Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till salu i Paichi Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Villor till salu i Paichi Moraira

Vill du bo i en magnifik bostadsmiljö omgiven av natur och med fantastisk havsutsikt? Besök våra villor till salu i Paichi Moraira och du hittar det hus du alltid har drömt om.

Paichi är en vacker urbanisering belägen i ett bergigt område mycket nära staden Moraira och dess underbara stränder. På sina soliga och tysta gator kan du andas in den mjuka doften av tallarna som växer på ett naturligt sätt i detta område på Costa Blanca. Du kommer att älska att koppla av och vila medan du observerar från terrassen i ditt nya hem panoramautsikt över havet eller den imponerande Sierra de Bernia. I Paichi hittar du butiker, restauranger och barer, internationell press etc.

Enkel åtkomst till Playa del Portet gör att du kan njuta av detta unika hörn av Medelhavet. Det utmärkta klimatet i Moraira, där solen skiner nästan året runt, är perfekt för en promenad längs stranden när du känner för det. I El Portet har du en åtkomstkanal för små båtar. Du kommer att ha kul att kryssa havet på din jetski, gå upp med dina vänner på en vattenskridsko eller åka på kajakturer.


Den spektakulära havsutsikten över våra villor till salu i Paichi Moraira kommer att imponera på dig

Från våra villor till salu i Paichi Moraira har du imponerande panoramautsikt över Medelhavet eller den lummiga Sierra de Bernia. TABAIRA REAL ESTATE har ett intressant urval av villor i Paichi Moraira, nybyggnation eller återförsäljning.

De är byggda med en sofistikerad modern design som kombinerar material av högsta kvalitet: stål med vackra naturstenväggar och med stora glasytor på fasaderna, samt glasräcken på terrasserna för att inte blockera utsikten oavsett design.

Vi erbjuder även traditionellt designade villor. De kännetecknas av sina vita fasader som står i kontrast till de okerfärgade taken och deras konstnärliga galler. De typiska välvda verandorna och balustraderna på terrasserna kompletterar de viktigaste egenskaperna hos denna typ av fastigheter, vilket är mycket vanligt på Costa Blanca.

Vi erbjuder dig villor som ligger på vackra tomter där du kan njuta av solen och naturen utan att lämna ditt hem. Dess spektakulära pooler är favoritplatsen för hela familjen under de varma somrarna i Moraira. Föreställ dig att ta ett roligt dopp eller sola medan du lyssnar på din favoritmusik.


Om du vill bo på en speciell plats på norra Costa Blanca, besök våra villor till salu i Paichi Moraira

När du besöker våra villor till salu i Paichi Moraira kommer du att bli imponerad av skönheten i deras design, deras panoramautsikt, närheten till tjänster och komforten i dessa hem, som är perfekta för att bo hela året. I TABAIRA har vi en varierad portfölj av villor i Moraira, som du kan se i den bifogade länken

https://tabairarealestate.com/moraira-villor-till-salu.html

Vårt team av fastighetsmäklare är flerspråkigt och talar alla språk som anges på webbplatsen. De kommer att ta hand om dig vänligt och lösa alla de tvivel du kan ha i samband med köp av en fastighet i Spanien.

För att kontakta oss:

Fyll i kontaktformuläret

Ring +34 965 744 179

Besök oss på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira

E-post: info@tabairarealestate.com

Chatta med Skype på: tabairarealestate1© 2021 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×