Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Sabatera-Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in Sabatera-Moraira

Wanneer je je waant in je zwembad, zonnend onder het genot van een drankje, verbeeld je jezelf in een van onze villa's te koop in Sabatera-Moraira. We hebben de ideale villa's om uw dromen waar te maken en van het leven te genieten.

Aan de Costa Blanca en behorende tot Moraira, is La Sabatera een prachtige woonomgeving, omringd door residentiële eengezinswoningen en bewoond door een selecte wijk.

Het is de ideale plek om uw luxe villa te hebben, in een omgeving omringd door de natuur en zeer dicht bij de stranden van Moraira, maar weg van de drukte van de stad.


Waarom bent u geïnteresseerd in een van onze Villa's te koop in Sabatera-Moraira?

Onze villa's te koop in Sabatera-Moraira bevinden zich in een verstedelijking die uitstekende verbindingen heeft met de belangrijkste bevolkingsgroepen van de omgeving, waardoor u tegelijkertijd kunt genieten van de recreatieve plekken in de omgeving en van de diensten die u nodig heeft voor uw leven elke dag

Als u denkt aan een villa in Sabatera, moet u weten dat deze zijn gebouwd met uitstekende bouwmaterialen en dat de afwerking perfect is. Ze hebben meestal privézwembaden, die hun kinderen en vrienden zullen verrassen.

Ze hebben ook prachtige ramen die de ingang van de zon naar alle kamers toelaten, evenals het genieten van de onvoorstelbare uitzichten die de plek biedt.


We wachten om u te informeren over onze villa's te koop in Sabatera-Moraira

Denk niet twee keer na en beslis voor een van onze luxueuze villa's te koop in Sabatera-Moraira, waar u het hele jaar door van de zon kunt genieten, aangezien de gemiddelde jaartemperatuur van Moraira rond de 20 graden ligt.

Dit milde klimaat stelt u en uw gezin in staat om te genieten van het strand en wandelingen langs de kust, evenals andere buitenactiviteiten.

In Tabaira Real Estate bieden wij u het grootste onroerend goed aanbod aan de Costa Blanca Noord. We hebben de apparatuur die u nodig hebt om alle procedures met betrekking tot de aankoop uit te voeren.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We wachten op u in onze moderne kantoren in Calle Iglesia, 4 - C.P. 03724 de Moraira (Alicante) - Spanje.

U kunt ook contact met ons opnemen via sociale netwerken of per telefoon op het nummer (+34) 965 744 179 of per e-mail info@tabairarealestate.com.


Villa's te koop in Sabatera-Moraira

Bent u op de vlucht voor de winter en wilt u een exclusieve plek die u honderden zonnige dagen biedt? Aan de Costa Blanca hebben we villa's te koop in Sabatera-Moraira die u daarbij zullen helpen. Deze woonwijk is perfect voor mensen van alle leeftijden. Hier kunt u genieten van een maximale rust om te ontspannen en uw batterijen maximaal op te laden. Er zijn ook talrijke pubs en lokale feesten die de sfeer voor het plezier verlevendigen.

Meer dan de helft van de inwoners van Moraira komt uit de hele wereld. Met de internationale bekendheid die het in de loop der jaren heeft verworven, wordt het beschouwd als een van de meest gewilde wooncomplexen. Ondanks de grote reputatie heeft u in de urbanisatie La Sabatera geen last van overbevolking. Dit is een gebied met een hoge koopkracht, vrij van de drukte van de steden.

Wilt u zich integreren in de lokale cultuur? Wij raden u aan elke vrijdag de plaatselijke straatmarkt te bezoeken. U vindt er een interessant gastronomisch aanbod, handgemaakt door de plaatselijke bewoners. U kunt ook een kijkje nemen op de culturele kalender voor details van komende folkloristische evenementen.


Bekijk onze villa's te koop in Sabatera-Moraira met het ruimste uitzicht op zee!

Wilt u vertrouwen op de meest professionele makelaars aan de Costa Blanca? Ons team is het ideale team om u een portfolio van villa's te koop in Sabatera-Moraira aan te bieden. Hierin ziet u eigendommen van nieuwbouw en hoge kwaliteit om lang of kort te wonen. Bovendien zijn deze woningen eengezinswoningen, zodat u er zonder problemen met uw gezin kunt wonen.

Stelt u zich een nieuwe villa voor met het meest moderne ontwerp in Alicante! Ook de onze liggen dicht bij zee, op slechts 2 kilometer van de stranden van Moraira. Het uitzicht op de Middellandse Zee is meer dan gegarandeerd. Vanuit uw huis zult u het geluk hebben om prachtige zonsondergangen te zien zonder uw huis te verlaten.

En hoe zal het zijn om in zulke luxe woningen te wonen? Comfort wordt een kwaliteit die geïntegreerd is in het dagelijks leven. Wonen in zulke hoogwaardige woningen stelt u in staat een meer ontspannen en ongehaaste levensstijl te hebben. Dit alles biedt u een unieke en intieme plek waar u altijd naar terug zult willen keren om u los te maken van de problemen.


In Tabaira Real Estate kunt u de villa's die te koop staan in Sabatera-Moraira in 360º bekijken zonder uw huis te verlaten

Wilt u meer weten over de villa's die te koop staan in Sabatera-Moraira? Wij bieden u graag meer gedetailleerde informatie over elk van onze woningen. Op dezelfde manier zouden we ook graag uw wensen en zorgen kennen, zodat we ons zoveel mogelijk aan uw smaak kunnen aanpassen.

Maak gebruik van onze virtuele tour service! Op deze manier kunt U de woningen in Moraira in 360 graden bekijken en een grotere objectiviteit bereiken wanneer U een keuze maakt. U kunt echter altijd naar Spanje reizen en wij regelen een gepersonaliseerde rondleiding voor u.

Wilt u meer informatie over Moravit, La Cometa, Pla del Mar, Sabatera, El Portet of San Jaime?

  • Nummer: +34 965 744 179
  • Skype: tabairarealestate1
  • E-mail: info@tabairarealestate.com
  • Kantoren: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2023 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS