Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa

Inköp av bostäder i Spanien av utlänningar når sin historiska rekord år 2017

Det förväntas att vikten av utländsk efterfrågan kommer att överstiga 13,2% registrerad år 2016, vilket redan var den högsta andelen av det senaste decenniet, med den brittiska köparen högst upp.

Inköp av bostäder av utlänningar representerade 2016, 13,2% av de totala enheterna som sålts i Spanien, den högsta siffran under det senaste decenniet, och allt tyder på att denna procentandel överskrids 2017 och når sin rekord historiskt vid slutet av året. Det skulle vara det åttonde året i följd av tillväxt av köpare från andra länder i Spanien.

Storbritannien i huvudet

När det gäller köparens ursprungsort, av de 53.500 bostäder som förvärvats av utlänningar 2016, leder britterna rangordningen, vilket motsvarar 19% av de gjorda transaktionerna. En procentandel som skulle vara ännu mer anmärkningsvärd hade det inte varit för effekterna av Brexit, vilket förutsägbart varit orsaken till den nedgång som uppstod, förra året svarade 23,95 procent tillsammans med beteendet hos dess valuta. De följs av franska (8%), tyskar (7,6%), svenskar (6,7%), belgier (6%) och italienare (5,4%).

Dubbel bostadsinvestering 2017

Den positiva trenden som korsar marknaden återspeglas i investeringsvolymen, som i slutet av första halvåret 2017 uppgick till 888 miljoner euro, mer än dubbelt jämfört med samma period 2016 när 330 miljoner bostadstillgångar tillkom . Faktum är att volymen för första halvåret 2017 överstiger något av investeringarna i fjol, vilket uppgick till 802 miljoner euro.

Tabaira Real Estate hjälper dig att hitta lägenheter till salu i Jardines de Montemar, Benissa

Tabaira Real Estate är ditt fastighetsförtroende som erbjuder dig en omfattande fastighetsservice när du vill köpa eller sälja ett hem i Spanien. Vi är specialiserade på boende i Moraira, Benissa, Jávea och Benitachell. Vårt huskatalog innehåller mer än 900 fastigheter mellan mark, villor, lägenheter, hus eller affärslokaler i Costa Blanca nordområdet.

Vår omfattande service omfattar alla aspekter av administrativa förfaranden och stegen i försäljningen. I det osannolika fallet att du inte kan hitta det du letar efter, vänligen kontakta oss. Vi står till ditt förfogande för att hitta det lyxiga hem som passar dina önskemål och behov.


Våning till salu i Jardines de Montemar Benissa

Vakna upp i våra lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa och njut av den bästa utsikten över området, sola din hud och beundra det vackra Medelhavsljuset. Omgiven av trädgårdar, träd och en vacker central pool där du kan svalka dig under varma sommardagar, efter att ha tränat eller efter att ha kommit från stranden och velat komma bort från sanden och få en stund av avkoppling.

Jardines de Montemar är ett vackert komplex med lyxiga lägenheter i Benissa Costa, 5 minuters bilresa från Costa Blancas vackraste vikar, bland de närmaste är Cala Baladrar och Cala Advocat. Detta är två av de vikar som rekommenderas i alla turistguider på Costa Blanca norra (Alicante) och där det är värt att bada och dyka för det rena vattnets skönhet. Du kommer att älska att ta med dig din bästa bok och fly några morgnar till dessa hemliga stränder där du kan placera ditt paraply och sitta och läsa i lugn och ro med havets vågornas brus i bakgrunden. Du borde prova denna trevliga känsla!

Lägenheterna och bungalowerna i Jardines de Montemar är en succé. På kort tid har vi sålt och bokat flera fastigheter här. Det privilegierade läget, bekvämligheterna och det utmärkta priset är kanske några av orsakerna till att detta projekt är så eftertraktat av utlänningar som drömmer om att bo på en plats som denna.


Hur är det att bo i dessa lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa?

Kan du tänka dig att bo i en av dessa lyxiga lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa? Vi är övertygade om att du skulle vilja njuta av en av de härliga terrasserna som badar i solljus och har utsikt över den vackra trädgården och poolen. Ett hem där du kan koppla av och njuta av alla bekvämligheter som denna magiska plats har att erbjuda, bara en kort bit från de kristallklara stränderna och Ifach Golf Club.

Våra lägenheter i denna vackra urbanisering i Benissa Costa har exklusiva gemensamma områden som alla ägare har tillgång till. De är lugna, anlagda och mycket soliga gemensamma utrymmen som kan användas som du vill: för att ligga ner och läsa en intressant bok, lyssna på musik med hörlurar, stretcha eller till och med leka med de små (med respekt för vilotidtabellen). Om du letar efter ett hem där du kan underhålla dina barn i en lugn urbanisering med pool och trädgård, eller ett hem för din pensionering, har TABAIRA REAL ESTATE mycket intressanta alternativ för dig till ett mycket förmånligt pris.


Ta reda på mer om dessa lyxiga lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa

Är du intresserad av våra lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa? Kontakta TABAIRA REAL ESTATE och vi kommer att informera dig utförligt om allt du behöver veta: egenskaper hos fastigheten, omgivningar, närliggande tjänster, köpprocess, finansiering...

Prata med oss på vårt telefonnummer (+34) 96 574 41 79 eller (+34) 609 643 576, eller skriv till oss på info@tabairarealestate.com. Om du vill besöka oss personligen hittar du oss på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanien).


Lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa

Vill du upptäcka alla underverk som Costa Blanca döljer? Våra lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa hjälper dig att njuta av livet i detta privilegierade område i provinsen Alicante, där du kan tillbringa de trevligaste säsongerna i Spanien.

Klimatet på den östra halvön är alltid mycket behagligt och varmt, kort sagt, du kan leva året runt med mer än 300 soldagar och knappt behöva vinterkläder, vilket kommer att göra din resväska lättare när du reser till Benissa. Faktum är att Alicantes internationella flygplats ligger bara 70 kilometer bort, så du kan enkelt göra resor när du vill.

Marina Alta-regionen kommer att erbjuda dig vackra naturliga och visuella miljöer som du kommer att älska att observera, och har till ditt förfogande en mängd rutter och exotiska miljöer att besöka. På samma sätt är stränderna på Costa Blanca också sevärda, antingen i Benissa Costa eller i andra städer som Calpe, Moraira, Jávea ...


Våra lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa är designade för att erbjuda dig maximal komfort på Costa Blanca

Vill du ha tilltalande utsikt från ditt fönster och terrass? Katalogen över lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa är idealisk för dig att njuta av magnifika moderna hem i ett mycket hyllat bostadsområde.

Med maximala garantier för att bo i högsta kvalitet, uppfyller våra lägenheter en strikt linje av hög anseende som gör dem unika och annorlunda från resten. Dessutom kommer du att ha till ditt förfogande en gemensam pool omgiven av en grön och anlagd miljö, perfekt för att sola och koppla av.

I dess interiörer kommer du att kunna få nya möbler som redan är integrerade och installerade, där professionella inredningsarkitekter har utformat och designat utrymmet för att ge största möjliga positiva upplevelser. I sin tur kommer du att ha till ditt förfogande en terrass där du kan sitta ner, äta frukost eller helt enkelt ta in den svala brisen som vinden ger från kusten.


Vill du snabbt förvärva lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa? På Tabaira Real Estate skyndar vi på rutinerna

Lägenheterna till salu i Jardines de Montemar Benissa av Tabaira Real Estate kan visas för dig av de mest förberedda fastighetsmäklarna i Benissa. Faktum är att vi för vår del har åtagit oss att erbjuda dig professionell rådgivning på Costa Blanca och de mest intressanta platserna.

Och det är det, vi har inte bara fastigheter i Benissa och Moraira, utan vår fastighetskatalog når även andra områden. Det är därför du kommer att ha till ditt förfogande Tabairas fastighetstjänster så att du snabbar på köp- och säljprocessen och drar nytta av det.

 • Vår telefon i Spanien: +34 965 744 179
 • Vi kan ha en gratis Skype-konversation: tabairarealestate1
 • Skicka oss ett privat mejl till mejlet: info@tabairarealestate.com
 • Besök våra fysiska kontor på adressen: Calle Iglesia, 4 – 03724 Moraira (Alicante) Spanien


© 2022 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS