Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Radhus till salu i Benissa

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Radhus till salu i Benissa

Benissa har alla egenskaper som den internationella klienten letar efter på Costa Blanca, det är därför vi inbjuder dig att besöka villor, lägenheter, radhus och radhus till salu i Benissa, en stad med ett intressant kulturellt förflutet och stränder drömlik.

Norra Costa Blanca är ett av de spanska områdena med den högsta internationella fastighetsefterfrågan på grund av:

 • utmärkt väder
 • idylliska stränder
 • oslagbar naturlig miljö
 • infrastruktur och tjänster av hög kvalitet
 • etc.

Benissa är en vacker stad full av historia och arkitektoniska monument som har en utsökt gastronomi och ett litet kustområde med ojämförlig skönhet, med imponerande vikar och turiststränder.


Förutom våra radhus till salu i Benissa, har vi lyxiga villor med havsutsikt

Om du föredrar en lyxig villa i Benissa Costa med modern design istället för våra traditionella radhus till salu i Benissa, på TABAIRA FASTE FASTIGHETER har vi magnifika nybyggda eller återförsäljningsfastigheter omgivna av medelhavsvegetation och med fantastisk utsikt över havet.

Längs de fyra kilometer kust som Benissa Costa erbjuder oss hittar vi branta klippor och klippor som invaderas av tallskogar, bland vilka vi hittar paradisiska grunda vikar med klart vatten där vi kan utöva vattensporter. De är perfekta för snorkling eller dykning och njuta av att observera havsbotten med sina spektakulära havsgräsängar och silverfiskskolor.

Dess charmiga Nautical Club ligger på Les Basetes Beach där du kan utföra olika fritidsaktiviteter utan att lämna hamnen, hyra nödvändig utrustning för att utöva vattensporter, eller ha en första kontakt med navigering genom att ta dykkurser, segling etc.


Den här vintern är perfekt för att upptäcka vandringslederna i våra radhus till salu i Benissa

Det utmärkta klimatet i norra Costa Blanca erbjuder oss soliga och mycket milda vintrar, perfekt för att vara i kontakt med naturen och utomhus. I våra radhus till salu i Benissa hittar du sju intressanta vandringsleder genom inlandsområdet. Lederna är mycket väl skyltade och har informationspaneler som på flera språk beskriver både den lokala kulturen, stadens historia eller områdets botaniska och geologiska egenskaper.

Det är ett perfekt tillfälle att njuta av naturen och lära sig mer om den här rika biologiska mångfalden. Visst laddar du upp till dina sociala nätverk många foton av de vackra platserna som du kommer att upptäcka under dina promenader.


Våra radhus till salu i Benissa är omgivna av arkitektoniska monument

Den historiska stadskärnan i denna stad är full av byggnader med stort arkitektoniskt värde och fantastiska ståtliga hem, bland vilka våra radhus till salu i Benissa. Du kommer att älska att gå genom de typiska medeltida kullerstensgatorna med hus med vita fasader eller besöka de mest relevanta byggnaderna som:

 • Fransiskanerklostret
 • La Lonja från 1500-talet
 • Stadshus
 • Universitetsplatsen vid Alicantes universitet

Vid lunchtiden glöm inte att smaka på det utsökta lokala köket och njut av dess typiska grytbläckfiskgryta eller hantverkskorvar. Tillsammans med efterrätten kan du njuta av en utsökt mistela eller en söt muskatel, likörer gjorda med druvor som skördats i området.


Om du vill bo i den historiska stadskärnan i en stad med tradition kommer du att älska våra radhus till salu i Benissa

Vill du bo i ett helt restaurerat hundraårsjubileum där forntida stenmurar kombineras med alla bekvämligheter som dagens arkitektur erbjuder oss? Då kommer du att älska våra radhus och radhus till salu i Benissa i stadens historiska centrum.

Vi erbjuder dig ett intressant urval av hus i Benissa som är redo att flytta in eller reformera. De har ett annat antal våningar och en mängd olika egenskaper som är typiska för traditionella hem, bland vilka vi lyfter fram:

 • pittoresk innergård
 • öppen spis
 • parkering för fordon
 • kommersiella eller lagerlokaler

Dessa är typiska spanska konstruktioner från århundraden tidigare med högt i tak och träbjälkar som ligger i gamla stan, även om vissa hus också har vacker öppen utsikt över landskapet. För ombyggnaden har högkvalitativa material använts enligt traditionell stil som keramiska plattor, träräcken, exponerade naturstenväggar etc.

Om du föredrar att välja en fastighet för att reformera kommer vi gärna att ge dig råd om nödvändiga kommunala rutiner, yrkesverksamma som måste ingripa i ombyggnaden, arbetsbudgetar etc.


Vi erbjuder dig radhus till salu i Benissa, Moraira, Altea, Jávea, Jalón ...

TABAIRA REAL ESTATE har en omfattande portfölj av ny- och återförsäljningsfastigheter i norra Costa Blanca. Vi erbjuder dig villor, lägenheter, bungalower, radhus till salu i Benissa, Benitachell, Calpe, Denia, Jalón, Orba, Pedreguer, Teulada, ...

Vi hjälper dig gärna att välja det hem som bäst passar din familjs behov. Vi rekommenderar att du prenumererar på vårt nyhetsbrev och vi kommer att hålla dig informerad om våra senaste fastighetsnyheter, vi kommer att erbjuda dig råd relaterade till köp av en fastighet i Spanien, ändringar i regler som påverkar förvärv av bostäder etc.

Vi ställer vår långa erfarenhet inom den internationella fastighetssektorn till din tjänst och vi står till ditt förfogande för att ge dig råd och hjälpa dig att etablera dig i din nya bostad i Spanien.

Vi har många kundservice, mycket intressanta bland våra kunder, till exempel rekommendation från pålitlig personal som tar hand om underhållet av din pool, din trädgård, städning av ditt hem eller utför små reparationsuppgifter (rörmokare, elektriker , målare, luftkonditioneringsinstallatörer, antenner, låssmed etc.).

Vi ger dig också råd om bekvämligheten med att få hälsa, hem, bil, livförsäkring, ...

Att kontakta oss blir väldigt enkelt. Du måste helt enkelt fylla i kontaktformuläret som visas på vår webbplats så svarar vi snabbt. Vi erbjuder dig också andra alternativ:

E-post: info@tabairarealestate.com

Skype: tabairarealestate1

Telefon: (+34) 965 74 41 79

Kontor: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.© 2021 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS