Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastigheter till salu i El Portet - Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastigheter till salu i El Portet - Moraira

Om du tycker om att njuta av stranden på sommaren och på vintern vill du fortsätta med utomhusaktiviteter rekommenderar vi att du förvärvar en av våra fastigheter till salu i El Portet - Moraira.

Beläget på Costa Blanca North, kännetecknas Moraira av ett magnifikt klimat av milda och soliga vintrar med långa varma somrar, där solen skiner mer än trehundra dagar om året och möjligheten att regn är mycket knapp.

Porten är den idealiska platsen att vila och sola på stranden av stranden och lyssna på det lugnande ljudet av vågorna.

Det är en vacker semi-bostadsmiljö med en liten strandformad som ett skal. Det är en idealisk plats att vandra och njuta av den fantastiska utsikten som Medelhavet erbjuder.


Fråga om vårt stora utbud av fastigheter till salu i El Portet - Moraira

Om du är intresserad av att bo på detta charmiga ställe, fråga oss om vårt stora utbud av fastigheter till salu i El Portet - Moraira.

Vi kan erbjuda dig lyxiga villor med havsutsikt. Dessa är magnifika enfamiljshus byggt av högkvalitativa material och perfekta finish. De har installation av luftkonditionering och garderober i sina sovrum.

Ett annat alternativ som vi erbjuder dig är att köpa en bungalow. Det är en typ av idealiskt boende för en familj med barn, för att den har en spektakulär samhällsutveckling.

Föreställ dig dig själv i solnedgången i din urbanisering med en juice av färskpressad Valencianska apelsiner medan dina barn stänker glatt i poolen.

Njut av oförglömliga sommarkvällar och njut av utsökta grillmiddagar med dina vänner.


Med oss är det väldigt enkelt att köpa någon av fastigheterna till salu i El Portet - Moraira

Oroa dig inte när du köper en av våra fastigheter till salu i El Portet - Moraira. Vi tar hand om alla nödvändiga förfaranden och ger dig råd om de olika procedurerna.

Vi har en stor erfarenhet av många år, som godkändes av alla våra kunders tillfredsställelse. Vårt mål är att inköp av en fastighet är bekväm och snabb för kunden.

Besök oss på våra kontor i Moraira, Calle Iglesia nº 4 - CP 03724 (Alicante) - Spanien.

Om du föredrar att ringa till oss, oroa dig inte för språket eftersom våra agenter korrekt pratar de viktigaste europeiska språken.

Telefon: (+34) 965 74 41 79

Du kan också kontakta oss via e-posten info@tabairarealestate.com eller via Skype tabairarealestate1© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×