Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Woningen te koop in El Portet - Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Woningen te koop in El Portet - Moraira

Als u in de zomer van het strand wilt genieten en in de winter graag buitenactiviteiten wilt blijven doen, raden wij u aan een van onze eigendommen te koop aan te schaffen in El Portet - Moraira.

Gelegen aan de Costa Blanca Noord, wordt Moraira gekenmerkt door een prachtig klimaat van milde en zonnige winters met lange, hete zomers, waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt en de mogelijkheid van regenval zeer schaars is.

De Portet is de ideale plek om te rusten en te zonnebaden aan de oever van het strand, luisterend naar het rustgevende geluid van de golven.

Het is een prachtige semi-residentiële omgeving met een klein strand in de vorm van een schelp. Het is de ideale plek om te gaan wandelen en te genieten van het prachtige uitzicht dat de Middellandse Zee biedt.


Vraag naar onze grote verscheidenheid aan eigendommen te koop in El Portet - Moraira

Als u geïnteresseerd bent om in deze charmante plaats te wonen, vraag ons naar onze grote verscheidenheid aan eigendommen te koop in El Portet - Moraira.

We kunnen u luxe villa's met uitzicht op zee aanbieden. Dit zijn prachtige eengezinswoningen gebouwd met materialen van topkwaliteit en perfecte afwerkingen. Ze hebben installatie van airconditioning en kasten in hun slaapkamers.

Een andere optie die wij u aanbieden is om een bungalow te kopen. Het is een soort ideale behuizing voor een gezin met kinderen, omdat het een spectaculaire gemeenschapsontwikkeling heeft.

Stel je voor dat je in het solarium van je verstedelijking een sap van versgeperste Valenciaanse sinaasappels drinkt terwijl je kinderen vrolijk in het zwembad liggen te plonsen.

Geniet van onvergetelijke zomeravonden met uitstekende barbecuediners met je vrienden.


Bij ons is het zeer gemakkelijk om een van de huizen te koop in El Portet - Moraira te kopen

Maak je geen zorgen bij het kopen van een van onze huizen te koop in El Portet - Moraira. Wij zorgen voor alle noodzakelijke procedures en adviseren u over de verschillende procedures.

We hebben een ruime ervaring van vele jaren die wordt onderschreven door de tevredenheid van al onze klanten. Ons doel is dat de aankoop van een woning comfortabel en snel is voor de klant.

Bezoek ons in onze kantoren in Moraira, Calle Iglesia nº 4 - CP 03724 (Alicante) - Spanje.

Als u liever ons opbelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de taal, omdat onze agenten de belangrijkste Europese talen correct spreken.

Telefoon: (+34) 965 74 41 79

U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail info@tabairarealestate.com of via Skype tabairarealestate1© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×