraira i väster är bostadsområdet Pla del Mar, hem till Guardia Civil-byggnaden som byggdes 1913. Denna zon är en populär zon för människor som vill köpa fastigheter inom gångavstånd till Moraira centrum och sandstranden strandområdet i l'Ampolla.

Öster om Moraira är området Cometa, med sina egna blåstränder sandstränder Platgetes och Cala l'Andrago på sin mest östliga punkt. Inom denna bostadsområde hittar du lägenheter och gemenskapsfastigheter inom Morairas Golden Mile samt fristående villor med privata pooler. Några av fastigheterna till salu i detta område går tillbaka till 1930-talet.

Andra populära områden att köpa fastighet i Moraira är områdena La Sabatera, Pinar de Advocat, Cap Blanc, Paichi, Alcasar, Arnella, Val del Pino, Fanadix, Benimeit och Sol Park.

Om du vill köpa fastigheter i Moraira kommer vårt engagerade team på Tabaira Real Estate att försöka hjälpa dig att hitta ditt drömhus i Moraira.

Tabaira Real Estate, med det bästa urvalet av villor och fastigheter till salu i Moraira!© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×