Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa

De aankoop van woningen in Spanje door buitenlanders bereikt het historisch record in 2017

Naar verwachting zal het gewicht van de buitenlandse vraag dit jaar 13,2% overschrijden, geregistreerd in 2016, wat al het hoogste percentage was van het afgelopen decennium, met de Britse koper aan de top.

De aankoop van huizen door buitenlanders vertegenwoordigde in 2016 13,2% van de totale verkochte eenheden in Spanje, de hoogste gegevens van het afgelopen decennium, en alles wijst erop dat dit percentage in 2017 zal worden overschreden en zijn record bereiken historisch aan het einde van het jaar. Het zou het achtste opeenvolgende jaar zijn van groei van kopers uit andere landen in Spanje.

Verenigd Koninkrijk aan het hoofd.

Met betrekking tot de plaats van herkomst van de koper, van de 53.500 huizen die door buitenlanders in 2016 zijn verworven, leiden de Britten het klassement, wat neerkomt op 19% van de verrichte transacties. Een percentage dat nog opvallender zou zijn als de effecten van de Brexit, die naar alle waarschijnlijkheid de oorzaak was van de achteruitgang, vorig jaar goed waren voor 23,95%, samen met het gedrag van de valuta. Ze worden gevolgd door Frans (8%), Duitsers (7,6%), Zweden (6,7%), Belgen (6%) en Italianen (5,4%).

Dubbele residentiële investering in 2017.

De positieve trend die de markt passeert, wordt weerspiegeld in het volume van de investeringen, die aan het einde van de eerste helft van 2017 888 miljoen euro bereikten, meer dan het dubbele dan in dezelfde periode van 2016, toen 330 miljoen in residentiële activa werden toegevoegd . Het volume van de eerste zes maanden van 2017 overschrijdt namelijk licht alle investeringen van vorig jaar, die op 802 miljoen euro uitkwamen.

Tabaira Real Estate helpt u appartementen te koop vinden in Jardines de Montemar, Benissa.

Tabaira Real Estate is uw onroerendgoedvertrouwen dat u een uitgebreide onroerendgoeddienst aanbiedt op het moment dat u op zoek bent om een woning in Spanje te kopen of verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in woningzoekopdrachten in Moraira, Benissa, Jávea en Benitachell. Onze wooncatalogus bevat meer dan 900 eigendommen tussen land, villa's, appartementen, landhuizen of bedrijfspanden in de Costa Blanca Noord.

Onze uitgebreide service omvat alle aspecten die verband houden met administratieve procedures en de stappen van het aankoopproces. In het onwaarschijnlijke geval dat u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan tot uw beschikking om het luxe huis te vinden dat past bij uw wensen en behoeften.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×