Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Huizen te koop in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Huizen te koop in Moraira

Formaliteiten die nodig zijn voor het kopen van onroerend goed in Spanje

In tegenstelling tot de overtuiging van velen, heeft de verkoop niet eindigen met de overeenkomst tussen verkoper en koper, maar er zijn verschillende stappen die kopers moeten uitvoeren na ontvangst van de sleutels van hun nieuwe huis.

Als je ooit een huis, misschien in uw land hebt gekocht, zul je zien dat er veel overeenkomsten met het proces hier in Spanje. Echter, er zijn procedures en protocollen die specifiek zijn voor Spanje bent, terwijl je weet wel, en dat is natuurlijk verder gaat akkoord advies. In deze post ik samenvatten wat.

Ondertekenen de akte van het huis.

De ondertekening van een akte van verkoop voor de overdracht van een huis is niet verplicht, maar wordt ten zeerste aanbevolen voor de koper. Dit document dient als bewijs van het bestaan van de overeenkomst en getuigt van de inhoud en de datum van de verkoop.

Registreer het onroerend goed in het Kadaster.

Inschrijving in het kadaster is verplicht voor degenen die een hypotheek nodig hebben om de aankoop te financieren. Voor deze, na de ondertekening van de akte, de notaris stuurt elektronisch een kopie ervan. Deze stap is essentieel voor de presentatie inschrijving in het kadaster, die geldig is voor 60 dagen te verlengen.

De eigenaar zal in staat zijn om het onroerend goed in uw naam te registreren op het certificaat moet op het moment van de ondertekening van de akte, een situatie die moet worden gecontroleerd en gecontroleerd voordat een notaris, alvorens een openbare akte van de status van het pand zijn rekening. Om de registratie te voltooien, moet u de betaling van belastingen in verband met de verkoop te bewijzen. Dit beheer heeft een kostprijs van tarief geschat op ongeveer 0,2% van de waarde van de aankoop vastgesteld.

Beoordeling van de belastingen in verband met de verkoop.

De ondertekening van de akte vereist dat de koper om de betaling van belastingen op de aankoop, die variëren afhankelijk van het type woning te maken. Bijvoorbeeld in het geval van de aankoop van nieuw gebouwde woningen, BTW (10% van de waarde van de eigenschap) en de Belastingdienst Stamp Duty (AJD), die varieert tussen de 1% en 1,5 wordt belast %, afhankelijk van de vraag of het hoofdverblijfplaats of tweede huis.

In het geval van tweedehands woningen, de belastingen te verrekenen wordt genoemd overdrachtsbelasting, de mate van verandering van sommige regio's aan anderen.

Tabaira Real Estate biedt u te koop in Moraira.

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord zijn, ons vertrouwen. We zijn blij om u te helpen het huis van uw dromen in de buurt van de zee. Onze chalets zijn in fantastische plaatsen als Moraira, Benissa, Teulada en Benitachell.

Wij nodigen u uit om een kijkje op onze lijst van de woningen als u op zoek bent naar de ideale plek om van de zon en de Middellandse Zee eigendom genieten. Je kunt eenvoudig degene die bij u past. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×