Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell

Letar du efter en lugn plats att koppla av på Costa Blanca? Då kommer du att älska våra soliga nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell. Denna vackra traditionella spanska stad kan vara en av de minst kända platserna på norra Costa Blanca, men den har överraskande vackra hörn som kommer att fängsla dig. Den ligger bredvid turiststäderna Jávea och Teulada och har bara två kilometer kustlinje som kännetecknas av sina spektakulära klippor och sina drömska vikar .

Det utmärkta klimatet som Benitachell har, med soliga och milda vintrar , medan de varma somrarna mildras av havsbrisen, har varit en av de viktigaste orsakerna till att många invånare har bosatt sig i de elitstadsområden som omger stadskärnan. från andra delar av norra Europa, särskilt Storbritannien.


Nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell , den perfekta platsen att bo på för dem som brinner för naturen

Från våra nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell kan du promenera eller cykla genom den vackra naturen i denna vackra stad i Marina Alta-regionen och upptäcka dess berömda vandringsleder som är perfekt skyltade och bland de som vi lyfter fram:

 • Klipprutt
 • Falla-vägen
 • Rutten till Barranco dels Testos
 • Och så vidare.

Glöm inte att utrusta dig ordentligt med en hatt för att skydda dig från solen, lämpliga skor och ta med en vattenflaska för att undvika uttorkning på vägen. Du kommer säkert att ta många foton på de idylliska platser som du hittar längs vägen för att dela dem med dina vänner på sociala nätverk. Du kommer att upptäcka de vackra landskapen med medelhavsgrödor som är typiska för detta område i östra Spanien, till exempel mandelträd och vingårdar.


Du kommer att slås av de magiska vikar som ligger nära våra Nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell

I närheten av våra nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell hittar du idylliska småstensvikar, till exempel Cala dels Testos, en jungfrulig strand som är idealisk för att koppla bort. Föreställ dig att du går längs strandkanten medan du känner det varma vattnet vid dina fötter och betraktar Medelhavets intensivt blå färg. Omgiven av klippor hittar vi Cala Moraig, med imponerande genomskinligt vatten, där du kan upptäcka den berömda Cova dels Arcs, en grotta som består av flera rum. Det är en underbar plats där du inte kan avstå från att ta en selfie för att lägga upp den på dina sociala nätverk. Dessutom kan du lätt komma åt denna populära vik där det inte finns några byggnader, även med ett fordon.

Hela Benitachells kustlinje består av klippområden med små grusstränder och attraktiva grottor som är idealiska för dykning eller för att bara koppla av medan du lyssnar på havets mjuka brusande vågor.


Från våra nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell kan du se idylliska soluppgångar över Medelhavet

Kan du föreställa dig att från ditt hem observera den explosion av ljus och färger som sker i gryningen? Från våra lyxiga nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell kan du njuta av soluppgången över Medelhavet. Husen ligger på den högsta punkten i staden, även känd som Alto de Llorença. I denna elit urbanisering, en av de mest attraktiva i området, har man byggt:

 • Exklusiva villor i elegant modern stil med infinitypool.
 • Charmiga bungalows i traditionell design.
 • Lägenheter med stora terrasser och panoramautsikt över havet.
 • Etc.

På TABAIRA REAL ESTATE erbjuder vi dig bostäder byggda med material av högsta kvalitet och oslagbar finish. Du kommer att bli imponerad av våra rymliga bostäder som kännetecknas av sin stora ljusstyrka.


Förutom våra soliga nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell har vi även bostäder i andra tätorter i denna charmiga Medelhavsstad

På TABAIRA REAL ESTATE har vi ett intressant urval av nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell, men vi erbjuder även lyxiga nybyggda och återförsäljningsbara bostäder i andra urbaniseringar som ligger runt stadskärnan, bland vilka vi lyfter fram: Abiar , Calistros, La Font, Alcasar, Les Fonts, Lluca, Los Molinos ... där mer än 70 % av invånarna kommer från andra länder.

Om du vill flytta till norra Costa Blanca för att njuta av dess strålande sol i mer än trehundra dagar om året och leva en avslappnad och hälsosam livsstil , i Benitachell kommer du att leva i kontakt med naturen utan att ge avkall på någon komfort. Våra hus är byggda med en charmig traditionell design , typisk för den spanska Levante som kännetecknas av:

 • dess verandor med valv och synliga träbjälkar.
 • de vita balustraderna på terrasserna
 • Fasadernas fotlister i natursten.
 • Fönstren med konstnärliga mönster på fönstren.

Men om du föredrar ett hus i modern stil , med raka och avantgardistiska linjer, kommer du att bli imponerad av att titta på våra chalets med glasfasader så att du kan observera havet från var som helst i huset. Dessutom kommer du att älska poolen omgiven av ett solarium och trädgårdar som ligger på tomten till våra villor.


Om du letar efter nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell, kontakta TABAIRA REAL ESTATE

Kontakta oss så erbjuder vi dig ett urval av attraktiva nybyggda fastigheter till salu i Cumbre del Sol Benitachell. Vi har ett mycket professionellt team som gärna lyssnar på dig för att skapa den hemprofil du vill ha och erbjuder dig ett studerat urval av hus som kommer att imponera på dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så skickar vi dig regelbundet våra senaste fastighetsnyheter samt intressanta tips för att köpa en fastighet i Spanien eller rekommendationer för att sälja ett hus på Costa Blanca.

Om du vill kontakta TABAIRA REAL ESTATE kan du fylla i formuläret på vår webbplats så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Om du föredrar att besöka oss personligen väntar vi på dig i vårt centrala kontor på calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.

Telefon: +34 965 744 179

E-post: info@tabairarealestate.com

Skype: tabairarealestate1© 2021 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS