Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till salu i Sabatera-Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Villor till salu i Sabatera-Moraira

När du tänker dig själv i din pool, sola medan du dricker, föreställer du dig själv i en av våra villor till salu i Sabatera-Moraira. Vi har de perfekta villorna för att få dina drömmar att bli sanna och njuta av livet lugnt.

På Costa Blanca och tillhör Moraira, är La Sabatera en vacker bostadsmiljö omgiven av bostadshus med en familj och bebodd av ett utvalt grannskap.

Det är den perfekta platsen att ha din lyxiga villa i en miljö omgiven av naturen och mycket nära stränderna i Moraira, men borta från stadens liv och rörelse.


Varför är du intresserad av en av våra villor till salu i Sabatera-Moraira?

Våra villor till salu i Sabatera-Moraira ligger i en urbanisering som har utmärkta kommunikationer med de viktigaste befolkningen i miljön, vilket samtidigt ger dig möjlighet att njuta av fritidsområdena i området samt de tjänster som behövs för ditt liv varje dag

När du tänker på en villa i Sabatera borde du veta att de är byggda med utmärkta byggmaterial och deras finish är perfekta. De har mestadels privata pooler, som kommer att glädja sina barn och vänner.

De har också magnifika fönster som tillåter solens ingång till alla rum, liksom njutningen av de ofattbara vyerna som erbjuds av platsen.


Vi väntar på att informera dig om våra villor till salu i Sabatera-Moraira

Tänk inte två gånger och bestäm dig för en av våra lyxiga villor till salu i Sabatera-Moraira, där du kan njuta av solen året runt, eftersom Morairas genomsnittliga årliga temperaturintervall är cirka 20 grader.

Detta milda klimat gör det möjligt för dig och din familj att njuta av stranden och promenader längs stranden, liksom andra utomhusaktiviteter.

I Tabaira Real Estate erbjuder vi dig det största fastighetsbjudandet på Costa Blanca North. Vi har den utrustning du behöver för att utföra alla procedurer som är relaterade till köpet.

Du kan komma i kontakt med oss på olika sätt. Vi väntar på dig i våra moderna kontor i Calle Iglesia, 4 - C.P. 03724 de Moraira (Alicante) - Spanien.

Du kan också kontakta oss via sociala nätverk eller via telefon till telefonnummer (+34) 965 744 179 eller via e-post info@tabairarealestate.com.


Villor till salu i Sabatera-Moraira

Flyttar du från vintern och vill ha en exklusiv plats som erbjuder dig hundratals soliga dagar? På Costa Blanca har vi villor till salu i Sabatera-Moraira som hjälper dig att göra just det. Detta bostadsområde är perfekt för människor i alla åldrar. Här kan du njuta av maximalt lugn för att koppla av och ladda upp dina batterier maximalt. Det finns också många pubar och lokala fester som livar upp stämningen för skoj.

Mer än hälften av Morairas invånare kommer från hela världen. Med den internationella berömmelse som den har genererat genom åren anses den vara ett av de mest eftertraktade bostadsområdena. Trots sitt stora rykte har du i urbaniseringen La Sabatera inga problem med överbefolkad turism. Detta är ett område med hög köpkraft fritt från städernas liv och rörelse.

Vill du integrera dig i den lokala kulturen? Vi rekommenderar att du besöker den lokala gatumarknaden varje fredag. Du kommer att hitta ett intressant gastronomiskt utbud, handgjort av lokalbefolkningen. Du kan också ta en titt på kulturkalendern för att få information om kommande folkloreevenemang.


Ta en titt på våra villor till salu i Sabatera-Moraira med den bredaste havsutsikten!

Vill du lita på de mest professionella fastighetsmäklarna på Costa Blanca? Vårt team är det perfekta för att erbjuda dig en portfölj med villor till salu i Sabatera-Moraira. I den kommer du att se fastigheter av nybyggnation och hög kvalitet för att bo på lång eller kort sikt. Dessutom är dessa fastigheter enfamiljshus, så du kan bo med din familj utan problem.

Föreställ dig bara en ny villa med den mest moderna designen i Alicante! Likaså ligger våra nära havet, bara 2 kilometer från stränderna i Moraira. Utsikten över Medelhavet är mer än garanterad. Från ditt hem kommer du att ha turen att se underbara solnedgångar utan att lämna ditt hem.

Och hur kommer det att vara att bo i sådana lyxiga fastigheter? Komfort blir en kvalitet som integreras i vardagen. Att bo i sådana högkvalitativa fastigheter kommer att göra det möjligt för dig att ha en lugnare och lugnare livsstil. Allt detta erbjuder dig en unik och intim plats dit du alltid kommer att vilja återvända för att koppla bort problemen.


I Tabaira Real Estate kan du se villorna till salu i Sabatera-Moraira i 360º och utan att lämna ditt hem

Vill du veta mer om villor till salu i Sabatera-Moraira? Vi erbjuder dig gärna mer detaljerad information om var och en av våra fastigheter. På samma sätt vill vi också gärna veta dina behov och funderingar så att vi kan anpassa oss till din smak så mycket som möjligt.

Dra nytta av vår tjänst för virtuell rundvandring! På så sätt kan du betrakta fastigheterna i Moraira i 360 grader och uppnå en större objektivitet när du ska bestämma dig för en. Du kan dock alltid resa till Spanien så ordnar vi en personlig guidad rundtur åt dig.

Behöver du mer information om Moravit, La Cometa, Pla del Mar, Sabatera, El Portet eller San Jaime?

 • Nummer: +34 965 744 179
 • Skype: tabairarealestate1
 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Kontor: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien


© 2023 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS