Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Hus till salu i Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Hus till salu i Moraira

Formaliteter som krävs för att köpa fastighet i Spanien

I motsats till tron på många, inte försäljningen inte slutar med avtalet mellan säljare och köpare, men det finns flera steg som köpare måste utföra efter att ha fått nycklarna till sitt nya hem.

Om du någonsin har köpt ett hem, kanske i ditt land, kommer du att se att det finns många likheter med processen här i Spanien. Men det finns rutiner och protokoll som är specifika för Spanien, medan du vet, och att det naturligtvis ytterligare samtycker råd. I det här inlägget jag sammanfatta några.

Underteckna handlingen i huset.

Undertecknandet av ett köpekontraktet för överföring av ett hem är inte obligatorisk men rekommenderas starkt för köparen. Detta dokument utgör bevis på existensen av kontraktet och intygar att innehållet och datum för försäljningen.

Registrera fastigheten i fastighetsregistret.

Registrering i fastighetsregistret är obligatoriskt för dem som kräver en inteckning för att finansiera köpet. För detta efter undertecknandet av handlingen sänder notarie elektroniskt en kopia av det. Detta steg är nödvändigt att utvidga presentationen inträde i fastighetsregistret, vilket är giltigt i 60 dagar.

Ägaren kommer att kunna registrera fastigheten i ditt namn på certifikatet skall bära status lokalkostnader vid tidpunkten för undertecknandet av gärning, en situation som måste kontrolleras och verifieras innan en notarie, innan de beviljar ett offentligt handling. För att slutföra registreringen måste du bevisa betalning av skatter i samband med försäljningen. Denna ledning har en kostnad som fastställs av tull uppskattas till cirka 0,2% av värdet av köpet.

Bedömning av skatter i samband med försäljningen.

Undertecknandet av handlingen kräver att köparen att betala skatt på köpet, som varierar beroende på vilken typ av egendom. Till exempel i fallet med köp av nybyggda bostäder, moms (10% av fastighetens värde) och Skatte stämpelskatt (AJD), som sträcker sig mellan 1% och 1,5 beskattas % beroende på om den är primär bostad eller andra hem.

När det gäller begagnade bostäder, att skatten avgöras kallas överlåtelseskatt, mängden av förändring av vissa regioner till andra.

Tabaira Real Estate erbjuder till försäljning i Moraira.

Tabaira Real Estate är ett fastighetsbolag Moraira. Om du är intresserad av att köpa fastighet i Costa Blanca Norr, lita på oss. Vi är glada att hjälpa dig att hitta den egendom av dina drömmar nära havet. Våra stugor är fantastiska platser som Moraira, Benissa, Teulada och Benitachell.

Vi inbjuder dig att ta en titt på vår lista över hem om du letar efter den perfekta platsen att njuta av solen och Medelhavet egendom. Du kan lätt hitta en som passar dina behov. Kontakta oss idag.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×