Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Onroerend goed te koop in El Portet Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Onroerend goed te koop in El Portet Costa Blanca

Wilt u op een van de mooiste plekken aan de Costa Blanca wonen? Koop dan een onroerend goed te koop in El Portet. In de prachtige en gevarieerde kustlijn van Moraira vinden we een klein schelpvormig strand dat wordt beschermd door het schiereiland Cap d'Or: het strand van El Portet. Dit strand met rotsachtige gebieden en ander fijn zand heeft warm en kristalhelder water en vormt een van de meest spectaculaire uithoeken van de Costa Blanca in het noorden van Spanje.

Het is de perfecte plek om rustige baden te nemen of langs de kust te wandelen terwijl u luistert naar het gefluister van de golven van de zee. Zowel zijn extreme natuurlijke schoonheid als de vele diensten die het heeft, zijn de fundamentele reden dat het jaar na jaar de verdiende blauwe vlag ontvangt. Het strand heeft voetwassers, afvalbakken, toilet, parkeerplaats, toegang voor mensen met beperkte mobiliteit, ... In de zomer worden hun diensten uitgebreid en vinden we ook strandwachten en wachtposten.


Als u van zon en zee houdt, koop dan een onroerend goed te koop in El Portet

Om een onroerend goed te koop in El Portet te kopen, is het essentieel dat u graag van het strand geniet en buitenactiviteiten doet. Het klimaat dat wordt genoten aan de Costa Blanca, waar het praktisch niet regent, biedt ons milde en zonnige winters waardoor we door de bergen kunnen wandelen, zonnebaden of sporten.

Het strand van El Portet heeft een toegangskanaal voor kleine boten waarmee u de prachtige kustlijn van Moraira kunt verkennen en vanuit een heel ander perspectief kunt bekijken. Kun je je voorstellen dat je op deze jetski op een jetski rijdt? Dit strand, met kalm en ondiep water, is perfect voor plezier met het hele gezin in:

  • een kano
  • waterschaatsen
  • een kajak excursie doen
  • het verkennen van de onderwaterroutes en het ontdekken van de schoonheid van de zeebodem

Dit semi-stedelijke strand heeft een prachtige promenade gekenmerkt door palmbomen en banken. Deze winter kun je zonnebaden terwijl je de spectaculaire schoonheid van deze hoek van de Middellandse Zee bekijkt. In de vele bars en strandbars kunt u de typische Spaanse paella of tortilla proeven terwijl u het aroma van de zee voelt.


Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving van ons onroerend goed te koop in El Portet

Naast de onbeschrijflijke schoonheid van dit strand, ontdekt u bij het kopen van een onroerend goed in El Portet een prachtige omgeving met weelderige dennenbossen en inheemse vegetatie. De winter is het ideale seizoen om de prachtige hoekjes van deze plek langs de verschillende wandelpaden te ontdekken. Met de Route of the Viewpoints of the Coast kunt u genieten van het observeren van de oneindige schoonheid van de zee. Vergeet uw verrekijker niet om geen details te missen. Je kunt deze prachtige snapshots die Moraira je biedt ook delen met je vrienden op sociale media.


Als u in Moraira wilt wonen, koop dan een onroerend goed te koop in El Portet

Als u een onroerend goed te koop in El Portet koopt, beschikt u over alle nodige services om comfortabel te leven. Bovendien bevindt u zich zeer dicht bij het stedelijke centrum van Moraira. Daar heb je een gezondheidscentrum, wekelijkse straatmarkt, de Moraira Yacht Club, het spectaculaire Auditorium in Teulada - Moraira en tal van uitgaansgelegenheden, flamenco-shows, live muziek, discomuziek, enz.

Moraira heeft een grote zeevaarttraditie. In het verleden was het een kleine populatie vissers. Momenteel is het getransformeerd tot een prachtig toeristisch gebied waar zestig procent van de inwoners uit andere Europese landen komen. In de restaurants kunt u genieten van een uitstekende lokale keuken op basis van de producten die dagelijks uit de zee aankomen. U zult genieten van de grote verscheidenheid aan verse vis die elke dag naar de haven komt en de buitengewone manieren om het te koken.


Geniet van een uniek onroerend goed te koop in El Portet in een hemelse omgeving

TABAIRA biedt u een prachtig onroerend goed te koop in El Portet in overeenstemming met de schoonheid van de omgeving. We hebben nieuwbouw- en wederverkoopeigenschappen. We bieden u ook land met een prachtig uitzicht op de zee, zodat u uw huis volledig op maat kunt bouwen. Onze villa's en appartementen in El Portet Ze hebben een uitstekende locatie, zeer dicht bij het strand en diensten. Ze zijn gebouwd met verschillende stijlen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

U zult genieten van onze traditionele designchalets , heel typisch aan de Costa Blanca. Zijn witgekalkte muren contrasteren met zijn artistieke raamroosters, zijn stenen plinten en zijn roodachtige daken, ...

We bieden ook spectaculaire moderne designvilla's met rechte lijnen en grote glazen gebieden die de doorgang van de zon naar alle kamers toestaan. Het is een zeer actuele stijl en met grote acceptatie bij onze klanten.

Al onze eengezinswoningen bevinden zich op fantastische percelen met zwembad en tuin . U ziet verschillende modellen van zwembaden:

  • met fonteinen of kunstmatige watervallen
  • overlopen
  • spa type, met jacuzzi
  • rechthoekig of kromlijnig


Heeft u interesse in onroerend goed te koop in El Portet?

Als u onze website hebt bezocht en geïnteresseerd bent in onroerend goed te koop in El Portet, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Ons team van makelaars staat u graag te woord en luistert naar alle vragen die u moet stellen. Ons meertalige personeel spreekt vloeiend de vele talen die op internet verschijnen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u zichzelf begrijpt. Wij begrijpen u volkomen.

Wij nodigen u uit om onze nieuwsbrief in te vullen en wij houden u regelmatig op de hoogte van al ons nieuws. Op deze manier bent u de eerste die onze producten kent.

We zouden ook graag willen dat je ons volgt op sociale media . Je zult het grote aantal volgers dat we hebben controleren en het zal je helpen ons beter te leren kennen en te begrijpen hoe we werken.

Als u de voorkeur geeft aan "face-to-face" -gesprekken, is afstand voor ons geen ongemak. We kunnen ontspannen praten, zelfs als u in een ander land bent. We geven je de mogelijkheid om met ons te chatten op Skype: tabairarealestate1

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com . U kunt ons ook bellen op +34 965 744 179 of ons persoonlijk bezoeken op onze kantoren op Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×