Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Sabatera-Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in Sabatera-Moraira

Wanneer je je waant in je zwembad, zonnend onder het genot van een drankje, verbeeld je jezelf in een van onze villa's te koop in Sabatera-Moraira. We hebben de ideale villa's om uw dromen waar te maken en van het leven te genieten.

Aan de Costa Blanca en behorende tot Moraira, is La Sabatera een prachtige woonomgeving, omringd door residentiële eengezinswoningen en bewoond door een selecte wijk.

Het is de ideale plek om uw luxe villa te hebben, in een omgeving omringd door de natuur en zeer dicht bij de stranden van Moraira, maar weg van de drukte van de stad.


Waarom bent u geïnteresseerd in een van onze Villa's te koop in Sabatera-Moraira?

Onze villa's te koop in Sabatera-Moraira bevinden zich in een verstedelijking die uitstekende verbindingen heeft met de belangrijkste bevolkingsgroepen van de omgeving, waardoor u tegelijkertijd kunt genieten van de recreatieve plekken in de omgeving en van de diensten die u nodig heeft voor uw leven elke dag

Als u denkt aan een villa in Sabatera, moet u weten dat deze zijn gebouwd met uitstekende bouwmaterialen en dat de afwerking perfect is. Ze hebben meestal privézwembaden, die hun kinderen en vrienden zullen verrassen.

Ze hebben ook prachtige ramen die de ingang van de zon naar alle kamers toelaten, evenals het genieten van de onvoorstelbare uitzichten die de plek biedt.


We wachten om u te informeren over onze villa's te koop in Sabatera-Moraira

Denk niet twee keer na en beslis voor een van onze luxueuze villa's te koop in Sabatera-Moraira, waar u het hele jaar door van de zon kunt genieten, aangezien de gemiddelde jaartemperatuur van Moraira rond de 20 graden ligt.

Dit milde klimaat stelt u en uw gezin in staat om te genieten van het strand en wandelingen langs de kust, evenals andere buitenactiviteiten.

In Tabaira Real Estate bieden wij u het grootste onroerend goed aanbod aan de Costa Blanca Noord. We hebben de apparatuur die u nodig hebt om alle procedures met betrekking tot de aankoop uit te voeren.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We wachten op u in onze moderne kantoren in Calle Iglesia, 4 - C.P. 03724 de Moraira (Alicante) - Spanje.

U kunt ook contact met ons opnemen via sociale netwerken of per telefoon op het nummer (+34) 965 744 179 of per e-mail info@tabairarealestate.com© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×