Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Coma de los Frailes Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in Coma de los Frailes Moraira

Verhoging van de verkoop en bouw van woningen in Spanje in 2017

Na jaren van herstel is de onroerendgoedmarkt in Spanje weer sterk gegroeid.

Zoals bevestigd door de Algemene Raad van Notarissen, groeide de aankoop van woningen in het tweede kwartaal van 2017 met 14,2% ten opzichte van dezelfde periode van 2016 tot 142.000 transacties werden overschreden.

Verhoog woningbouw.

De verlening van vergunningen voor de bouw van nieuwbouw nam eveneens toe: 53.777 eenheden tot augustus, wat een stijging betekent van 26% op jaarbasis; waarmee een stijging van drie opeenvolgende jaren wordt geconsolideerd. Van deze eenheden waren er 40.773 flats van blokken, een stijging met 28,4% op jaarbasis.13.178 zijn eengezinswoningen, waardoor de stijging met 18,6% wordt geconsolideerd.

Deze stijging wordt bevestigd door de historische index: visums stegen met 26% nadat ze in 2015 42,5% hadden bereikt, waarmee het herstel dat in 2014 begon, werd geconsolideerd.

De prijs van het huis wordt geherwaardeerd. Een van de beste huidige beleggingsactiva.

Wat de prijs van woningen betreft, bedroeg de prijs van woningen in Spanje volgens gegevens van het ministerie van Ontwikkeling € 1,530 / m2 in 2Q17, ofwel een stijging van 1,6% ten opzichte van hetzelfde kwartaal van 2016.

Tabaira Real Estate helpt je villa's te koop in Coma de los Frailes, Moraira.

Tabaira Real Estate is een makelaarskantoor in Moraira. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord, vertrouw ons. We helpen u graag bij het vinden van het eigendom van uw dromen in de buurt van de zee. Onze villa's bevinden zich op ongelooflijke plaatsen zoals Moraira, Benissa, Teulada of Benitachell.

Wij nodigen u uit om onze lijst met huizen te bekijken als u op zoek bent naar de ideale woning om te genieten van de zon en de Middellandse Zee. U vindt gemakkelijk degene die bij u past. Neem vandaag nog contact met ons op.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×