Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa

De aankoop van woningen in Spanje door buitenlanders bereikt het historisch record in 2017

Naar verwachting zal het gewicht van de buitenlandse vraag dit jaar 13,2% overschrijden, geregistreerd in 2016, wat al het hoogste percentage was van het afgelopen decennium, met de Britse koper aan de top.

De aankoop van huizen door buitenlanders vertegenwoordigde in 2016 13,2% van de totale verkochte eenheden in Spanje, de hoogste gegevens van het afgelopen decennium, en alles wijst erop dat dit percentage in 2017 zal worden overschreden en zijn record bereiken historisch aan het einde van het jaar. Het zou het achtste opeenvolgende jaar zijn van groei van kopers uit andere landen in Spanje.


Verenigd Koninkrijk aan het hoofd

Met betrekking tot de plaats van herkomst van de koper, van de 53.500 huizen die door buitenlanders in 2016 zijn verworven, leiden de Britten het klassement, wat neerkomt op 19% van de verrichte transacties. Een percentage dat nog opvallender zou zijn als de effecten van de Brexit, die naar alle waarschijnlijkheid de oorzaak was van de achteruitgang, vorig jaar goed waren voor 23,95%, samen met het gedrag van de valuta. Ze worden gevolgd door Frans (8%), Duitsers (7,6%), Zweden (6,7%), Belgen (6%) en Italianen (5,4%).


Dubbele residentiële investering in 2017

De positieve trend die de markt passeert, wordt weerspiegeld in het volume van de investeringen, die aan het einde van de eerste helft van 2017 888 miljoen euro bereikten, meer dan het dubbele dan in dezelfde periode van 2016, toen 330 miljoen in residentiële activa werden toegevoegd . Het volume van de eerste zes maanden van 2017 overschrijdt namelijk licht alle investeringen van vorig jaar, die op 802 miljoen euro uitkwamen.


Tabaira Real Estate helpt u appartementen te koop vinden in Jardines de Montemar, Benissa

Tabaira Real Estate is uw onroerendgoedvertrouwen dat u een uitgebreide onroerendgoeddienst aanbiedt op het moment dat u op zoek bent om een woning in Spanje te kopen of verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in woningzoekopdrachten in Moraira, Benissa, Jávea en Benitachell. Onze wooncatalogus bevat meer dan 900 eigendommen tussen land, villa's, appartementen, landhuizen of bedrijfspanden in de Costa Blanca Noord.

Onze uitgebreide service omvat alle aspecten die verband houden met administratieve procedures en de stappen van het aankoopproces. In het onwaarschijnlijke geval dat u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan tot uw beschikking om het luxe huis te vinden dat past bij uw wensen en behoeften.


Appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa

Ontwaak in onze appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa en geniet van het beste uitzicht van de omgeving, het bruinen van uw huid en het bewonderen van het prachtige mediterrane licht. Omgeven door tuinen, bomen en een mooi centraal zwembad waar u op warme zomerdagen kunt afkoelen, na het sporten of als u van het strand komt, even van het zand af wilt en een moment van ontspanning wilt hebben.

Jardines de Montemar is een prachtig complex van luxe appartementen gelegen in Benissa Costa, op 5 minuten rijden van de mooiste baaien van de Costa Blanca, waaronder de dichtstbijzijnde zijn Cala Baladrar en Cala Advocat. Dit zijn twee van de baaien die worden aanbevolen in alle toeristische gidsen van de Costa Blanca Noord (Alicante) en waar het de moeite waard is om te baden en te duiken vanwege de schoonheid van haar zuivere water. U zult het heerlijk vinden om uw beste boek mee te nemen en een paar ochtenden te ontsnappen naar deze geheime stranden waar u uw parasol kunt neerplanten en rustig kunt zitten lezen met het ruisen van de zeegolven op de achtergrond. U moet deze aangename sensatie eens proberen!

De flats en bungalows in Jardines de Montemar blijken een succes te zijn. In een korte tijd, hebben we hier verschillende eigendommen verkocht en geboekt. De bevoorrechte locatie, de voorzieningen en de uitstekende prijs zijn misschien enkele van de sleutels waarom dit project zo in trek is bij expats die ervan dromen in een plaats als deze te wonen.


Hoe is het om te wonen in deze appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa?

Kunt u zich voorstellen te wonen in een van deze luxe appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa? Wij zijn er zeker van dat u zou willen genieten van een van die heerlijke terrassen badend in het zonlicht en met uitzicht op de prachtige tuinen en het zwembad. Een huis waar u kunt ontspannen en genieten van alle gemakken die deze magische plek te bieden heeft, op korte afstand van de kristalheldere stranden en de Ifach Golf Club.

Onze appartementen in deze prachtige urbanisatie in Benissa Costa bieden exclusieve gemeenschappelijke ruimtes voor het genot van alle eigenaren. Het zijn rustige, aangelegde en zeer zonnige gemeenschappelijke ruimten, die naar believen kunnen worden gebruikt: om te gaan liggen en een interessant boek te lezen, met een koptelefoon naar muziek te luisteren, zich uit te rekken of zelfs om met de kleintjes te spelen (met inachtneming van het rustrooster). Als u op zoek bent naar een huis waar u uw kinderen kunt vermaken in een rustige urbanisatie met zwembad en tuinen, of een huis voor uw pensioen, in TABAIRA REAL ESTATE hebben we zeer interessante opties voor u tegen een zeer speciale prijs.


Ontdek meer over deze luxe appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa

Bent u geïnteresseerd in onze appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa? Neem contact op met TABAIRA REAL ESTATE en wij zullen u uitgebreid informeren over alles wat u moet weten: kenmerken van het pand, omgeving, nabijgelegen diensten, aankoopproces, financiering...

Neem contact met ons op via telefoonnummer (+34) 96 574 41 79 of (+34) 609 643 576, of schrijf ons op info@tabairarealestate.com. Om ons persoonlijk te bezoeken, kunt u ons vinden op Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanje).


Appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa

Wilt u alle wonderen ontdekken die de Costa Blanca verbergt? Onze appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa zullen u helpen te genieten van het leven in dit bevoorrechte gebied van de provincie Alicante, waar u de meest aangename seizoenen in Spanje kunt doorbrengen.

Het klimaat op het oostelijke schiereiland is altijd erg aangenaam en warm, kortom, je kunt het hele jaar door leven met meer dan 300 dagen zon en nauwelijks winterkleding nodig, waardoor je koffer lichter wordt als je naar Benissa reist. Sterker nog, de internationale luchthaven van Alicante ligt op slechts 70 kilometer afstand, dus je kunt gemakkelijk uitstapjes maken wanneer je maar wilt.

De regio Marina Alta biedt u prachtige natuurlijke en visuele omgevingen die u graag zult zien, met een veelvoud aan routes en exotische omgevingen om te bezoeken. Op dezelfde manier zijn de stranden van de Costa Blanca ook de moeite waard, hetzij in Benissa Costa of in andere steden zoals Calpe, Moraira, Jávea ...


Onze appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa zijn ontworpen om u maximaal comfort aan de Costa Blanca te bieden

Wilt u vanuit uw raam en terras een mooi uitzicht hebben? De catalogus van appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa is ideaal voor u om te genieten van prachtige moderne huizen in een hoog aangeschreven woonwijk.

Met de maximale garanties om in eerste kwaliteit te wonen, voldoen onze appartementen aan een strikte lijn van hoge status die ze uniek en anders maakt dan de rest. Bovendien heeft u de beschikking over een gemeenschappelijk zwembad omgeven door een groene en aangelegde omgeving, ideaal om te zonnebaden en te ontspannen.

In het interieur kunt u nieuwe meubels verkrijgen die al zijn geïntegreerd en geïnstalleerd, waar professionele interieurontwerpers de ruimte hebben bedacht en ontworpen om de grootst mogelijke positieve sensaties te bieden. Op uw beurt heeft u de beschikking over een terras om te zitten, te ontbijten of gewoon te genieten van de koele bries die de bries van de kust brengt.


Wilt u snel appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa verwerven? Bij Tabaira Real Estate versnellen we de procedures

De appartementen te koop in Jardines de Montemar Benissa door Tabaira Real Estate kunnen u worden getoond door de meest voorbereide makelaars in Benissa. Van onze kant zetten we ons in om u professioneel advies te geven over de Costa Blanca en de meest interessante plaatsen.

En het is dat, we hebben niet alleen eigendommen in Benissa en Moraira, maar onze catalogus met eigendommen bereikt ook andere gebieden. Daarom beschikt u over de vastgoeddiensten van Tabaira zodat u het koop- en verkoopproces versnelt en aanzienlijk profiteert.

  • Onze telefoon in Spanje: +34 965 744 179
  • We kunnen een gratis Skype-gesprek voeren: tabairarealestate1
  • Stuur ons een privé-e-mail naar de e-mail: info@tabairarealestate.com
  • Bezoek onze fysieke kantoren op het adres: Calle Iglesia, 4 – 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2022 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS