Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Terreinen te koop in Sabatera - Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Terreinen te koop in Sabatera - Moraira

Als het uw doel is om aan de Costa Blanca te wonen, maar u vindt niet het juiste huis voor u, zoek dan niet verder, wij bieden u de oplossing. Het onroerend goed Tabaira Real Estate stelt u een breed scala van landen te koop in Sabatera - Moraira ter beschikking.

La Sabatera is een exclusieve urbanisatie van Moraira. U kunt het hele jaar door leven in het centrum van de Costa Blanca, omringd door de adembenemende uitzichten die de omliggende natuur biedt.

Zeer dicht bij het strand van Moraira, kunt u het hele jaar door genieten van de lonende opties die het goede mediterrane klimaat biedt. Denk aan de baden in de kristalheldere wateren van de Spaanse Levante of in de watersporten aangeboden door de omgeving.


Hoe te bouwen in een van de gronden te koop in Sabatera - Moraira

Als u ervoor hebt gekozen om een van onze landen te koop in Sabatera - Moraira te kopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de procedures voor de bouw van uw nieuwe huis, omdat we u graag helpen bij het beheer van het hele proces.

Het makelaarskantoor Tabaira Real Estate heeft een breed en effectief team van vertrouwde professionals die u zullen begeleiden of in contact zullen brengen met alle experts die u nodig hebt voor de uitvoering van uw nieuwe woning (architecten, bouwbedrijven, ontwerpers, ...).

Evenzo kunnen zij u adviseren over de meest geschikte materialen voor hun constructie volgens de kenmerken van het ontwerp van uw huis.

Het belangrijkste doel is dat u eindelijk het huis van uw dromen krijgt, met uw zwembad, uw privétuin, de parkeergelegenheid voor uw voertuigen en met alle functies die u wilt (airconditioning, SAT.TV, enz.).


Hoe kunt u een van onze landen te koop in Sabatera - Moraira kopen?

We maken het heel eenvoudig. Als u een van onze percelen in Sabatera - Moraira wilt kopen, neem dan contact met ons op. Onmiddellijk zullen wij u op een gepersonaliseerde manier bijwonen, hetzij in onze moderne kantoren of op andere manieren zoals e-mail, Skype of telefoon.

Onmiddellijk zal ons team met u communiceren en u voorzien van alle informatie die u nodig hebt.

We hebben ook een gespecialiseerd kantoor om u juridisch te adviseren (met lokale advocaten), hypotheken te beheren en in het algemeen het proces van de vastgoedtransactie comfortabel en efficiënt uit te voeren.

Neem contact met ons op via:

Adres: Calle Iglesia, nº 4 -03724 Moraira (Alicante) - Spanje

Telefoon: (+34) 965 744 179

E-mail: inmo@tabairarealestate.com

Skype: tabairarealestate1© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×