Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Verkoop uw huis aan de Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Verkoop uw huis aan de Costa Blanca

Moet u uw huis aan de Costa Blanca verkopen? Met TABAIRA REAL ESTATE voert u in korte tijd een schitterende operatie uit. De Costa Blanca van Spanje is een van de plaatsen met de grootste vraag onder de inwoners van Noord-Europa om een huis te kopen. Het heeft fenomenale begaafdheid, weer en natuurlijke kenmerken die het tot het droomparadijs maken om leuke vakanties door te brengen of om na je pensionering te verhuizen en te genieten van alle voordelen die het dagelijks biedt.

Het klimaat van de Costa Blanca is een van de aspecten waar de bezoekers de voorkeur aan geven. De eerste keer dat u naar de Costa Blanca reist, zult u verrast zijn door zijn blauwe lucht en zijn helderheid, uniek in de wereld . De zon schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar en de regenval is erg laag, praktisch nihil. Deze omstandigheden zorgen voor zonnige en milde winters , ideaal om te genieten van het buitenleven, wandelen, fietsen, etc. Aan de andere kant, in hete zomers getemperd door de zeebries, zult u graag genieten van de unieke baaien en de toeristische stranden.


Het verkopen van uw huis aan de Costa Blanca zal heel gemakkelijk voor u zijn vanwege de grote toeristische vraag naar de prachtige stranden

De Costa Blanca biedt u tweehonderd kilometer kustlijn vol contrasten waardoor u een grote verscheidenheid aan activiteiten kunt ondernemen. Daarom, als u uw huis aan de Costa Blanca wilt verkopen, is het voor u heel gemakkelijk om kopers te vinden. Onder de 170 stranden, die de hoogste concentratie Blauwe Vlaggen van Spanje hebben vanwege de kwaliteit van het water en de diensten, vinden we:

  • Stedelijke en zeer toeristische stranden met goudkleurig zand en warm water
  • Wilde, rotsachtige stranden met wilde natuur en kliffen
  • Afgelegen en rustige baaien met kristalhelder water, ideaal om te ontspannen

Aan de kust vinden we ook tot 25 sporthavens en nautische clubs met in totaal meer dan duizend ligplaatsen voor boten. Aan de kust van de Costa Blanca kun je allerlei watersporten beoefenen: zeilen, duiken, windsurfen, roeien, kanoën, snorkelen, ... Het is de perfecte plek om op een leuke jetski te stappen of de prachtige kustlijn op je jacht terwijl je bruint.


Veel golfers vragen ons of u uw huis aan de Costa Blanca wilt verkopen

Aan de Costa Blanca zijn er enkele van de meest prestigieuze golfbanen in Europa , dus als u uw huis aan de Costa Blanca wilt verkopen, zullen velen die gepassioneerd zijn door deze sport geïnteresseerd zijn in het kopen van uw eigendom. Door het uitstekende klimaat van deze prachtige plek aan de Middellandse Zeekust kunnen golfers het hele jaar door hun favoriete sport beoefenen.

Met in totaal 23 golfbanen die worden gekenmerkt door hun kwaliteitsgras en de verschillende speelstrategieën die elke hole biedt, stelt de mediterrane enclave u in staat om te genieten van een prachtig landschap terwijl u uw favoriete sport beoefent of deelneemt aan de nationale en internationale toernooien die worden gehouden. vieren. In de omgeving van de golfbanen vinden we:

  • luxe resorts met gated communities
  • Hotels
  • comfortabele en zonnige wooncomplexen
  • sportterreinen met zwembaden, tennisbanen, spa's, ...


Als u uw huis aan de Costa Blanca verkoopt, mist u zeker het gezonde dieet en de voortreffelijke keuken

Als u van lekker eten houdt, zal de verkoop van uw huis aan de Costa Blanca u de voortreffelijke keuken herinneren. Spanje is een van de gezondste landen ter wereld . Het mediterrane dieet wordt gekenmerkt door de verscheidenheid aan vers voedsel van uitstekende kwaliteit: fruit, groenten, vis, vlees ... De traditionele visgerechten zullen u betoveren en de desserts en wijnen zullen u niet onverschillig laten.

In de talrijke restaurants, waaronder 16 Michelinsterren en 23 Repsol Suns , worden traditie en avant-garde keuken gecombineerd met onverslaanbare resultaten.


Om uw huis aan de Costa Blanca te verkopen, vertrouwt u op TABAIRA REAL ESTATE

Als u uw huis aan de Costa Blanca wilt verkopen, vertrouw dan op onze professionaliteit en ervaring in de Spaanse vastgoedsector . TABAIRA REAL ESTATE biedt zijn klanten een lange lijst van aanverwante diensten waardoor ze kunnen afzien van talrijke procedures.

Ons brede vastgoedportfolio omvat nieuwbouw- en wederverkooppanden : luxe villa's, appartementen met uitzicht op zee, bungalows naast de golfbaan, commerciële panden, percelen, etc. Onze panden zijn gelegen in de gebieden met de hoogste vraag aan de Costa Blanca : Altea, Benidorm, Benissa, Calpe, Denia, Benitachell, Moraira, Jávea, Jalón, Teulada, Santa Pola, etc.

Op onze website vindt u basisinformatie om uw woning aan de Costa Blanca te verkopen die erg handig kan zijn om de documenten voor te bereiden die u nodig heeft om uw huis aan de Costa Blanca te verkopen. Daarnaast kunt u, indien u dat wenst, het formulier invullen dat u bijgevoegd vindt met uw gegevens en die van de woning die u wilt verkopen: ligging, type, aantal slaapkamers en badkamers, zwembad, prijs, ... en onze agenten nemen contact met u op.


Neem nu contact met ons op om uw huis aan de Costa Blanca te verkopen

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op als u uw huis aan de Costa Blanca wilt verkopen. De zomer is een fantastische tijd om eigendommen aan zee, in de omgeving van de golfbanen, in toeristische steden, ... te verkopen.

TABAIRA REAL ESTATE biedt u een zeer gespecialiseerd professioneel team dat vloeiend Engels, Spaans, Duits, Frans, Nederlands, Russisch en Zweeds spreekt . U zult genieten van onze vriendelijke en hechte behandeling en onze interesse om uw huis te promoten om het in de kortst mogelijke tijd te verkopen. We zijn experts op alle gebieden waar de woningen die we te koop hebben zich bevinden , met een grondige kennis van winkels, uitgaansgelegenheden, gezondheidscentra, nabijgelegen ziekenhuizen, restaurants, afstand tot de luchthaven, scholen, golfterreinen, ...

Daarnaast zorgen wij voor het beheer van alle procedures rondom de verkoop van uw huis zodat u zich zorgen hoeft te maken over zo min mogelijk stappen. Wij bieden u onze interessante exclusieve verkoopcontracten aan die u vele voordelen zullen opleveren. Aarzel niet ons ernaar te vragen.

Gebruik de manier die voor u het meest comfortabel is om contact met ons op te nemen:

  • Vul dan het contactformulier in
  • E-mail: info@tabairarealestate.com
  • Telefoon: (+34) 965 74 41 79
  • Skype: tabairarealestate1
  • Kantoren: C / Iglesia, 4-03724 Moraira (Alicante) Spanje.


© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS