Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

El Portet Moraira Villa till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

El Portet Moraira Villa till salu

Eurostat finner i Spanien den största ökningen bostäder i 2017

Att köpa fastighet i Spanien är återigen en stor investering tillgång uppskattar mer och mer sedan början av finanskrisen.

Eurostat finner den största ökningen av priset på bostäder i Spanien sedan den spruckna bubblan. Enligt EU: s statistikkontor, har priset på bostäder i Spanien upplevt under det första kvartalet, en årlig ökning på 6,3%, vilket motsvarar den största ökningen sedan tredje kvartalet 2007, innan bubblan sprack Spanska fastigheter på grund av krisen.

Under det fjärde kvartalet 2015, hade priset på bostäder i Spanien haft en årlig ökning på 4,3%, två tiondelar under den årliga ökningen på 4,5% under det tredje kvartalet förra året. Således har den spanska fastighetsmarknaden åtta kvartal i rad med årliga ökningar i bostadspriserna, efter sex år i rad av marknaden korrigering.

Jämfört med föregående kvartal, priset på bostäder i Spanien ökade med 1,4%, efter att ha varit stabil under det sista kvartalet 2015, vilket motsvarar den största kvartalsvisa ökningen av fastighetspriserna sedan andra kvartalet i fjol när ökade 4,1%.

I hela euroområdet, bostadspriserna med erfarenhet av första kvartalet 2016 en årlig ökning på 3%, fyra tiondelar över den årliga ökningen av det fjärde kvartalet 2015 och den största ökningen sedan första kvartalet 2008. i kvartalsdata, ökningen av höljet i euro-zonen mellan januari och mars var 0,4%, efter dyrare med 0,1% föregående kvartal. I hela EU steg priserna 4% på årsbasis, jämfört med 3,6% ökning av det fjärde kvartalet, medan den kvartals ökningen av huset mellan Tjugoåtta var 0,7%, tre procentenheter mer än i de tre föregående månaderna.

Bland de länder för vilka uppgifter finns tillgängliga, var de högsta årliga stigande bostadspriser som noterats i Ungern (+ 15,2%), Österrike (+ 13,4% och Sverige (+ 12,5%), medan minskningar observerades priserna i Italien och Cypern (-1,2% i båda fallen). jämfört med föregående kvartal, den största ökningen i bostadspriserna motsvarade Ungern (+ 5,2%), följt av Österrike (4, 2%) och Rumänien (+ 3,3%), medan de mest signifikanta minskningar registrerades i Cypern (-3,4%) och Malta (-2,8%).

Tabaira Real Estate hjälper dig att hitta i El Portet, Moraira, din villa till salu.

Tabaira Real Estate är ett fastighetsbolag Moraira. Om du är intresserad av att köpa fastigheter i Costa Blanca Norr, lita på oss. Vi är glada att hjälpa dig att hitta egendom dina drömmar nära havet. Våra stugor är fantastiska platser som Moraira, Beissa, Teulada och Benitachell.

Vi inbjuder dig att ta en titt på vår lista över hem om du letar efter den perfekta platsen att njuta av solen och Medelhavet egendom. Du kan lätt hitta en som passar dina behov. Kontakta oss idag.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×