Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Terreinen te koop in Sabatera - Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Terreinen te koop in Sabatera - Moraira

Als het uw doel is om aan de Costa Blanca te wonen, maar u vindt niet het juiste huis voor u, zoek dan niet verder, wij bieden u de oplossing. Het onroerend goed Tabaira Real Estate stelt u een breed scala van landen te koop in Sabatera - Moraira ter beschikking.

La Sabatera is een exclusieve urbanisatie van Moraira. U kunt het hele jaar door leven in het centrum van de Costa Blanca, omringd door de adembenemende uitzichten die de omliggende natuur biedt.

Zeer dicht bij het strand van Moraira, kunt u het hele jaar door genieten van de lonende opties die het goede mediterrane klimaat biedt. Denk aan de baden in de kristalheldere wateren van de Spaanse Levante of in de watersporten aangeboden door de omgeving.


Hoe te bouwen in een van de gronden te koop in Sabatera - Moraira

Als u ervoor hebt gekozen om een van onze landen te koop in Sabatera - Moraira te kopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de procedures voor de bouw van uw nieuwe huis, omdat we u graag helpen bij het beheer van het hele proces.

Het makelaarskantoor Tabaira Real Estate heeft een breed en effectief team van vertrouwde professionals die u zullen begeleiden of in contact zullen brengen met alle experts die u nodig hebt voor de uitvoering van uw nieuwe woning (architecten, bouwbedrijven, ontwerpers, ...).

Evenzo kunnen zij u adviseren over de meest geschikte materialen voor hun constructie volgens de kenmerken van het ontwerp van uw huis.

Het belangrijkste doel is dat u eindelijk het huis van uw dromen krijgt, met uw zwembad, uw privétuin, de parkeergelegenheid voor uw voertuigen en met alle functies die u wilt (airconditioning, SAT.TV, enz.).


Hoe kunt u een van onze landen te koop in Sabatera - Moraira kopen?

We maken het heel eenvoudig. Als u een van onze percelen in Sabatera - Moraira wilt kopen, neem dan contact met ons op. Onmiddellijk zullen wij u op een gepersonaliseerde manier bijwonen, hetzij in onze moderne kantoren of op andere manieren zoals e-mail, Skype of telefoon.

Onmiddellijk zal ons team met u communiceren en u voorzien van alle informatie die u nodig hebt.

We hebben ook een gespecialiseerd kantoor om u juridisch te adviseren (met lokale advocaten), hypotheken te beheren en in het algemeen het proces van de vastgoedtransactie comfortabel en efficiënt uit te voeren.

Neem contact met ons op via:

Adres: Calle Iglesia, nº 4 -03724 Moraira (Alicante) - Spanje

Telefoon: (+34) 965 744 179

E-mail: inmo@tabairarealestate.com

Skype: tabairarealestate1


Grondstukken te koop in Sabatera - Moraira

Koop uw huis in één van de meest luxueuze woongebieden aan de Costa Blanca Alicante! Investeren in kavels te koop in Sabatera - Moraira is een terugkerende activiteit geworden voor het buitenlandse publiek. Dit komt door het grote prestige dat deze plaats achter zich houdt. Als uw doel is om zonnige dagen door te brengen aan de Middellandse Zee, dan bent u hier op de juiste plaats.

Wat vindt u in La Sabatera? In de directe omgeving vindt u cafés, restaurants en supermarkten. Toch vindt u altijd een breder aanbod in het centrum van Moraira, op minder dan 2 kilometer afstand. De prestigieuze Club Náutico Moraira, de zeehaven en de wekelijkse markt bevinden zich hier.

Begin uw nieuwe leven op een rustige plek aan de Costa Blanca! Iedereen hecht veel waarde aan rust. Het hebben van een intieme ruimte waar je altijd terug kunt komen om tot rust te komen is een luxe waar maar weinig mensen van kunnen genieten. U heeft deze unieke investeringsmogelijkheid om uw leven een radicale verandering te geven. Net als u hebben de lokale bewoners een hoge koopkracht en zijn ze op zoek naar een plek om te ontspannen en hun batterijen op te laden in La Sabatera in Moraira.


Percelen te koop in Sabatera - Moraira met tot 20.000 vierkante meter beschikbaar!

Op onze kavels te koop in Sabatera - Moraira kunt u het vastgoedproject van uw dromen realiseren! Met tot 20.000 vierkante meter tot uw beschikking wordt het heel gemakkelijk om een huis naar uw smaak te ontwerpen en te bouwen. In feite is het hebben van een gepersonaliseerd huis een van de grootste privileges die u kunt hebben. En het beste is de locatie, aan de Costa Blanca in Alicante, een van de beroemdste plaatsen in Spanje en Europa.

La Sabatera is een gebied gelegen op een uitkijktoren, zodat uw uitzicht altijd het ruimst is. Het uitzicht op de Middellandse Zee is vanaf hier meer dan gegarandeerd. Stelt u zich eens voor dat u in uw toekomstige huis naar de zonsondergang kijkt zonder uw bank te verlaten.

Als u in La Sabatera woont, hebt u het winkelcentrum op 1 kilometer afstand en de stranden op slechts 2 kilometer. Vergeet niet dat de straten van de urbanisatie versierd zijn met een breed palmenbos. Zonder twijfel biedt dit alles u een leven in meer contact met de natuur.


Heeft u professionele hulp nodig bij het kopen van kavels te koop in Sabatera - Moraira?

Wilt u meer weten over de kavels te koop in Sabatera - Moraira! Misschien bent u geïnteresseerd in professioneel advies van onze professionals. Zij zullen degenen zijn die de meest verborgen twijfels die u mogelijk heeft zullen ophelderen. Als U ook geïnteresseerd bent in de eigendommen die wij in dit gebied van de Costa Blanca aanbieden kunt U ons dat laten weten. Wij zullen U een gepersonaliseerde catalogus bezorgen van de meest eersteklas eigendommen in dit gebied.

Wilt u meer informatie over Moravit, La Cometa, Pla del Mar, Sabatera, El Portet of San Jaime?

  • Nummer: +34 965 744 179
  • Skype: tabairarealestate1
  • E-mail: info@tabairarealestate.com
  • Kantoren: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2023 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS