Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till salu i El Portet

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Villor till salu i El Portet

Villor till salu i El Portet

Vill du bo på en exklusiv och spektakulär plats? Är du brinner för havet och naturen? Älskar du den ljusa solen på Costa Blanca? Då rekommenderar vi att du besöker våra unika villor till salu i El Portet. El Portet Beach är ett av de vackraste hörnen på Costa Blanca . Tillhör Morairas kommun är denna lilla skalformade strand skyddad av Cap d'Or-halvön.

Även om det har några stenområden, kan du i dess fina sand slappna av och sola medan du lyssnar på havets vågor. Det är också det perfekta stället att ta lugna bad med familjens minsta i sitt tempererade och kristallina vatten.

Denna vackra halvstadsstrand har också tillgång för personer med nedsatt rörlighet . Stranden är utrustad med kullar, duschar, fot tvättar, toaletter, trägångar för att komma åt stranden, parkering för fordon, ... På sommaren har den också livräddningstjänster, vaktposter, kanoter etc. Både dess naturliga skönhet och den infrastruktur som den har, är orsakerna till att stranden varje år får den förtjänade blå flaggan .


Villorna till salu i El Portet är perfekta för havsälskare

Om du brinner för det grunt och våglösa vattnet i Medelhavet, rekommenderar vi att du köper en av våra villor till salu i El Portet. Stranden har en åtkomstkanal för små båtar som gör att du kan njuta av en makalös kustlinje på din jet ski eller göra roliga utflykter med kajak eller kanot. Om du gillar dykning eller snorkling har du dessutom möjligheten att upptäcka den oöverträffade skönheten i undervattensgrottorna i denna miljö med dess infödda flora och fauna.

El Portet Beach gränsar till en magnifik strandpromenad med palmer och bänkar där du kan sitta och titta på stranden. Du hittar många restauranger och barer där du kan smaka på en utsökt paella medan du känner lukten av havet. Vintern är den perfekta tiden att sitta på terrasserna i kaféerna för att sola medan du njuter av glass.


I våra villor till salu i El Portet kommer du att leva en hälsosam livsstil

Att bo i våra villor till salu i El Portet kommer att underlätta en hälsosam och avslappnad livsstil . I dess omgivningar hittar du olika vandringsleder, som du kan göra till fots eller på cykel med dina vänner och familj. De milda och soliga vintrarna , typiska för Costa Blanca-norra, är den perfekta tiden att utforska omgivningarna i ditt nya hem och upptäcka dess vackraste platser. Glöm inte kikaren när du gör " Route of the Coastal Lookouts" . Du kommer att vara upphetsad över utsikten från dessa naturliga balkonger till Medelhavet.

En annan enkel väg av stort intresse och lämplig för alla åldrar är den som når vaktornet Cap d'Or och dess mikroflora reserv. Visst kommer du att vilja dela många ögonblicksbilder av dessa underbara platser med dina vänner på sociala nätverk.

Upptäck den drömliknande utsikten du kommer att se från våra villor till salu i El Portet

Våra fantastiska villor till salu i El Portet ligger i en charmig exklusiv miljö där du kommer att njuta av en utvald och multikulturell stadsdel. Från de lyxiga villorna i El Portet kommer du att få en fängslande utsikt över Medelhavet, bukten El Portet och Peñón de Ifach de Calpe. Vi har hus byggda med olika stilar, designade av de mest prestigefyllda Moraira arkitekterna, så du kan välja efter din smak:

 • Modern och avantgarde med raka linjer och stora glaserade områden
 • traditionell , med rödaktiga tak, stenfartyg, balustrades, konstnärliga galler, ...
 • Marockansk stil med material av bästa kvalitet

Kan du tänka dig att sola dig vid poolen i ditt nya hus i Moraira medan du tittar på det turkosa blått på stranden?


Kontrollera det utmärkta läget för våra soliga villor till salu i El Portet

Våra villor till salu i El Portet har ett utmärkt läge mycket nära alla tjänster . Dessutom har den enkla tillgången till centrum av Moraira att du på några minuter kan ha ett omfattande utbud av tjänster som:

 • stort utbud av butiker
 • restauranger med lokala och internationella rätter
 • underhållningsplatser, levande musik, flamenco eller disco musik för alla åldrar
 • medicinska centra och apotek
 • köpcentra, ...

Sex kilometer från Moraira står det spektakulära Teulada Auditorium över dalen, från vilken panoramautsikt kan ses. Det har ett varierat årsprogram och med stort kulturellt intresse.


Har du besökt villorna till salu i El Portet på vår webbplats som vi erbjuder dig?

Vi inbjuder dig att besöka det fantastiska urvalet av villor till salu i El Portet på vår webbplats som vi erbjuder dig. Du kommer att älska dess Medelhavsträdgårdar och dess pooler med belysning, överfyllda, med konstgjorda vattenfall, jacuzzi, fontäner, ... omgiven av stora solariumområden.

Om du vill kommer våra fastighetsmäklare gärna att ge dig råd om de frågor som rör köp av ett hus i Spanien. Om du vill veta mer om oss , tveka inte att följa oss på sociala nätverk och du kontrollerar vår omfattande aktivitet och vårt stora antal följare.

Vi har ett mycket professionellt team som talar flytande alla språk som visas på webben. Vi lyssnar noga till dina behov för att erbjuda dig det hus som bäst passar din profil. Dessutom är vi lokala experter så vi kommer att informera dig mycket om alla befintliga tjänster i miljön i ditt nya hus i Moraira och som är av ditt intresse.

Du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev och vi håller dig regelbundet informerad om vår fastighetsutveckling.

Om du bor i ett annat land kan vi chatta på Skype och ha en trevlig konversation: tabairarealestate1

För att kontakta oss fyll i formuläret som visas på webben och så snart som möjligt kommer vi att kontakta dig. Du kan också skicka ett e-postmeddelande till info@tabairarealestate.com eller ring oss på +34 965 744 179.

Vi skulle gärna ta emot dig personligen på våra kontor. Vi är i Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×