Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till salu i Buenavista Benissa

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Villor till salu i Buenavista Benissa

526 000 bostäder kommer att säljas i Spanien 2018

Siffran skulle vara 9,3% högre jämfört med de 481 000 verksamheter som förväntas genomföras under 2017.

År 2018 kunde 526 000 transaktioner av bostäder som säljs registreras. Siffran skulle vara 9,3% högre jämfört med de 481 000 verksamheter som förväntas genomföras i år. Dessa representerar i sin tur 10,1% mer än år 2016. Av det totala kommer bulk att ersätta bostäder.

Faktum är att endast cirka 275 000 kommer att gå till nya bostäder som ett resultat av dessa operationer. I förhållande till priserna upplever de en tillväxt på 5,8%. Trots detta, från detta företag försäkrar de sig att marknaden fortfarande är 42% under det högsta som är högre än 900.000 gratis bostadstransaktioner 2006.

85% mer än 2013, men långt ifrån högsta fastighetsbubblan

Den förväntade ökningen jämfört med de minimier som uppnåddes 2013, då endast 285 000 transaktioner stängdes, skulle ackumulera 85% 2018. Marknaden är dock fortfarande 42% under det maximala över 900 000 gratis bostadstransaktionerna 2006, vilket tyder på att fastighetsåtervinningen i Spanien är hållbar och ligger långt ifrån en ny bubbla.

Mindre konstruktion, mer rationell

Under det maximala nivån under boomåren kommer också de färdiga bostäderna att vara i Spanien. Rapporten ger sammanlagt 63 400 enheter för 2019, jämfört med de 62 900 enheter som prognostiseras för 2017. Även om dessa uppgifter innebär en betydande ökning (mer än 48%) i förhållande till det minimum som uppnåddes 2016 (42 700 hem slutförda) är volymen en 90% under maximal expansion.

Tabaira Fastigheter hjälper dig hitta villor till salu i Buenavista, Benissa

Tabaira Real Estate är en byrå som erbjuder professionell och personlig service i din fastighetssökning i Spanien. Vi specialiserar oss på fastigheter i områdena Moraira, Benissa, Javea och Benitachell. Vår breda produktportfölj omfattar mer än 900 bostäder, mark, villor, lägenheter, stugor och kommersiella lokaler på norra Costa Blanca.

Vi erbjuder kompletta fastighetsservice, så vi ger alltid råd om alla administrativa och administrativa förfaranden. I det osannolika fallet att du inte hittar det hem du letar efter, var god kontakta oss. Vi står till ditt förfogande för att hitta den egendom som bäst passar dina behov.


Villor till salu i Buenavista Benissa

Har villorna till salu i Buenavista Benissa fångat din uppmärksamhet? Normal: vem skulle inte vilja bo i en vacker medelhavsvilla med pool, trädgård och terrass på den soligaste platsen i Europa? På TABAIRA REAL ESTATE har vi sammanställt detta magnifika urval av hus till salu i Benissa Costa, nära stranden och med en underbar utsikt över naturen som kommer att inspirera dig och få dig att tänka om när du bor i dem.

Våra traditionella villor i Benissa Costa har en speciell charm som alla känner igen direkt. Det räcker med en bild för att du ska veta att du befinner dig på en plats med en riklig vegetation som har en koppling till havet och ett mycket tacksamt klimat med mer än 300 soltimmar per år. Kan du föreställa dig hur många timmar du kan tillbringa på en av våra terrasser, oavsett om det är sommar eller vinter? Spaniens Costa Blanca erbjuder en livskvalitet som inte skulle vara möjlig i andra länder eller regioner. Som till exempel att promenera längs stranden en höstmorgon eller sitta på terrassen och njuta av vintersolen i ansiktet.

Medelhavsklimatet, de mysiga vikarna och de vackra stränderna, den panoramiska utsikten över solnedgången och en mängd andra saker gör detta område till en fantastisk plats att bo på. Med möjligheten till distansarbete har många människor funnit det bästa tillfället att flytta till ett speciellt hörn av Costa Blanca som Buenavista (Benissa) för att ta livet på ett lugnare och mer avslappnat sätt och förena arbete med familjeliv och bästa möjliga fritid.


Den bästa vilan i våra villor till salu i Buenavista Benissa

Att se hur Medelhavets blåaktiga ton blandas med den gröna tonen i vegetationen är ett privilegium som du kan njuta av i våra villor till salu i Buenavista Benissa med terrasser med panoramautsikt.

Terrasserna på våra fastigheter kommer att bli din favoritutsiktsplats. Den viloplats som du längtar efter när du kommer hem efter en hård dag, eller det lilla hörnet där vi går varje morgon för att ta morgonens första kaffe eller för att inspirera oss i vår läsning. Oavsett när, kommer detta privata utrymme alltid att vara speciellt för dig, och det bästa av allt är att du kan dela det med de människor du älskar mest. Tänk dig att sitta bredvid din partner och titta på spektakulära solnedgångar eller samla familjen en sommarnatt för att räkna stjärnorna.


Vilka tjänster erbjuder vi dig när du köper våra villor till salu i Buenavista Benissa?

På TABAIRA REAL ESTATE ger vi dig inte bara råd om de viktigaste besluten i samband med köpet av en av våra villor till salu i Buenavista Benissa, utan vi följer dig i alla faser av processen, även när transaktionen är avslutad. Vilka andra tjänster erbjuder vi som kan intressera dig?

Vi har utmärkta eftermarknadstjänster som är särskilt utformade för att hjälpa människor att anpassa sig till sitt nya liv i Spanien, bland annat:

 • Underhåll av hus, pool och trädgård
 • Trädgårdsarbete
 • Städning och hushållning
 • Reparationer
 • Att teckna försäkringar: sjukförsäkring, livförsäkring, hemförsäkring, bilförsäkring osv.

Vi har mycket goda relationer med yrkesverksamma inom alla sektorer på lokal nivå, så att vi snabbt kan lösa eventuella olägenheter som du kan råka ut för. Vi är här för att ge dig råd om allt du behöver, alltid med total ärlighet.

 • Telefon (+34) 96 574 41 79 | (+34) 609 643 576
 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Kontor: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanien)


© 2022 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS