Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Nieuwbouw villa te koop in Benissa

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Nieuwbouw villa te koop in Benissa

Als het uw droom is om een charmant toevluchtsoord aan de Costa Blanca te hebben waar u zich kunt losmaken en ontspannen in de zon, dan zult u genieten van een nieuwbouwvilla te koop in Benissa.

Langs de vier kilometer lange kustlijn die deze prachtige stad aan de Costa Blanca Noord heeft, vinden we talloze baaien met helder water die u kunt bezoeken tijdens een prachtige wandeltocht met uw gezin. Zonnige winterochtenden zijn ideaal om het populaire ecologische pad te bewandelen dat deze prachtige baaien met elkaar verbindt, terwijl je geniet van het zachte aroma van pijnbomen vermengd met de zeebries. Een stop bij een van de chiringuitos op deze paradijselijke stranden zal je helpen om weer op te laden terwijl je geniet van een verfrissend sap van versgeperste sinaasappels. Vergeet uw verrekijker niet voor een idyllisch uitzicht op de Middellandse Zee in dit gebied van steile kliffen en kliffen die worden overspoeld door pijnbomen. Je vindt het beslist leuk om veel foto's te maken om met je vrienden op sociale media te delen.

Zowel de schoonheid van deze pittoreske hoek van de Costa Blanca Noord als het uitstekende klimaat, gekenmerkt door zonnige dagen het hele jaar door en praktisch geen regen, zijn de belangrijkste redenen waarom bijna de helft van de bevolking van Benissa oorspronkelijk uit noordelijke landen komt. uit Europa , voornamelijk uit Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

TABAIRA REAL ESTATE biedt u een luxe nieuwbouwvilla te koop in Benissa om de gezonde levensstijl te leiden waarvan u altijd al hebt gedroomd

Nu heb je de kans om de gezonde levensstijl te leiden die je altijd al hebt gewild door een nieuwbouwvilla te kopen in Veta in Benissa. Het is de ideale plek om te zonnebaden, te wandelen, langs de kust te wandelen of deel te nemen aan de vele activiteiten van de Les Basetes Yacht Club.

TABAIRA REAL ESTATE biedt u fantastische moderne villa's van één of twee verdiepingen in Benissa, volledig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving die hen omringt. Ze bevinden zich op vlakke of verspringende percelen. De chalets worden gekenmerkt door de strakke lijnen van hun ontwerp en hun gevels met grote glazen oppervlakken waardoor u de zee of de natuur overal in huis kunt observeren. Ze hebben de thermische en akoestische isolatie die nodig is om de woningen zeer comfortabel te maken. U zult genieten van de helderheid en de uitstekende afwerking van de constructie. Op het perceel vinden we prachtige tuinen, een solarium en een indrukwekkend zwembad gebouwd met een ontwerp passend bij de stijl van het huis.

Neem contact met ons op en wij zullen u de nieuwbouwvilla te koop aanbieden in Benissa die u zoekt

Vertel ons welk type nieuwbouwvilla te koop in Benissa u zoekt en wij zullen u een bestudeerde selectie van eigendommen aanbieden die bij uw interesses passen.

Bij TABAIRA REAL ESTATE hebben we een lange ervaring met internationale klanten in de Spaanse vastgoedsector. We spreken vloeiend alle talen die op onze website voorkomen, zodat u zich bij ons comfortabel kunt uitdrukken.

Kies de manier die voor u het meest geschikt is om contact met ons op te nemen:

  • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt
  • Telefoon: (+34) 965 74 41 79
  • E-mail: info@tabairarealestate.com
  • Skype: tabairarealestate1
  • Kantoor: C / Iglesia, 4-03724 Moraira (Alicante) Spanje.

Nieuwbouw villa te koop in Benissa

Heeft u er al eens aan gedacht om een gezellige hoek te hebben waar u kunt uitrusten in de Middellandse Zee ? Aan de Costa Blanca van Alicante kunt u een nieuwbouwvilla kopen in Benissa, aangeboden door het meest prestigieuze onroerendgoedbedrijf in Moraira en omgeving , Tabaira Real Estate.

De rust en het welzijn die u zult bereiken door in dit deel van de Spaanse Levante te wonen, is nergens anders te vergelijken, aangezien Benissa iets meer dan elfduizend inwoners heeft, wat het een ideale locatie maakt om superieure privacy te vinden.

De orografie van de regio Marina Alta biedt de gemeente opwindende natuurlijke omgevingen , waar een unieke symbiose ontstaat tussen de blauwachtige zee van de kust en de bestaande groene vegetatie , evenals enorme kliffen die perfect zijn om de wijde horizon te bekijken.

In feite zijn de baaien en stranden echt exotisch aan de Costa Blanca, Spanje en die van Benissa zijn geen uitzondering. Dit is hoe het kristalheldere water van de Middellandse Zee in dit prachtige gebied u in staat zal stellen om de zeebodem en de fauna die er huist te observeren.

Elk van de zes stranden verbergt unieke kenmerken die ze magisch maken. Voor de kleintjes is Cala Pinets uitstekend geschikt voor zijn kalme wateren, voor de meest veeleisende heeft het strand van Fustera de voorkeur vanwege zijn Blauwe Vlag , voor liefhebbers van de Spaanse gastronomie is Cala Advocat handig vanwege zijn strandbars...


Wil je wonen in ruime interieurs met natuurlijk licht? Een nieuwbouw villa te koop in Benissa is perfect voor jou

Door uw huis in een nieuwbouwvilla te koop in Benissa te plaatsen, krijgt u een bevoorrechte positie in Spanje , waar u een plek zult vinden met een extreem hoge kwaliteit van leven en waarvan de bewoners een hoge koopkracht hebben.

Al onze gebouwen hebben moderne ontwerpen , een kwaliteit die hun gevels en exterieurs een uitstekende visuele aantrekkingskracht geeft. Bovendien zijn de interieurs nog beter, met zeer grote ruimtes om te rusten met het maximaal mogelijke welzijn .

De huizen hebben grote ramen om de toegang van natuurlijk licht in de woonkamers en keukens te vergemakkelijken , waardoor in deze ruimtes een warm microklimaat ontstaat dat u een zeer gezellig comfort zal bieden. Toch bevatten de villa's al innovatieve airconditioningsystemen om van uw huis, of het nu zomer of winter is, de perfecte omgeving voor u te maken.

Bij Tabaira Real Estate stroomlijnen we de procedures bij het verwerven van een nieuwbouwvilla te koop in Benissa

Als u gespecialiseerde makelaars nodig heeft aan de Costa Blanca, Spanje, bij Tabaira Real Estate bieden we bijna 20 jaar nieuwbouwvilla's te koop aan in Benissa. Profiteer van onze persoonlijke en exclusieve diensten om u te adviseren over huizen in gebieden in de buurt van de Middellandse Zee in Spanje.

Wilt u contact opnemen met het vastgoedbedrijf Tabaira Real Estate?

  • Bel ons op het telefoonnummer: +34 965 744 179
  • Maak een internationale Skype-oproep naar de gebruiker: tabairarealestate1
  • Stuur ons een privé-e-mail naar de e-mail: info@tabairarealestate.com
  • Bezoek onze fysieke kantoren op het adres: Calle Iglesia, 4 – 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2022 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS