Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Lägenheter till salu i Jardines de Montemar Benissa

Inköp av bostäder i Spanien av utlänningar når sin historiska rekord år 2017

Det förväntas att vikten av utländsk efterfrågan kommer att överstiga 13,2% registrerad år 2016, vilket redan var den högsta andelen av det senaste decenniet, med den brittiska köparen högst upp.

Inköp av bostäder av utlänningar representerade 2016, 13,2% av de totala enheterna som sålts i Spanien, den högsta siffran under det senaste decenniet, och allt tyder på att denna procentandel överskrids 2017 och når sin rekord historiskt vid slutet av året. Det skulle vara det åttonde året i följd av tillväxt av köpare från andra länder i Spanien.

Storbritannien i huvudet.

När det gäller köparens ursprungsort, av de 53.500 bostäder som förvärvats av utlänningar 2016, leder britterna rangordningen, vilket motsvarar 19% av de gjorda transaktionerna. En procentandel som skulle vara ännu mer anmärkningsvärd hade det inte varit för effekterna av Brexit, vilket förutsägbart varit orsaken till den nedgång som uppstod, förra året svarade 23,95 procent tillsammans med beteendet hos dess valuta. De följs av franska (8%), tyskar (7,6%), svenskar (6,7%), belgier (6%) och italienare (5,4%).

Dubbel bostadsinvestering 2017.

Den positiva trenden som korsar marknaden återspeglas i investeringsvolymen, som i slutet av första halvåret 2017 uppgick till 888 miljoner euro, mer än dubbelt jämfört med samma period 2016 när 330 miljoner bostadstillgångar tillkom . Faktum är att volymen för första halvåret 2017 överstiger något av investeringarna i fjol, vilket uppgick till 802 miljoner euro.

Tabaira Real Estate hjälper dig att hitta lägenheter till salu i Jardines de Montemar, Benissa.

Tabaira Real Estate är ditt fastighetsförtroende som erbjuder dig en omfattande fastighetsservice när du vill köpa eller sälja ett hem i Spanien. Vi är specialiserade på boende i Moraira, Benissa, Jávea och Benitachell. Vårt huskatalog innehåller mer än 900 fastigheter mellan mark, villor, lägenheter, hus eller affärslokaler i Costa Blanca nordområdet.

Vår omfattande service omfattar alla aspekter av administrativa förfaranden och stegen i försäljningen. I det osannolika fallet att du inte kan hitta det du letar efter, vänligen kontakta oss. Vi står till ditt förfogande för att hitta det lyxiga hem som passar dina önskemål och behov.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×