Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Bostäder till salu i Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Bostäder till salu i Moraira

Hur är utländska bostadsköpare som investerar i Spanien?

Costa Blanca är en av de regioner i Spanien med störst antal inköp som görs av utländska investerare. Särskilt i norr, som koncentrerar förvärv av villor och lyxfastigheter. I det här inlägget drar vi en profil av köpare i denna region av nationalitet.

Enligt bostadsmarknaden i Spanien cirka 20% av bostadsköp och försäljningsverksamhet utförs av utlänningar. Köpa första eller andra hem i Spanien, särskilt i Costa Blanca, genom denna tätort är inte något nytt eller mycket mindre. I åratal har denna region lockat tusentals utländska köpare per år, utöver många andra människor från andra länder som har kommit att tillbringa sin semester eller att dra sig tillbaka till denna region.

Men vad vi vet om denna befolkningssegmentet så viktigt för vår fastighetsmarknaden? Vilka länder kommer de ifrån? Vad är den typiska profilen för dessa köpare? Eftersom enligt deras nationalitet profil och preferenser de är:

Brittiska investerare

Efterfrågan på bostäder i Spanien av British består huvudsakligen av medborgare i arbetsför pension, pensionerad medelålders, gift, några med barn och barnbarn, en hög grad av professionalism och en genomsnittlig årsinkomst på 36.000 euro. Stämde behagliga klimat, bra service, livskvalitet, och bästa flygförbindelser som ger dem en känsla av närhet med nära och kära och vänner.

Investerare från Skandinavien

Skandinaviska köpare är oftast äktenskap, som består av medelålders (50-55 år) med högre utbildning och inkomst innebär att ofta överstiger 90.000 euro per år. Mer än någon annan nationalitet, värderas sol och strand kvalitet.

tyska investerare

Återigen beröva gifta par i en ålder lite lägre än de tidigare, dessa medborgare är i storleksordningen 40 år med barn, hög utbildning och inkomst, och uppmuntrar främst klimat, gastronomi och säkerhet Spanien erbjöd sig att köpa ett andra hem.

länder investerare Benelux

I likhet med de skandinaviska funktioner, vanligtvis består huvudsakligen av gifta par med barn i åldern femtio, hög professionalism och inkomst av inte mindre än € 60.000 per år. Söker sol och stränder klimat; och är mycket intresserade av golfbanor, vilket gör Costa Blanca uppfyller deras smak och preferenser med sina traditionella och utmärkta faciliteter.

franska investerare

Detta segment består av personer i åldern mellan 45 och 55 år eller så: pensionärer, familjer som bildats med hög utbildningsnivå och inkomst av cirka 40.000 euro per år. På samma sätt är de attraheras av klimatet, politisk stabilitet, tjänster och närhet och god kontakt med ditt land.

Tabaira Real Estate, lyxvillor i Moraira och andra delar av Costa Blanca.

Tabaira Real Estate är din fastighetsförmedling som erbjuder full service fastigheter när du är ute efter att köpa eller sälja en bostad i Spanien. Vi är specialiserade på att hitta bostäder i Moraira, Benissa, Javea och Benitachell. Vår katalog innehåller mer än 900 bostadsfastigheter mellan mark, lägenheter, hus på landet eller kommersiella lokaler i Costa Blanca North.

Vår heltäckande service omfattar alla aspekter administrativa förfaranden och steg i processen för försäljning. I den osannolika händelsen att du inte kan hitta vad du letar efter, vänligen kontakta oss. Vi står till ert förfogande för att hitta lyxiga bostäder än dina önskemål och behov justering.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×