Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa Moraira te koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa Moraira te koop

De verkoop van woningen in Spanje in juni 2017 met 19,3% joj

de 44.135 operaties, het hoogste punt sinds februari 2011 werden bereikt.

Woningverkopen steeg 19,3% in juni vorig jaar ten opzichte van dezelfde maand van 2016, toe te voegen tot 44.135 operaties, het hoogste punt sinds februari 2011, zoals gerapporteerd woensdag het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE) .

Met het hele jaar toename van mei, de koopsom woningen twee maanden opeenvolgende opwaartse mei na rebound met 23% en bereikte het hoogste aantal transacties sinds februari 2011.

Transacties op bestaande woningen steeg met 19,2% in juni ten opzichte van dezelfde maand van 2016, tot een totaal van 36.236, terwijl de verkoop van nieuwe woningen steeg 19,8% jaar op jaar, tot 7.899 transacties.

Valencia, een van de regio's met het hoogste aantal transacties per 100.000 inwoners.

Afgelopen juni, het hoogste aantal woningverkopen per 100.000 inwoners opgetreden in Baleares (165), Valencia (159) en Madrid (144).

We volumineuze ondanks deze verhogingen van de diverse statistieken die de gezondheid van de woningmarkt te meten, we zijn nog lichtjaren verwijderd van de activiteit sector geregistreerd tien jaar geleden. Volledig herstel van de sector zal vertragen, matige en gebieden.

Tabaira Real Estate helpt u uw villa in Moraira te koop.

Wat het ook is wat je zoekt op Tabaira Real Estate Moraira vindt u het. Ons bureau heeft sinds 2005 hard gewerkt om onze klanten te helpen hun ideale woning te vinden. Om dit te doen, onze hoog gekwalificeerde professionals bieden de beste exclusieve en persoonlijke service aan de voorkeuren van echte klant te voldoen en om het huis van uw dromen te vinden.

In aanvulling op onze huizen te koop in Moraira, Real Estate Tabaira heeft huizen langs de Costa Blanca, in het bijzonder ten noorden van het, die enkele van de meest wenselijke om landelijk natuurlijke paradijzen leven zijn.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×