Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Coma de los Frailes Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in Coma de los Frailes Moraira

Verhoging van de verkoop en bouw van woningen in Spanje in 2017

Na jaren van herstel is de onroerendgoedmarkt in Spanje weer sterk gegroeid

Zoals bevestigd door de Algemene Raad van Notarissen, groeide de aankoop van woningen in het tweede kwartaal van 2017 met 14,2% ten opzichte van dezelfde periode van 2016 tot 142.000 transacties werden overschreden.

Verhoog woningbouw

De verlening van vergunningen voor de bouw van nieuwbouw nam eveneens toe: 53.777 eenheden tot augustus, wat een stijging betekent van 26% op jaarbasis; waarmee een stijging van drie opeenvolgende jaren wordt geconsolideerd. Van deze eenheden waren er 40.773 flats van blokken, een stijging met 28,4% op jaarbasis.13.178 zijn eengezinswoningen, waardoor de stijging met 18,6% wordt geconsolideerd.

Deze stijging wordt bevestigd door de historische index: visums stegen met 26% nadat ze in 2015 42,5% hadden bereikt, waarmee het herstel dat in 2014 begon, werd geconsolideerd.

De prijs van het huis wordt geherwaardeerd. Een van de beste huidige beleggingsactiva

Wat de prijs van woningen betreft, bedroeg de prijs van woningen in Spanje volgens gegevens van het ministerie van Ontwikkeling € 1,530 / m2 in 2Q17, ofwel een stijging van 1,6% ten opzichte van hetzelfde kwartaal van 2016.

Tabaira Real Estate helpt je villa's te koop in Coma de los Frailes, Moraira

Tabaira Real Estate is een makelaarskantoor in Moraira. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord, vertrouw ons. We helpen u graag bij het vinden van het eigendom van uw dromen in de buurt van de zee. Onze villa's bevinden zich op ongelooflijke plaatsen zoals Moraira, Benissa, Teulada of Benitachell.

Wij nodigen u uit om onze lijst met huizen te bekijken als u op zoek bent naar de ideale woning om te genieten van de zon en de Middellandse Zee. U vindt gemakkelijk degene die bij u past. Neem vandaag nog contact met ons op.


Villa's te koop in Coma de Los Frailes Moraira

Ontdek nu onze selectie van villa's te koop in Coma de Los Frailes Moraira, waar u kunt beginnen met het leven dat u altijd al wilde, genietend van de voordelen van de zee en de rust van de natuur, zonder dat iemand u lastig valt. In onze woningen wordt u altijd wakker in een goed humeur. Het eerste wat u zult zien is de prachtige groene en zonnige omgeving, het meest kenmerkende van dit natuurgebied van de Costa Blanca Noord (Alicante).

Vanuit elk gezichtspunt van onze glazen huizen kunt u genieten van het prachtige mediterrane licht en het landschap (wat een uitzicht!). Dit gebied is rijk aan vegetatie, bomen en wilde planten die leven geven aan de omgeving en fantastische panoramische uitzichten bieden die zich vaak vermengen met de prachtige blauwachtige kleur van de zee en de ruige kustlijn. Dit is een van de mooiste uitzichten waarvan u kunt genieten vanaf enkele van de meest bevoorrechte terrassen en balkons. In TABAIRA REAL ESTATE hebben we in deze selectie enkele villa's met uitzicht op zee en de natuur in Moraira opgenomen die u zullen fascineren.

Wij nodigen u uit om op een ochtend plaats te nemen op een van onze charmante terrassen met uitzicht op de zee en de omgeving, onder de mediterrane zon, zodat u kunt zien hoe het voelt. Een sensatie die u zeker zult willen herhalen en elke dag zult willen beleven. De terrassen zijn het echte geheim van de charme van onze woningen. Denken aan Moraira is denken aan genieten van de terrassen in de zon, maar ook aan de turquoise baaien, de vrije tijd en de voortreffelijke paella's. Is het wel of niet wenselijk om hier een leven op te bouwen?


Waarom onze villa's te koop in Coma de Los Frailes Moraira een geweldige optie zijn om het hele jaar door te wonen?

Onze villa's te koop in Coma de Los Frailes Moraira zijn een heel bijzondere plek om te wonen. Bekijk hun foto's of, als u de gelegenheid hebt, kom hen persoonlijk bezoeken, en u zult begrijpen waarom.

  • U zult genieten van een idyllisch mediterraan klimaat met milde en zeer heldere winters, waar praktisch geen neerslag valt. De beste weersomstandigheden om in de open lucht te sporten, op het terras te ontbijten en picknicks of barbecues te organiseren met buren, vrienden of familie.
  • Aan vrijetijdsbesteding geen gebrek: in de omgeving vindt u diverse golfbanen, een lawn bowling club, sportfaciliteiten, tennisbanen, paddle tennis, basketbal, voetbal, winkelcentra met bowlingbanen en bioscopen, evenals jachthavens waar u uw water- en nautische activiteiten kunt boeken.
  • U bent aangesloten op alle essentiële voorzieningen: supermarkten, apotheken, gezondheidscentra, scholen, buurtwinkels, restaurants, bars, cafés, openbaar vervoer, enz.


Welke van onze villa's te koop in Coma de Los Frailes Moraira heeft uw voorkeur? Ga verder met uw selectie

Als u al een aantal van onze villa's te koop in Coma de Los Frailes Moraira op het oog hebt en meer wilt weten, neem dan vandaag nog contact met ons op zodat u met kennis van zaken verder kunt gaan in uw selectieproces. Wij zijn hier om u te helpen:

  • Telefoon/Fax: (+34) 96 574 41 79
  • E-mail: info@tabairarealestate.com
  • Skype tabairarealestate1
  • Kantoor: C/ Iglesia 4, 03724 Moraira, Alicante (Spanje)

Villa's te koop in Coma de los Frailes Moraira

In onze villa's te koop in Coma de los Frailes Moraira zult u een unieke levensstijl kunnen leiden waardoor u meer kunt genieten van Spanje en al zijn voordelen. Zo wordt genieten naast de zon en het strand een van de meest gunstige opties die je binnen handbereik hebt.

En het is dat u in Coma de los Frailes Moraira het grote geluk zult hebben om uzelf te positioneren aan de Costa Blanca van Spanje, waarvan de regio bekend staat om het hosten van 244 kilometer kustlijn en meer dan 70 stranden die zijn bekroond met de Europese Blauwe Vlag-certificering , het bewijs van de uiterst prestigieuze en goed onderhouden omgevingen die bestaan aan de kust van de provincie Alicante.

In Moraira zijn er verschillende restaurants en bars die heel typerend zijn voor het gebied, met een zeer exquise keuken en de beroemde Spaanse tapas , waar u ze kunt begeleiden met een verfrissend drankje terwijl u op het terras zit terwijl u uitkijkt op de Middellandse Zee . Bovendien kan de cultuur van Alicante ook worden ervaren door middel van lokale festivals en folklore die het hele jaar door worden gehouden.

Onze villa's te koop in Coma de los Frailes Moraira zijn ideaal om in Spanje te verblijven en te genieten van de stranden van de Costa Blanca Alicante

Wilt u een huis van groot prestige, nieuw en modern ? De catalogus van villa's te koop in Coma de los Frailes Moraira zal perfect zijn voor u om veel van onze eigendommen te bekijken.

Houd rekening met de hoge kwaliteit van de materialen die in deze gebouwen worden gebruikt, waarbij moderne esthetiek en design worden gebruikt om hun visuele aantrekkingskracht te vergroten. Op hun beurt zijn ook de interieurs voorbereid om de grootst mogelijke sensaties te bieden, een taak die is bereikt dankzij professionele interieurontwerpers .

Bij Tabaira Real Estate kennen we het belang van ruimtes, daarom hebben onze huizen honderden vierkante meters , wat een groot voordeel is om je leven volledig te leven zonder jezelf van iets te hoeven weerhouden. Bovendien zullen de kleintjes dol zijn op de privézwembaden en de tuinen van het perceel.

Krijg advies over de villa's te koop in Coma de los Frailes Moraira in maximaal 7 verschillende talen

Sinds 2005 bieden we onroerendgoeddiensten aan iedereen die aanbiedingen van villa's te koop in Coma de los Frailes Moraira verwerft. Zonder aarzelen stellen wij ons gekwalificeerde team van makelaars gespecialiseerd in de omgeving van Moraira en omgeving ter beschikking van de klant.

Daarnaast helpen we ook bij het zoeken naar huizen in andere woonwijken van Moraira, zoals Camarrocha, Arnella, Benimeit, Cap Blanc, El Portet, Fanadix, Cometa, Paichi, Sabatera, Pinar de L'Adovcat, Pla del Mar, San Jaime ... onder anderen. anderen.

  • Onze telefoon in Spanje: +34 965 744 179
  • We kunnen een gratis Skype-gesprek voeren: tabairarealestate1
  • Stuur ons een privé-e-mail naar de e-mail: info@tabairarealestate.com
  • Bezoek onze fysieke kantoren op het adres: Calle Iglesia, 4 – 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS