Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Bungalows te koop in Cumbre del Sol Benitachell licante

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Bungalows te koop in Cumbre del Sol Benitachell licante

De Costa Blanca biedt ons paradijselijke hoekjes waar u graag zult wonen en genieten van ongeëvenaarde natuurlijke landschappen. Vanuit onze bungalows te koop in Cumbre del Sol Benitachell hebt u een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee dat u zal bekoren.

Dit kleine dorp aan de Costa Blanca Noord telt minder dan 5000 inwoners, met de eigenaardigheid dat meer dan de helft van hen oorspronkelijk uit Noord-Europa komt. In Benitachell leiden ze een ontspannen levensstijl en genieten ze van een prachtige natuurlijke omgeving, ideaal om te wandelen of te fietsen. U vindt er goed bewegwijzerde routes naar de populaire Cala dels Testos, Cala Llebeig en Cala Moraig, die gekenmerkt worden door hun kristalheldere, warme water.

Rondom dit typisch Spaanse dorp zijn talrijke hoogstaande urbanisaties gebouwd waar zich een multiculturele wijk heeft gevestigd die geniet van de zon en het contact met de natuur. Een van deze luxueuze urbanisaties is de Cumbre del Sol. Het bijzondere eraan is dat het is gebouwd op prachtige kliffen die uitkijken op zee, zodat u vanuit de woningen kunt genieten van een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee. Kunt u zich voorstellen dat u ontbijt op het terras van uw huis terwijl u de zon ziet opkomen? Een spektakel van licht en kleur dat u nooit moe zult worden om te aanschouwen.


Als u op een idyllische plek aan de Costa Blanca wilt wonen, zult u onze lichte bungalows te koop in Cumbre del Sol Benitachell zeker waarderen

In onze bungalows te koop in Cumbre del Sol Benitachell zult u leven zoals u altijd gedroomd heeft. Wij bieden u zeer lichte woningen met zonnige terrassen van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee of op de bergen.

We hebben nieuwe en wederverkoop eigendommen gelegen in luxueuze residentiële complexen met gemeenschappelijk zwembad, solarium, kinderspeelplaats en tuinzones. Ze zijn gebouwd met een elegant traditioneel ontwerp gekenmerkt door:

  • Witte gevels contrasterend met okerkleurige daken.
  • Mooie veranda's met bogen
  • Zichtbare houten balken
  • Artistiek traliewerk op deuren en ramen.
  • Etc.

De huizen hebben twee of drie slaapkamers en verschillende aantallen badkamers. De open keuken is volledig ingericht en voorzien van elektrische apparatuur. Er zijn inbouwkasten in de slaapkamers en airconditioning. Bovendien zijn ze zeer goed gelegen en in hun omgeving vindt u alle noodzakelijke diensten om te leven in alle comfort.


Als u op zoek bent naar bungalows te koop in Cumbre del Sol Benitachell, neem dan vandaag nog contact op met TABAIRA REAL ESTATE

Wilt u de zomer badend afsluiten in het warme water van een paradijselijke baai aan de Costa Blanca Noord? Neem dan contact met ons op en wij tonen u onze charmante bungalows te koop in Cumbre del Sol Benitachell, klaar om in te trekken.

Bij TABAIRA REAL ESTATE zorgen we voor alle formaliteiten die komen kijken bij het kopen of verkopen van een eigendom in Benitachell, terwijl u zich ontspant in de zon aan zee. Wij beschikken over een deskundig team van makelaars die met plezier alle vragen zullen beantwoorden die u nodig heeft in verband met de aankoop van uw woning aan de Costa Blanca.

Neem contact met ons op door het formulier op onze website in te vullen of:

  • Door ons te bellen op: +34 965 74 41 79
  • Door een e-mail te sturen naar info@tabairarealestate.com
  • Skype: tabairarealestate1
  • Kantoor: C/ Iglesia, 4- 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2021 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS