Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

El Portet Moraira Villa te koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

El Portet Moraira Villa te koop

Eurostat vindt in Spanje de grootste stijging van de huisvesting in 2017

Een woning kopen in Spanje is opnieuw een grote investering troef waarderen meer en meer sinds het begin van de financiële crisis.

Eurostat komt de grootste stijging van de prijs van woningen in Spanje sinds het uiteenspatten van de zeepbel. Onder statistische bureau van de EU, heeft de prijs van woningen in Spanje ervaren in het eerste kwartaal, een jaarlijkse stijging van 6,3%, wat neerkomt op de grootste stijging sinds het derde kwartaal van 2007, voordat de zeepbel barstte Spaanse vastgoedmarkt als gevolg van de crisis.

In het vierde kwartaal van 2015 was de prijs van woningen in Spanje een jaarlijkse stijging van 4,3%, twee tiende onder de jaarlijkse stijging van 4,5% in het derde kwartaal van vorig jaar meegemaakt. Zo is de Spaanse vastgoedmarkt heeft acht opeenvolgende kwartalen van jaarlijkse stijgingen van de huizenprijzen, na zes opeenvolgende jaren van marktcorrectie.

In vergelijking met het vorige kwartaal, de prijs van woningen in Spanje steeg met 1,4%, na het stabiel blijft in het laatste kwartaal van 2015, wat neerkomt op de grootste driemaandelijkse stijging van de huizenprijzen sinds het tweede kwartaal van vorig jaar toen steeg 4,1%.

In de hele eurozone, de huizenprijzen ervaren in het eerste kwartaal van 2016 een jaarlijkse stijging van 3%, vier tiende boven de jaarlijkse stijging in het vierde kwartaal van 2015 en de grootste stijging sinds het eerste kwartaal van 2008. in kwartaalgegevens, de opkomst van de huisvesting in de eurozone tussen januari en maart was 0,4%, na duurder met 0,1% in het voorgaande kwartaal. In de hele EU, stegen de prijzen met 4% op jaarbasis, vergeleken met 3,6% stijging in het vierde kwartaal, terwijl de driemaandelijkse stijging van de behuizing tussen Achtentwintig was 0,7%, drie procentpunten meer dan in de afgelopen drie maanden.

Van de landen waarvoor gegevens beschikbaar waren, werden de hoogste jaarlijkse stijging van de huizenprijzen die in Hongarije (+ 15,2%), Oostenrijk (+ 13,4% en Zweden (+ 12,5%), terwijl de dalingen werden waargenomen de prijzen in Italië en Cyprus (-1,2% in beide gevallen). vergelijking met het vorige kwartaal, de grootste stijging van de huizenprijzen overeen met Hongarije (+ 5,2%), gevolgd door Oostenrijk (4, 2%) en Roemenië (+ 3,3%), terwijl de meest significante dalingen werden geregistreerd in Cyprus (-3,4%) en Malta (-2.8%).

Tabaira Real Estate helpt u bij het vinden in El Portet, Moraira, uw villa te koop.

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira. Bent u geïnteresseerd in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord zijn, ons vertrouwen. We zijn blij om u te helpen het huis van uw dromen in de buurt van de zee. Onze chalets zijn in de prachtige plaatsen als Moraira, Beissa, Teulada en Benitachell.

Wij nodigen u uit om een kijkje nemen op onze lijst van de woningen te nemen als u op zoek bent naar de ideale plek om de zon en de Middellandse Zee eigendom genieten. U kunt eenvoudig degene die bij u past. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×