Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell

Benitachell, vars fullständiga namn är "El Poble Nou de Benitachell", är en typisk spansk stad omgiven av fält. Den har en liten utlopp till havet av spektakulär skönhet. Våra nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell erbjuder dig föreningen mellan hav och landsbygd i denna vackra, nästan okända miljö på norra Costa Blanca.

Stadens historiska centrum, som ligger på en udde, har de smala gator som är typiska för Medelhavsstäder. Den är omgiven av terrasserade områden där vinodlingar och mandelträd fortfarande traditionellt odlas . I detta vackra landskap hittar vi fortfarande några "riuraus", de typiska jordbrukshusen i detta område av spanska Levante.


Våra nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell är utformade för älskare av naturen och ett hälsosamt liv

På TABAIRA REAL ESTATE erbjuder vi dig inte bara nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell, vi har också fastigheter i andra mycket populära urbaniseringar som Les Fonts, Los Molinos, Calistros, ... Dessa bostadsområden har byggts i centrumområdet. historiska befolkningen. Det är urbaniseringar som består av lyxbostäder som till största delen bebos av ett mångkulturellt grannskap från andra nordeuropeiska länder, särskilt Storbritannien.

I Benitachell kan de njuta av en trevlig pensionering eller långa semesterperioder och leva den hälsosamma och avslappnade livsstil som de alltid har velat ha genom att njuta:

 • Ett magnifikt Medelhavsklimat med mer än 300 soldagar per år.
 • En privilegierad natur som är idealisk för vandringar.
 • Magiska vikar med genomskinligt och varmt vatten.


Våra nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell ligger mellan turistorterna Jávea och Teulada och är den perfekta platsen för att koppla bort och ha roligt

I våra lyxiga nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell kan du njuta av idyllisk utsikt över Medelhavet. Byggda i en vacker naturmiljö som gör att du kan koppla bort och koppla av. Närheten och den enkla tillgången till turiststäderna Jávea eller Teulada-Moraira gör att du kan njuta av ett omfattande fritidsutbud:

 • Restauranger, barer, kaféer, nattklubbar ...
 • Shoppingcenter, olika butiker, stormarknader ...
 • Golfklubb, tennisklubb, båtklubb ...
 • Etc.

Urbaniseringen Cumbre del Sol anses vara en av de mest attraktiva i området. Den ligger på imponerande klippor, varav vissa når 100 meter över havet, varifrån man har en spektakulär utsikt över havet. Du kommer att bli förtrollad av att se soluppgången över Medelhavet från terrassen i ditt hus.


Njut av vandring och stranden i våra soliga nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell

Från våra nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell kan du promenera eller köra till den lilla stranden med transparent vatten i Cala Moraig . Denna idylliska plats, från vilken du inte kan se byggnader, kommer att fängsla dig. Du kommer att älska att gå längs dess grusstrand och känna det varma vattnet som blöter dina fötter. I strandbaren kan du ta en uppfriskande drink eller smaka på en utsökt paella med skaldjur medan du njuter av en makalös panoramautsikt över detta vackra hörn av Medelhavet.

Förutom att njuta av ett trevligt bad med din familj i dess varma vatten kan du också ha kul genom att utöva en mängd olika vattensporter: Paddle Sup, kajakpaddling, snorkling, dykning ... Dess extremt kristallklara vatten gör att du med total klarhet kan observera skönheten i dess havsbotten.

I Cala Moraig börjar den berömda rutten till klipporna, en vandringsrutt som du kan göra med barn och som är helt skyltad. Den ansluter till den paradisiska Cala LLebeig , som endast kan nås till fots eller till sjöss. Du kommer att älska att dela med dina vänner på sociala nätverk de många bilder som du tar längs denna vackra väg. Vi rekommenderar att du tar med dig lämpliga skor, vatten för resan och skyddar dig mot solen med solkräm och en hatt.


Kontakta oss idag för att besöka våra fantastiska nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell

Om du funderar på att köpa en speciell fastighet på norra Costa Blanca, kontakta oss så visar vi dig våra magnifika nybyggda villor till salu i Cumbre del Sol Benitachell.

På TABAIRA REAL ESTATE erbjuder vi dig en personlig och nära behandling som du kommer att älska. Vi har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och internationell kundservice. Våra flerspråkiga fastighetsmäklare kommer vänligt att lösa alla de tvivel som du kan ha när du köper en fastighet i Spanien. Dessutom erbjuder vi dig ett viktigt urval av eftermarknadstjänster som kommer att vara mycket intressanta för dig.

Om du vill kontakta oss kan du fylla i frågeformuläret som finns på vår webbplats så ringer vi dig omedelbart. Du kan också kontakta oss genom att välja något av följande sätt:

 • Kontor: C / Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien
 • Skype: tabairarealestate1
 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Telefon: +34 96 574 41 79


© 2021 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS