Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastigheter till salu i El Portet Costa Blanca

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastigheter till salu i El Portet Costa Blanca

Vill du bo på en av de vackraste platserna på Costa Blanca? Köp sedan en fastighet till salu i El Portet. I den vackra och varierade kusten i Moraira hittar vi en liten skalformad strand som är skyddad av Cap d'Or-halvön: El Portet-stranden. Med områden med sten och annan fin sand har denna strand varma och kristallina vatten, som utgör ett av de mest spektakulära hörnen på Costa Blanca norra Spanien.

Det är den perfekta platsen att ta lugna bad eller promenera längs kusten medan du lyssnar på viskningen från havets vågor. Både dess extrema naturliga skönhet och de många tjänster som den har är det grundläggande skälet till att det år efter år får den förtjänande blå flaggan. Stranden har fotbrickor, kullar, toalett, parkering, tillgång för personer med nedsatt rörlighet, ... På sommaren förlängs deras tjänster och vi hittar också livräddare och vakthållare.


Om du gillar solen och havet kan du köpa en fastighet till salu i El Portet

För att köpa en fastighet till salu i El Portet är det viktigt att du gillar att njuta av stranden och göra utomhusaktiviteter. Klimatet som åtnjuts på Costa Blanca, där det praktiskt taget inte regnar, erbjuder oss milda och soliga vintrar som gör att vi kan promenera genom bergen, sola eller spela sport.

Stranden El Portet har en åtkomstkanal för små båtar som gör att du kan utforska den vackra kusten i Moraira och observera den från ett helt annat perspektiv. Kan du tänka dig att rida på dessa idylliska vatten på en jet-ski? Denna strand, med lugnt och grunt vatten, är perfekt för att ha kul med hela familjen i:

 • en kanot
 • vatten skridskor
 • gör en kajakutflykt
 • turnera i undervattensvägarna och upptäck havsbottens skönhet

Denna halvstadsstrand har en vacker strandpromenad präglad av palmer och bänkar. I vinter kan du sola medan du tittar på den spektakulära skönheten i det här hörnet i Medelhavet. I dess många barer och strandbarer kan du smaka på den typiska spanska paellaen eller tortillaen medan du känner havets doft.


Upptäck den vackra naturliga miljön för vår fastighet till salu i El Portet

Förutom den obeskrivliga skönheten på denna strand, när du köper en fastighet till salu i El Portet, kommer du att upptäcka en vacker miljö med frodig tallskog och inhemsk vegetation. Vintern är den perfekta säsongen för att upptäcka de här vackra hörnen längs de olika vandringslederna. Kustens utsiktsrutt ger dig möjlighet att glädja dig över att observera havets oändliga skönhet. Glöm inte kikaren för att inte missa några detaljer. Du kan också dela dessa vackra ögonblicksbilder som Moraira erbjuder dig med dina vänner på sociala medier.


Om du vill bo i Moraira, köp en fastighet till salu i El Portet

Om du köper en fastighet till salu i El Portet kommer du att ha alla nödvändiga tjänster för att bo bekvämt. Dessutom kommer du att vara mycket nära stadens centrum i Moraira. Där har du ett hälsocenter, en vecka gatumarknad, dess Moraira Yacht Club, det spektakulära auditoriet i Teulada - Moraira och många underhållningsplatser, flamencoshower, levande musik, disco musik etc.

Moraira har en stor sjöfartstradition. Tidigare var det en liten fiskarpopulation. För närvarande har det förvandlats till ett vackert turistområde där sextio procent av dess invånare kommer från andra europeiska länder. I restaurangerna kan du smaka på ett utsökt lokalt köket baserat på de produkter som kommer dagligen från havet. Du kommer att älska det stora utbudet av färsk fisk som kommer till hamnen varje dag och de extraordinära sätten att laga den.


Njut av en unik fastighet till salu i El Portet i en himmelsk miljö

TABAIRA erbjuder dig en magnifik fastighet till salu i El Portet i enlighet med omgivningens skönhet. Vi har nybyggnation och återförsäljningsfastigheter. Vi erbjuder också land med magnifik utsikt över havet så att du kan bygga ditt hus helt anpassat. Våra villor och lägenheter i El Portet De har ett utmärkt läge mycket nära stranden och tjänsterna. De är byggda med olika stilar så att du kan välja den som bäst passar din smak.

Du kommer att älska våra traditionella designchaletter , mycket typiska på Costa Blanca. Dess vitkalkade väggar kontrasterar med sina konstnärliga fönstergitter, dess stenfönster och dess rödaktiga tak, ...

Vi erbjuder också spektakulära villor med modern design med raka linjer och stora glaserade områden som gör att solen kan passera till alla rum. Det är en mycket aktuell stil och med stor acceptans bland våra kunder.

Alla våra enfamiljshus ligger i fantastiska tomter med pool och trädgård . Du kommer att se olika modeller av simbassänger:

 • med fontäner eller konstgjorda vattenfall
 • överfyllda
 • spa-typ, med jacuzzi
 • rektangulär eller böjd


Är du intresserad av någon fastighet till salu i El Portet?

Om du har besökt vår webbplats och varit intresserad av fastigheter till salu i El Portet, vänta inte längre och kontakta oss. Vårt team av fastighetsmäklare hjälper dig gärna och lyssnar på alla frågor du behöver göra. Vår flerspråkiga personal talar flytande de många språk som visas på webben, så du bör inte oroa dig för att förstå dig själv. Vi förstår dig perfekt.

Vi inbjuder dig att fylla i vårt nyhetsbrev och vi kommer att hålla dig regelbundet informerad om alla våra nyheter. På så sätt kommer du att bli den första som känner till våra produkter.

Vi skulle också älska att du följer oss på sociala medier . Du kommer att kontrollera det stora antalet följare vi har och det hjälper dig att lära känna oss bättre och förstå hur vi arbetar.

Om du föredrar "ansikte-till-ansikte" -samtal är avstånd inte en besvär för oss. Vi kan hålla ett avslappnat samtal, även om du är i ett annat land. Vi ger dig möjligheten att chatta med oss på Skype: tabairarealestate1

Om du vill kontakta oss, fyll i kontaktformuläret som visas på webben eller skicka ett e-postmeddelande till info@tabairarealestate.com . Du kan också ringa oss på +34 965 744 179 eller besöka oss personligen på våra kontor på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×