Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Nybyggd villa till salu i Benissa

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Nybyggd villa till salu i Benissa

Om din dröm är att ha en charmig tillflykt på Costa Blanca där du kan koppla bort och koppla av i solen, kommer du att älska en nybyggd villa till salu i Benissa.

Längs de fyra kilometer kusten som den här vackra staden ligger på norra Costa Blanca har vi många vikar med transparent vatten som du kan besöka på en vacker vandringsutflykt med din familj. Soliga vintermorgnar är perfekta för att gå på den populära ekologiska leden som förbinder dessa vackra vikar medan du njuter av den mjuka doften av tallar blandat med havsbrisen. Ett stopp vid en av chiringuitos som ligger på dessa paradisiska stränder hjälper dig att ladda medan du njuter av en uppfriskande juice av färskpressade apelsiner. Glöm inte din kikare för idyllisk utsikt över Medelhavet i detta område med branta klippor och klippor som invaderas av tallar. Du älskar verkligen att ta massor av foton för att dela med dina vänner på sociala medier.

Både skönheten i detta pittoreska hörn av norra Costa Blanca och dess utmärkta klimat som kännetecknas av soliga dagar hela året och praktiskt taget inget regn, är de främsta anledningarna till att nästan hälften av befolkningen i Benissa ursprungligen kommer från norra länder. från Europa, främst från Tyskland och Storbritannien.


TABAIRA REAL ESTATE erbjuder dig en lyxig nybyggd villa till salu i Benissa för att leda den hälsosamma livsstil som du alltid har drömt om

Nu har du chansen att leva den hälsosamma livsstil du alltid har velat genom att köpa en nybyggd villa i veta i Benissa. Det är den perfekta platsen att sola, vandra, promenera längs stranden eller delta i de många aktiviteterna i Les Basetes Yacht Club.

TABAIRA REAL ESTATE erbjuder fantastiska villor med en eller två våningar i modern stil i Benissa, helt integrerade i den naturliga omgivningen som omger dem. De ligger på plana eller förskjutna tomter. Stugorna kännetecknas av de raka linjerna i sin design och deras fasader med stora glaserade områden som gör att du kan se havet eller naturen var som helst i ditt hem. De har den värme- och akustiska isolering som krävs för att hemmet ska vara mycket bekväma. Du kommer att älska dess ljusstyrka och de utmärkta konstruktionsfinisherna. På tomten hittar vi vackra trädgårdsområden, ett solarium och en imponerande pool byggd med en design som passar husets stil.


Kontakta oss så erbjuder vi dig den nybyggda villa till salu i Benissa som du letar efter

Berätta vilken typ av nybyggd villa till salu i Benissa du letar efter och vi kommer att erbjuda dig ett studerat urval av fastigheter som passar dina intressen.

På TABAIRA REAL ESTATE har vi lång erfarenhet av internationella kunder inom den spanska fastighetssektorn. Vi talar flytande alla språk som visas på vår webbplats, så att du kan uttrycka dig bekvämt med oss.

Välj det sätt som är bäst för dig att kontakta oss:

 • Fyll i formuläret som visas på vår webbplats
 • Telefon: (+34) 965 74 41 79
 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Skype: tabairarealestate1
 • Kontor: C / Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.


Nybyggd villa till salu i Benissa

Har du tänkt på att ha en mysig hörna där du kan vila i Medelhavet? På Alicantes Costa Blanca kan du köpa en nybyggd villa till salu i Benissa som erbjuds av det mest prestigefyllda fastighetsbolaget i Moraira och dess omgivningar, Tabaira Real Estate.

Det lugn och välbefinnande som du kommer att uppnå genom att bo i detta område på spanska Levante är ojämförligt med något annat, eftersom Benissa har drygt elva tusen invånare, vilket gör det till en idealisk plats för att hitta överlägsen avskildhet.

Marina Alta-regionens orografi ger kommunen spännande naturmiljöer , där en unik symbios skapas mellan kustens blåaktiga hav och den befintliga gröna vegetationen , samt enorma klippor som är perfekta för att se den vida horisonten.

Det finns verkligen exotiska vikar och stränder på Costa Blanca Spanien, och de i Benissa är inget undantag. På så sätt kan du med Medelhavets kristallklara vatten i detta underbara område observera havsbottnen och den fauna som är hemvist där.

Var och en av dess sex stränder döljer unika egenskaper som gör dem magiska. För de små är Cala Pinets utmärkt för sitt lugna vatten, för de mest krävande är Fustera-stranden att föredra för sin blå flagg, för älskare av spansk gastronomi är Cala Advocat lämplig för sina strandbarer ...


Vill du bo i rymliga interiörer med naturligt ljus? En nybyggd villa till salu i Benissa är perfekt för dig

Att placera ditt hem i en nybyggd villa till salu i Benissa ger dig ett privilegierat läge i Spanien , där du hittar en plats med extremt hög livskvalitet och vars invånare har en hög köpkraft.

Alla våra byggnader har modern design , en kvalitet som ger utmärkt visuell attraktion till deras fasader och exteriörer. Dessutom är interiörerna ännu bättre och rymmer mycket stora utrymmen för att vila med största möjliga välbefinnande .

Husen har stora fönster som underlättar inflödet av naturligt ljus i vardagsrummen och köken , vilket genererar ett varmt mikroklimat i dessa utrymmen som ger dig en mycket mysig komfort. Trots detta har villorna redan innovativa luftkonditioneringssystem för att göra ditt hem, oavsett om det är sommar eller vinter, till en perfekt miljö för dig.


På Tabaira Real Estate effektiviserar vi förfarandena vid förvärvet av en nybyggd villa till salu i Benissa

Om du behöver specialiserade fastighetsmäklare på Costa Blanca Spanien, på Tabaira Real Estate har vi nästan 20 år på nacken som erbjuder nybyggda villor till salu i Benissa. Dra nytta av våra personliga och exklusiva tjänster för att ge dig råd om bostäder i områden nära Medelhavet i Spanien.

 • Vill du kontakta fastighetsbolaget Tabaira Real Estate?
 • Ring oss på telefonnumret: +34 965 744 179
 • Ring ett internationellt Skype-samtal till användaren: tabairarealestate1
 • Skicka oss ett privat e-postmeddelande till e-postadressen: info@tabairarealestate.com
 • Besök våra fysiska kontor på adressen: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien


© 2022 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS