Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Återförsäljningsfastigheter i Cumbre del Sol - Benitachell

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Återförsäljningsfastigheter i Cumbre del Sol - Benitachell

Vi uppmanar dig att upptäcka ett charmigt hörn från var du ska se hela Medelhavet. Vi erbjuder dig återförsäljningsfastigheter i Cumbre del Sol - Benitachell, en plats att leva året runt omgiven av ett utvalt grannskap i en vacker bostadsmiljö.

Om du vill göra dina favoritaktiviteter utomhus och njuta av solen mer än trehundra dagar om året, är den spanska Costa Blanca den perfekta platsen. Dess låga nederbördshastighet, liksom dess årliga genomsnittliga temperaturer på 20º, gör det till den perfekta platsen att utföra dina favoritsporter när som helst.

Om du gillar golf eller vattensporter, dra nytta av det omfattande erbjudandet att Costa Blanca North har golfbanor eller Nautical Clubs.

Dess extraordinära vägkommunikation, både med motorvägar och nationella vägar, tar dig snabbt och bekvämt till platser av intresse.


Ökningen av återförsäljningsfastigheterna i Cumbre del Sol - Benitachell är gynnad av de storslagna egenskaperna hos sina hem

Vi har ett brett utbud av återförsäljningsfastigheter i Cumbre del Sol - Benitachell. Vi erbjuder olika typer av egenskaper, så du kan välja efter dina behov och önskemål.

Vi erbjuder lyxiga villor, bekväma lägenheter eller bungalows med privata urbaniseringar där du kan umgås med grannskapet medan du kopplar av och njuter av sina faciliteter.

Alla fastigheter har gemensamt att de byggs enligt gällande byggregler.

Cumbre del Sol urbanisering är den perfekta platsen att vila året runt och njuta av olika stränder och vikar i området.

På norra Costa Blanca har du stora stränder med gyllene sandar och tempererat vatten som är omgivna av klippor av oöverträffad skönhet.


Vi erbjuder dig Resaleegenskaper i Cumbre del Sol - Benitachell, idealisk plats att koppla av

Vår fastighet erbjuder dig återförsäljningsfastigheter i Cumbre del Sol - Benitachell, för vi vet att det är den perfekta platsen för att göra dina drömmar sanna.

Följ oss på sociala nätverk och du kan kolla vår bana.

Kontakta oss genom vårt kontaktformulär och vi svarar på dina frågor.

Om du önskar kan du också skicka ett mail till info@tabairarealestate.com eller ring oss på telefonnummer (+34) 965 744 179. Oroa dig inte för språket eftersom våra agenter fungerar perfekt på de viktigaste europeiska språken.

Du har också möjlighet att kontakta oss via Skype i tabairrealestate1.

Om du föredrar att besöka oss personligen hjälper vi dig gärna i våra kontor i Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) (Spanien).© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×