Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till salu i Fanadix Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Villor till salu i Fanadix Moraira

Kan du tänka dig att gå längs stranden medan du känner den våta sanden under dina fötter? De utmärkta temperaturerna på Costa Blanca inbjuder dig att njuta av havet under många månader av året. På TABAIRA erbjuder vi dig lyxvillor till salu i Fanadix Moraira, en unik plats att bo året runt och njuta av havet, golfen och solen.

Moraira har åtta kilometer varierad kust där magiska vikar med genomskinligt vatten blandas med klippor fulla av tallar som nästan berör havet. Cala de L'Andrago, Punta Estrella, Cap Blanc, La Cala ... är några av dess viktigaste vikar där du kan dyka in och upptäcka havsbottens skönhet.

Fanadix-urbaniseringen är ett populärt bostadsområde som består av lyxhus där du kan njuta av vacker utsikt över landskapet eller havet. Även om du hittar många restauranger, stormarknader, cafeterior med stora och soliga terrasser, har den enkel tillgång till Morairas närliggande centrum, där du hittar alla typer av butiker och tjänster som är nödvändiga för vardagen. Beläget mycket nära Ifach Golf Club, är det den perfekta platsen för golfentusiaster att bo. Vill du spela golf medan du tittar på en spektakulär solnedgång över havet?


Hur erbjuds villorna till salu på Fanadix Moraira av TABAIRA?

TABAIRA har ett intressant urval av villor till salu i Fanadix Moraira och i andra urbaniseringar i omgivningen som Benimeit, Cap Blanc, Moravit, Pla del Mar, El Portet ... Vi inbjuder dig att besöka ett urval av våra bästa fastigheter i Moraira i följande länk.

https://tabairarealestate.com/moraira-villas-for-sale.html

Du kommer att se att vi erbjuder dig lyxåterförsäljnings- eller nybyggnadsvillor, några mycket nära havet och med panoramautsikt över Medelhavet. Ta en titt på våra många exklusiva fastigheter som du hittar på vår webbplats. De är byggda med högkvalitativa material. Vårt varierade utbud av bostäder på Fanadix Moraira kommer att imponera på dig. Vi har:

 • Villor med havsutsikt och spektakulära pooler omgivna av solarium
 • Eleganta och soliga villor med modern design med glaserade fasader
 • Traditionella hus på Costa Blanca med tak, verandor med valv, balustrader ...
 • Bungalower med vita fasader och konstnärliga fönstergrillar
 • Radhus med gemensam pool och frodiga trädgårdar

Vilken typ av villor till salu i Fanadix Moraira vill du besöka?

Om du har frågor om vilken typ av villor till salu på Fanadix Moraira du vill besöka, vänligen kontakta oss. Våra fastighetsmäklare har många års erfarenhet och mycket professionalism. Du kommer med glädje att se att vi talar alla språk på webbplatsen flytande så att du kan kommunicera med oss bekvämt på ditt eget språk.

Vi kommer att lyssna noga på alla detaljer som du vill att ditt nya hem på Costa Blanca ska ha för att skapa en exakt profil med dina preferenser och erbjuda dig bara de hem som du kan tycka intressanta.

Glöm inte att följa oss på de sociala nätverken. Det gör att du kan hålla dig uppdaterad med våra nyheter, de aktiviteter vi utför, den fastighetsrådgivning vi erbjuder våra kunder etc.

För att kontakta oss, fyll i formuläret som visas på webbplatsen eller ring +34 965 744 179.

E-post: info@tabairarealestate.com

Skype: tabairarealestate1

Vi finns på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante).


Villor till salu i Fanadix Moraira

Har du någonsin besökt en strand med blå flagg i Medelhavet? Missa inte möjligheten att investera i lyxvillor till salu i Fanadix Moraira och fördjupa dig i de tre lokala stränderna som har tilldelats detta europeiska pris.

När du bor i denna mysiga urbanisering i Teulada kommer du att tillbringa dagarna fyllda av solsken och ett klimat som saknar motstycke i resten av Spanien och Europa. Faktum är att mer än 2 800 soltimmar per år kommer att ge dig en avundsvärd värme, energi och hälsa, vilket bara kommer att förbättra din upplevelse.

Känner du till fördelarna med att bo vid Medelhavet?

 • Ett avundsvärt klimat med varma temperaturer och lite nederbörd.
 • Unik gastronomi och matkvalitet.
 • Högre levnadsstandard i lyxiga bostäder.
 • Mycket lugna områden, med hög köpkraft och mycket privatliv.
 • Maximal europeisk mångkulturalism.
 • Hög terapeutisk effekt till följd av sol, klimat och hav.
 • Avkoppling från vardagliga problem.

Dessutom kommer du i Fanadix-området att befinna dig mindre än 1,5 kilometer från Morairas kust, där du från ditt hem kommer att kunna observera den spännande blå horisonten av havets oändlighet och få en unik panoramautsikt.

På samma sätt finns den prestigefyllda Moraira Yacht Club, Moraira Castle, Jávea Golf Club eller Altea Club Golf, den berömda Klippromenaden och ett oändligt antal fritids-, äventyrs- och nöjesalternativ inom räckhåll bara genom att bo i Moraira.


Få den mest attraktiva panoramautsikten över Medelhavet när du köper villor till salu i Fanadix Moraira

Förvärva lyxiga byggnader och nya konstruktioner i katalogen över villor till salu i Fanadix Moraira av Tabaira Real Estate, där du hittar enorma bostäder som ligger på en plats på Costa Blanca Spanien som är perfekt för att hitta det mest behagliga välbefinnandet.

Villorna är byggda med material av extremt hög kvalitet och har dyra möbler som lyckas skapa mycket attraktiva interiörmiljöer samt en mysig atmosfär.

Du kan inte missa poolerna som ligger på deras enorma solarier, där kanske av dem är prydda med anlagda områden och gräsmattor som förstärker den visuella rikedomen hos villorna. Dessutom kan du ha en intim hörna bland de hundratals kvadratmeter stora tomterna och koppla av i lugn och ro när du vill.


På Tabaira Real Estate anpassar vi din bostadssökning när du köper villor till salu i Fanadix Moraira

I Tabaira Real Estate ger vi dig råd om villor till salu i Fanadix Moraira för att välja den som bäst passar dina behov. Köp eller sälj fastigheter i Moraira, Altea, Benissa, Jávea, Teulada, Pedreguer, Orba, Jalón, Denia, Calpe, Benitachell, Benidorm, Llíber, Santa Pola...

Vill du kontakta Tabaira Real Estate?

Ring oss på telefonnumret: +34 965 744 179

Ring ett internationellt Skype-samtal till: tabairarealestate1

Skicka ett privat e-postmeddelande till: info@tabairarealestate.com

Besök våra fysiska kontor på: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien© 2022 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS