Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Wederverkoop in Cumbre del Sol - Benitachell

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Wederverkoop in Cumbre del Sol - Benitachell

Wij nodigen u uit om een charmante hoek te ontdekken vanwaar u de volledige omvang van de Middellandse Zee kunt observeren. Wij bieden u de Resale-eigendommen in Cumbre del Sol - Benitachell, een plek om het hele jaar door te wonen, omringd door een selecte wijk in een prachtige woonomgeving.

Als u uw favoriete buitenactiviteiten wilt doen en meer dan driehonderd dagen per jaar van de zon wilt genieten, is de Spaanse Costa Blanca de ideale plek. Door de lage neerslagsnelheid en de jaarlijkse gemiddelde temperaturen van 20º is dit de perfecte plek om uw favoriete sporten op elk gewenst moment uit te voeren.

Als u van golf of watersport houdt, profiteer dan van het uitgebreide aanbod dat de Costa Blanca Noord heeft Golfbanen of Nautische Clubs.

De buitengewone wegcommunicatie, zowel over de snelweg als over nationale wegen, brengt u snel en comfortabel naar de plaatsen van uw interesse.


De toename van de Resale-eigendommen in Cumbre del Sol - Benitachell wordt begunstigd door de prachtige kenmerken van hun huizen

We hebben een breed aanbod van Wederverkoop in Cumbre del Sol - Benitachell. We bieden verschillende soorten eigenschappen, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften en voorkeuren.

Wij bieden luxe villa's, comfortabele appartementen of bungalows met privé-urbanisaties waar u kunt socializen met de buurt terwijl u ontspant en geniet van hun faciliteiten.

Alle eigenschappen hebben gemeen dat ze volgens de geldende bouwvoorschriften zijn gebouwd.

De urbanisatie Cumbre del Sol is de ideale plek om het hele jaar door te ontspannen en te genieten van de verschillende stranden en baaien in de omgeving.

In de Noord-Costa Blanca heb je uitgestrekte stranden met goudkleurig zand en gematigde wateren afgewisseld met kliffen van onovertroffen schoonheid.


Wij bieden u de Wederverkoop eigenschappen in Cumbre del Sol - Benitachell, ideale plek om te ontspannen

Ons onroerend goed biedt u de wederverkoopeigenschappen in Cumbre del Sol - Benitachell, omdat we weten dat het de perfecte plek is om uw dromen waar te maken.

Volg ons op sociale netwerken en u kunt ons traject bekijken.

Neem contact met ons op via onze contactvragenlijst en we zullen uw vragen beantwoorden.

Als u wilt, kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com of ons bellen op het telefoonnummer (+34) 965 744 179. Maak u geen zorgen over de taal omdat onze agenten perfect presteren in de belangrijkste Europese talen.

U hebt ook de mogelijkheid om via Skype contact met ons op te nemen via tabairrealestate1.

Als u er de voorkeur aan geeft om ons persoonlijk te bezoeken, zullen we u graag helpen in onze kantoren gelegen aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) (Spanje).© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×