Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villas te koop in Paichi Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villas te koop in Paichi Moraira

Wilt u wonen in een prachtige woonomgeving midden in de natuur en met een prachtig uitzicht op zee? Bezoek dan onze villa's te koop in Paichi Moraira en u vindt het huis waar u altijd al van gedroomd heeft.

Paichi is een prachtige urbanisatie gelegen in een bergachtige omgeving vlakbij de stad Moraira en zijn prachtige stranden. In de zonnige en rustige straten kunt u de zachte geur van de pijnbomen inademen die in dit gebied van de Costa Blanca op een inheemse manier groeien. U zult het heerlijk vinden om te ontspannen en uit te rusten terwijl u vanaf het terras van uw nieuwe huis een panoramisch uitzicht heeft op de zee of op de indrukwekkende Sierra de Bernia. In Paichi vindt u winkels, restaurants en bars, internationale pers, enz.

Door de gemakkelijke toegang tot Playa del Portet kunt u genieten van deze unieke hoek van de Middellandse Zee. Het uitstekende klimaat in Moraira, waar de zon bijna het hele jaar door schijnt, is ideaal voor een wandeling langs het strand wanneer u daar zin in heeft. In El Portet heeft u een toegangskanaal voor kleine boten. U zult veel plezier beleven aan het varen op zee met uw jetski, met uw vrienden op een waterskate of met kajak.


Het spectaculaire uitzicht op zee van onze villa's te koop in Paichi Moraira zal indruk op u maken

Vanuit onze villa's te koop in Paichi Moraira heeft u een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee of de lommerrijke Sierra de Bernia. TABAIRA REAL ESTATE heeft een interessante selectie villa's in Paichi Moraira, nieuwbouw of wederverkoop.

Ze zijn gebouwd met een verfijnd modern ontwerp dat hoogwaardige materialen combineert: staal met prachtige natuurstenen muren en met grote glazen vlakken op hun gevels, evenals glazen balustrades op hun terrassen om het uitzicht niet te blokkeren, ongeacht hun ontwerp.

Wij bieden u ook traditioneel ontworpen villa's aan. Ze worden gekenmerkt door hun witte gevels die contrasteren met de okerkleurige daken en het artistieke rooster van hun ramen. De typische boogvormige veranda's en de balustrades op de terrassen vervolledigen de belangrijkste kenmerken van dit type eigendom, dat heel gewoon is aan de Costa Blanca.

Wij bieden u villa's aan gelegen op prachtige percelen waar u kunt genieten van de zon en de natuur zonder uw huis te verlaten. De spectaculaire zwembaden zijn de favoriete plek voor de hele familie in de hete zomers van Moraira. Stel je voor dat je een leuke duik neemt of gaat zonnebaden terwijl je naar je favoriete muziek luistert.


Als je op een bijzondere plek aan de noordelijke Costa Blanca wilt wonen, bezoek dan onze villa's te koop in Paichi Moraira

Wanneer u onze villa's in Paichi Moraira bezoekt zult u onder de indruk zijn van de schoonheid van hun ontwerpen, hun panoramische uitzichten, de nabijheid van de diensten en het comfort van deze woningen, die ideaal zijn om het hele jaar door te wonen. In TABAIRA hebben we een gevarieerde portefeuille van villa's in Moraira, zoals je kunt zien in de bijgevoegde link

https://tabairarealestate.com/moraira-villa-s-te-koop.html

Ons team van makelaars is meertalig en spreekt alle talen die op de website worden vermeld. Zij zullen u vriendelijk tegemoet komen en al uw twijfels over de aankoop van een woning in Spanje wegnemen.

Om contact met ons op te nemen:

Vul het contactformulier in

Bel +34 965 744 179

Bezoek ons in Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira

E-mail: info@tabairarealestate.com

Chatten per Skype op: tabairarealestate1© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×