Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Tomter till salu i Sabatera - Moraira - Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Tomter till salu i Sabatera - Moraira - Moraira

Om ditt mål är att bo på Costa Blanca men du inte hittar rätt bostad för dig, leta inte längre, vi erbjuder dig lösningen. Fastigheten Tabaira Real Estate, ställer till ditt förfogande ett brett utbud av mark till salu i Sabatera - Moraira.

La Sabatera är en utvald urbanisering som tillhör Moraira. Du kan leva året runt i centrala Costa Blanca, omgiven av den fantastiska utsikten som den omgivande naturen erbjuder.

Mycket nära Moraira Beach kan du njuta av året runt de givande alternativen som det goda Medelhavsklimatet erbjuder. Tänk på baden i det kristallina vattnet i spanska Levante eller i vattensporter som erbjuds av miljön.


Hur man bygger i en av markerna till salu i Sabatera - Moraira

Om du har valt att välja alternativet att köpa en av våra marknader till salu i Sabatera - Moraira behöver du inte oroa dig för de förfaranden som är inblandade i byggandet av ditt nya hem, eftersom vi hjälper dig att hantera hela processen.

Fastighetsförmedlingen Tabaira Real Estate har ett brett och effektivt team av betrodda proffs som kommer att hantera eller hålla kontakten med alla experter du behöver för utförandet av ditt nya hem (arkitekter, byggföretag, designers, ...).

På samma sätt kan de ge dig råd om de lämpligaste materialen för deras konstruktion enligt egenskaperna hos ditt hemdesign.

Huvudsyftet är att du äntligen kommer hem till dina drömmar, med din pool, din privata trädgård, parkeringen för dina fordon och med alla funktioner du vill ha (Luftkonditionering, SAT.TV, etc, etc).


Hur kan du köpa en av våra marknader till salu i Sabatera - Moraira?

Vi gör det väldigt enkelt. Om du vill köpa en av våra tomter till salu i Sabatera - Moraira, vänligen kontakta oss. Omedelbart kommer vi att delta i dig på ett personligt sätt, antingen i våra moderna kontor eller på annat sätt som e-post, Skype eller telefon.

Omedelbart kommer vårt team att kommunicera med dig och ge dig all information du behöver.

Vi har också ett specialiserat kontor för att ge dig juridisk rådgivning (med lokala advokater), hantera inteckningar och i allmänhet genomföra processen på fastighetsaffären bekvämt och effektivt.

Kontakta oss via:

Adress: Calle Iglesia, nr 4 -03724 Moraira (Alicante) - Spanien

Telefon: (+34) 965 744 179

E-post: inmo@tabairarealestate.com

Skype: tabairarealestate1


Tomter till salu i Sabatera - Moraira

Var säker på att köpa ditt hem i ett av de mest lyxiga bostadsområdena på Costa Blanca Alicante! Att investera i tomter till salu i Sabatera - Moraira har blivit en återkommande aktivitet för den utländska allmänheten. Detta beror på den stora prestige som denna plats har bakom sig. Om ditt mål är att tillbringa soliga dagar vid Medelhavet är du på rätt plats.

Vad kan du hitta i La Sabatera? I omedelbar närhet hittar du pubar, restauranger och stormarknader. Du hittar dock alltid ett större utbud av tjänster i Morairas centrum, som ligger mindre än 2 kilometer bort. Här ligger den prestigefyllda Club Náutico Moraira, sjöhamnen och veckomarknaden.

Börja ditt nya liv på en lugn plats på Costa Blanca! Frid är högt värderat av alla. Att ha ett intimt utrymme där du alltid kan komma tillbaka för att koppla av är en lyx som väldigt få människor kan njuta av. Du har denna unika investeringsmöjlighet att ge ditt liv en radikal förändring. Precis som du har lokalbefolkningen en hög köpkraft och letar efter en plats för att koppla av och ladda batterierna i La Sabatera i Moraira.


Tomter till salu i Sabatera - Moraira med upp till 20 000 kvadratmeter tillgängliga!

På våra tomter till salu i Sabatera - Moraira kan du förverkliga ditt drömprojekt! Med upp till 20 000 kvadratmeter till ditt förfogande blir det mycket enkelt att utforma och bygga ett hem enligt din smak. Att ha ett personligt anpassat hem är faktiskt ett av de största privilegier man kan ha. Och det bästa är läget, på Costa Blanca i Alicante, en av de mest kända platserna i Spanien och Europa.

La Sabatera är ett område som ligger på ett vakttorn, så din utsikt kommer alltid att vara den vidaste. Utsikten över Medelhavet är mer än garanterad härifrån. Föreställ dig bara att du i ditt framtida hem tittar på solnedgången utan att lämna din soffa.

Likaså har du som bor i La Sabatera shoppingcentret 1 kilometer bort och stränderna bara 2 kilometer bort. Tänk på att gatorna i urbaniseringen pryds av en bred lund av palmer. Utan tvekan erbjuder allt detta dig ett liv i större kontakt med naturen.


Behöver du professionell hjälp för att köpa tomter till salu i Sabatera - Moraira?

Vill du veta mer om tomter till salu i Sabatera - Moraira! Du kanske är intresserad av att få professionell rådgivning från våra yrkesverksamma. Det är de som kommer att klargöra de mest dolda tvivel du kan ha. Om du också är intresserad av de fastigheter som vi erbjuder i detta område av Costa Blanca kan du låta oss veta. Vi kommer att ge dig en personlig katalog över de bästa fastigheterna i området.

Behöver du mer information om Moravit, La Cometa, Pla del Mar, Sabatera, El Portet eller San Jaime?

 • Nummer: +34 965 744 179
 • Skype: tabairarealestate1
 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Kontor: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien


© 2023 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS