Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till salu i Paichi Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Villor till salu i Paichi Moraira

Vill du bo i en magnifik bostadsmiljö omgiven av natur och med fantastisk havsutsikt? Besök våra villor till salu i Paichi Moraira och du hittar det hus du alltid har drömt om.

Paichi är en vacker urbanisering belägen i ett bergigt område mycket nära staden Moraira och dess underbara stränder. På sina soliga och tysta gator kan du andas in den mjuka doften av tallarna som växer på ett naturligt sätt i detta område på Costa Blanca. Du kommer att älska att koppla av och vila medan du observerar från terrassen i ditt nya hem panoramautsikt över havet eller den imponerande Sierra de Bernia. I Paichi hittar du butiker, restauranger och barer, internationell press etc.

Enkel åtkomst till Playa del Portet gör att du kan njuta av detta unika hörn av Medelhavet. Det utmärkta klimatet i Moraira, där solen skiner nästan året runt, är perfekt för en promenad längs stranden när du känner för det. I El Portet har du en åtkomstkanal för små båtar. Du kommer att ha kul att kryssa havet på din jetski, gå upp med dina vänner på en vattenskridsko eller åka på kajakturer.


Den spektakulära havsutsikten över våra villor till salu i Paichi Moraira kommer att imponera på dig

Från våra villor till salu i Paichi Moraira har du imponerande panoramautsikt över Medelhavet eller den lummiga Sierra de Bernia. TABAIRA REAL ESTATE har ett intressant urval av villor i Paichi Moraira, nybyggnation eller återförsäljning.

De är byggda med en sofistikerad modern design som kombinerar material av högsta kvalitet: stål med vackra naturstenväggar och med stora glasytor på fasaderna, samt glasräcken på terrasserna för att inte blockera utsikten oavsett design.

Vi erbjuder även traditionellt designade villor. De kännetecknas av sina vita fasader som står i kontrast till de okerfärgade taken och deras konstnärliga galler. De typiska välvda verandorna och balustraderna på terrasserna kompletterar de viktigaste egenskaperna hos denna typ av fastigheter, vilket är mycket vanligt på Costa Blanca.

Vi erbjuder dig villor som ligger på vackra tomter där du kan njuta av solen och naturen utan att lämna ditt hem. Dess spektakulära pooler är favoritplatsen för hela familjen under de varma somrarna i Moraira. Föreställ dig att ta ett roligt dopp eller sola medan du lyssnar på din favoritmusik.


Om du vill bo på en speciell plats på norra Costa Blanca, besök våra villor till salu i Paichi Moraira

När du besöker våra villor till salu i Paichi Moraira kommer du att bli imponerad av skönheten i deras design, deras panoramautsikt, närheten till tjänster och komforten i dessa hem, som är perfekta för att bo hela året. I TABAIRA har vi en varierad portfölj av villor i Moraira, som du kan se i den bifogade länken

https://tabairarealestate.com/moraira-villor-till-salu.html

Vårt team av fastighetsmäklare är flerspråkigt och talar alla språk som anges på webbplatsen. De kommer att ta hand om dig vänligt och lösa alla de tvivel du kan ha i samband med köp av en fastighet i Spanien.

För att kontakta oss:

Fyll i kontaktformuläret

Ring +34 965 744 179

Besök oss på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira

E-post: info@tabairarealestate.com

Chatta med Skype på: tabairarealestate1


Villa till salu i Paichi Moraira

Vill du leva en alternativ livsstil? Njut av vårt erbjudande om villor till salu i Paichi Moraira så att du kan njuta av Costa Blanca Spanien i ett av de mest prestigefyllda bostadsområdena i provinsen Alicante. Faktum är att den europeiska utlandspubliken älskar den värme som Paichi Moraira erbjuder, eftersom den årliga medeltemperaturen ligger runt 18 grader, med mer än 300 soldagar per år så att du kan leva med mer energi varje dag som du tillbringar på denna exotiska plats.

Om du inte känner till dess stränder med blå flagg bör du veta hur anmärkningsvärda de är och det stora erkännande de har fått för att de anses vara attraktiva miljöer av europeiskt intresse:

 • El Portet-stranden.
 • Stranden La Ampolla.
 • Platgetes-stranden.

Tack vare Morairas förbindelse med andra kuststäder har du dessutom förmånen att vara ansluten till olika platser i Alicanteprovinsen som gör att du kan fortsätta att upptäcka Costa Blanca: Benissa Costa, Benitachell, Calpe, Jávea, Altea, Gandía...


Dra nytta av vårt erbjudande om villor till salu i Paichi Moraira för att njuta av stränderna med blå flagg på Costa Blanca!

Våra villor till salu i Paichi Moraira är lyxiga byggnader som kommer att vara extremt bekväma för att du ska kunna känna Medelhavets njutning tillsammans med Alicantes kultur, där du kommer att kunna leva de mest gynnsamma årstiderna i dem.

Våra bostäder har stora inre utrymmen som bestrålas av ett enastående naturligt ljus, vilket möjliggörs tack vare de välplacerade glasfönstren som finns i deras vardagsrum och sovrum. Dessutom är möblerna perfekt placerade så att varje hörn av villan får gott om ljus.

På samma sätt har dess helt nya kök med toppmoderna apparater design som kommer att fånga din uppmärksamhet, de privata poolerna kommer att vara alltför användbara och bekväma under sommarsäsongerna och du kommer att uppleva Medelhavslivet i ett premiumhem med alla tänkbara bekvämligheter.


Vill du veta vilka villor som är till salu i Paichi Moraira? På Tabaira Real Estate erbjuder vi dig en personlig rådgivning

Hitta i Tabaira Real Estate till fastighetsmäklare med högre kvalifikationer i Costa Blanca Spanien för att visa dig villor till salu i Paichi Moraira med högre kvalitet i området, där du kan göra en personlig rådgivning på 7 olika språk.

Missa inte vårt erbjudande om villor till salu i Benissa, våra lyxiga fastigheter i Moraira eller de nybyggda fastigheterna som kommer att vara otroligt attraktiva och som gör att du kan lära känna de mest prestigefyllda fastigheterna på Costa Blanca.

Vill du komma i kontakt med det mest professionella fastighetsteamet i Moraira Alicante? Vi kommer att behandla dig nära och vi kommer att engagera oss för dig fram till slutet av köp- och försäljningsprocessen, även om vårt engagemang kommer att finnas kvar hos dig hela tiden.

 • Vårt telefonnummer i Spanien: +34 965 744 179
 • Skype för telefon- eller videosamtal: tabairarealestate1
 • Skicka oss ett privat e-postmeddelande till: info@tabairarealestate.com
 • Besök våra fysiska kontor på: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien


Villa till salu i Paichi Moraira

Våra villor till salu i Paichi Moraira är en av de mest eftertraktade fastigheterna för att njuta av en semester på Costa Blanca eller för att bo permanent året runt. Moraira är en charmig kuststad med en internationell och modern atmosfär och ett exceptionellt medelhavsklimat som erbjuder ljusa och behagliga vintrar, vilket gör att du kan utöva olika utomhusaktiviteter. Dessutom har Moraira ett av Medelhavets vackraste naturlandskap med sina odlingar och vingårdar, vikar med turkost vatten som omges av inhemsk vegetation och vackra vita hus samt vandringsleder längs ekologiska stigar genom frodiga tallar. Denna stad vid havet har också välutrustade stränder för avkoppling i den spanska solen, med parkeringsplatser, uthyrning av parasoll och solstolar och livliga strandbarer.

Många av våra kunder som har köpt ett hus i Moraira med oss älskar att promenera längs strandpromenaden i solnedgången och roa sig i fritidsbutikerna eller nattpubarna med livemusik. En annan av deras favoritaktiviteter är vattensporter (snorkling, vindsurfing, segling, dykning...) eller att hyra en båt på helgen för att upptäcka unika och paradisiska platser.


Välj din favorit moderna eller traditionella villor till salu i Paichi Moraira

TABAIRA erbjuder dig en komplett katalog över villor till salu i Paichi Moraira. Vi har nya villor till salu med vita fasader och raka linjer byggda med material av högsta kvalitet och traditionella villor i medelhavsstil, begagnade och perfekt bevarade.

Förutom att du har möjlighet att välja mellan olika typer av arkitektoniska utformningar har våra villor till salu i denna exklusiva urbanisering i Moraira olika antal sovrum och badrum så att du kan välja den som passar bäst för din familjestorlek. Alla våra rymliga och ljusa fastigheter har oslagbara funktioner som ökar din livskvalitet och lycka:

 • Panoramautsikt över havet
 • Anlagda områden med växter som förskönar utrymmet.
 • Stora privata pooler intill solariumet.
 • Sovrum med eget badrum och inbyggda garderober.
 • Akustisk och termisk isolering.
 • Stora fönster med dubbla glasrutor
 • Moderna apparater med extra funktioner


Få en omfattande service när du köper en av våra villor till salu i Paichi Moraira

Förutom att erbjuda dig ett noggrant utvalt utbud av villor till salu i Paichi Moraira har vi en flerspråkig och heltäckande köptjänst, eftersom vi tar hand om alla formaliteter som är förknippade med att köpa en fastighet i Spanien (öppnande av ett bankkonto, erhållande av en NIE, etc.). Du får också personlig rådgivning och nära, uppmärksam kommunikation på ditt språk. Om du vill veta mer om oss kan du klicka på sidan "Om oss" eller följa oss på våra sociala nätverk för att se vår omfattande verksamhet och vårt arbetsengagemang. Vi vill att alla våra kunder inte bara ska få sitt drömhus, utan också få en trevlig och mycket tillfredsställande upplevelse när de köper det. Nedan visar vi dig de olika sätten att kontakta oss på:

 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Skype: tabairarealestate1.
 • Kontorsadress: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante).
 • Telefon: +34 965 744 179.


© 2023 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS