Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Tomter till salu i Sabatera - Moraira - Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Tomter till salu i Sabatera - Moraira - Moraira

Om ditt mål är att bo på Costa Blanca men du inte hittar rätt bostad för dig, leta inte längre, vi erbjuder dig lösningen. Fastigheten Tabaira Real Estate, ställer till ditt förfogande ett brett utbud av mark till salu i Sabatera - Moraira.

La Sabatera är en utvald urbanisering som tillhör Moraira. Du kan leva året runt i centrala Costa Blanca, omgiven av den fantastiska utsikten som den omgivande naturen erbjuder.

Mycket nära Moraira Beach kan du njuta av året runt de givande alternativen som det goda Medelhavsklimatet erbjuder. Tänk på baden i det kristallina vattnet i spanska Levante eller i vattensporter som erbjuds av miljön.


Hur man bygger i en av markerna till salu i Sabatera - Moraira

Om du har valt att välja alternativet att köpa en av våra marknader till salu i Sabatera - Moraira behöver du inte oroa dig för de förfaranden som är inblandade i byggandet av ditt nya hem, eftersom vi hjälper dig att hantera hela processen.

Fastighetsförmedlingen Tabaira Real Estate har ett brett och effektivt team av betrodda proffs som kommer att hantera eller hålla kontakten med alla experter du behöver för utförandet av ditt nya hem (arkitekter, byggföretag, designers, ...).

På samma sätt kan de ge dig råd om de lämpligaste materialen för deras konstruktion enligt egenskaperna hos ditt hemdesign.

Huvudsyftet är att du äntligen kommer hem till dina drömmar, med din pool, din privata trädgård, parkeringen för dina fordon och med alla funktioner du vill ha (Luftkonditionering, SAT.TV, etc, etc).


Hur kan du köpa en av våra marknader till salu i Sabatera - Moraira?

Vi gör det väldigt enkelt. Om du vill köpa en av våra tomter till salu i Sabatera - Moraira, vänligen kontakta oss. Omedelbart kommer vi att delta i dig på ett personligt sätt, antingen i våra moderna kontor eller på annat sätt som e-post, Skype eller telefon.

Omedelbart kommer vårt team att kommunicera med dig och ge dig all information du behöver.

Vi har också ett specialiserat kontor för att ge dig juridisk rådgivning (med lokala advokater), hantera inteckningar och i allmänhet genomföra processen på fastighetsaffären bekvämt och effektivt.

Kontakta oss via:

Adress: Calle Iglesia, nr 4 -03724 Moraira (Alicante) - Spanien

Telefon: (+34) 965 744 179

E-post: inmo@tabairarealestate.com

Skype: tabairarealestate1© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×