Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Radhus till salu i Benitachell

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Radhus till salu i Benitachell

Vill du bo i ett typiskt spanskt radhus med alla bekvämligheter? Då kommer du att älska våra radhus till salu i Benitachell. Även känd som "El Poble Nou de Benitatxell" , ligger den i regionen Marina Alta, i hjärtat av norra Costa Blanca och gränsar till turiststäderna Jávea och Teulada-Moraira. Benitachell är en mycket lugn stad i inlandet som omges av stora fält med medelhavsväxter: vinodlingar, mandelträd, olivträd ... Staden har fortfarande kvar charmen från sin traditionella stadskärna, med sina branta gator och sina representativa radhus i två våningar .

I dess kommunala område finns elitistiska och moderna drömlika urbaniseringar, där det under de senaste åren har byggts lyxiga villor och lägenheter, varifrån man kan observera en imponerande utsikt över havet eller dalen och de omgivande bergen. Några av dessa bostadsområden är:

 • Cumbre del Sol
 • La Font
 • Calistros
 • Alcasar
 • Les Fonts


Om du vill njuta av en autentisk traditionell livsstil kommer du att älska våra radhus till salu i Benitachell

De flesta av invånarna i Benitachell kommer från nordeuropeiska länder, främst Storbritannien, som har valt att bosätta sig i detta område av Costa Blanca för att leva en avslappnad och mycket hälsosam livsstil . I våra radhus till salu i Benitachell kan du leva som du alltid har velat och dess vänliga grannskap kommer att få dig att känna dig hemma.

Våren är den perfekta tiden för att vandra. Även om solen skiner starkt är temperaturerna fortfarande inte särskilt höga så du kommer att älska att upptäcka de vackra hörnen i miljön. Du hittar mycket väl skyltade vandringsleder. Vi rekommenderar lämpliga skor, en hatt för att skydda dig mot solen och en kantin med vatten för att klara av den sträcka som tar dig till de tre största vikarna i Benitachell:

 • Cala Moraig
 • Cala Llebeig
 • Cala dels Testos


En charmig promenad genom landsbygden förbinder radhusen till salu i Benitachell med de vackra vikarna på kusten

Att bo i våra vackra radhus till salu i Benitachell innebär inte att man behöver avstå från att njuta av ett magnifikt bad i Medelhavet. Du kan göra en bekväm resa till fots, på cykel eller med bil tills du når Cala Moraig, den enda som har en bekväm parkeringsplats. Den ligger mellan klippor och har inga byggnader på första raden och dess idylliska grusstrand och genomskinliga vatten är kanske den mest kända på hela kusten. Föreställ dig att du solar medan du går längs stranden och lyssnar till havets vågornas brus. Glöm inte att ta på dig solkräm för att undvika brännskador på huden.

Detta område är mycket eftertraktat av dykare eftersom det har attraktiva undervattensgrottor och grottor där du kan njuta av attraktiva havsbottnar. "Cova dels Arcs", som består av flera rum, är den mest intressanta.

TABAIRA REAL ESTATE erbjuder dig typiska radhus till salu i Benitachell som du kan renovera eller flytta in i.

På TABAIRA REAL ESTATE har vi ett intressant urval av radhus till salu i Benitachell som ligger i stadskärnan. Husen har olika ytor och fördelningar. Vi erbjuder dig från hus på 90 till 500 m2. byggda. Några av våra hus är helt renoverade och redo att flytta in . Du kommer att älska dess väggar med typiskt kakel eller de traditionella eldstäderna i vardagsrummen . Köken har alla moderna apparater som behövs idag och är inredda i en modern stil som är mycket i linje med dagens behov. Fastigheterna har enkel parkering för fordon framför husen och stora terrasser med magnifik öppen utsikt över dalen, havet och Peñón de Ifach.

Vi har också bostäder att reformera , vilket gör att du kan anpassa det till din familjs behov och smak. Låt dig rådges av våra proffs eftersom vi kan sätta dig i kontakt med sakkunnig och pålitlig personal som kommer att ansvara för att genomföra reformeringen av huset enligt dina önskemål.


Vill du besöka våra radhus till salu i Benitachell genom ett videosamtal?

På TABAIRA REAL ESTATE har vi ställt det nya systemet för onlinebesök till din tjänst, där du genom ett bekvämt videosamtal som en av våra fastighetsmäklare kommer att genomföra, kan besöka våra radhus till salu i Benitachell online. Föreställ dig att du sitter i matsalen i ditt hus tillsammans med din familj eller dina vänner och besöker ett hus tusentals kilometer från ditt hem.

Före videosamtalet kommer ni överens om datum och tid. På den angivna dagen kommer vår försäljningsguide att visa dig det hus som intresserar dig i realtid samtidigt som han förklarar dess egenskaper och svarar på dina frågor .


Kontakta oss så löser vi alla dina tvivel om våra radhus till salu i Benitachell

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor som rör våra radhus till salu i Benitachell. Våra fastighetsmäklare talar flytande engelska, tyska, franska, spanska, svenska, ryska, nederländska, ... så de kommer att lösa alla dina frågor på ditt språk.

Vi har ett professionellt expertteam med lång erfarenhet av internationell kundservice. Vi tar hand om alla förfaranden som rör köpet av en bostad i Spanien. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig regelbundet vårt nyhetsbrev med våra fastighetsnyheter. Det är säkert att du kommer att tycka att det är mycket intressant att bekvämt få ta del av våra bästa fastigheter på Costa Blanca. Följ oss på sociala nätverk om du vill hålla dig uppdaterad om våra senaste förvärv eller ta del av våra intressanta publikationer, råd i samband med köp av en fastighet i Spanien osv.

Om du är intresserad av att kontakta oss blir det väldigt enkelt. Det räcker med att du fyller i kontaktformuläret som du lätt hittar på vår webbplats så ringer vi dig. Andra former av kontakt är:

 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Skype: tabairarealestate1
 • Telefon: (+34) 965 74 41 79
 • Kontor: C / Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante).


© 2021 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS