Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Huis te koop El Portet Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Huis te koop El Portet Moraira

Alicante, Malaga en Valencia recordwaarden leiden tot het kopen van woningen aan de Spaanse kust

Alicante, Malaga en Valencia toevoegen 281 operaties per dag, het hoogste niveau sinds 2009.

Als er een symptoom dat de geleidelijke herstel van het vertrouwen van de middenklasse toont is de verkoop van woningen. De warmte van het economisch herstel, het verbeteren van krediet en het gebrek aan alternatieven interessant door de lage rente investeringen, het aantal transacties blijft stijgen tegen een tarief van 19% in het hele land, waarbij goede prestaties in grote steden als Madrid of Barcelona en kustgebieden.

Het is het beeld van het economische herstel in de zomer van 2017: Toeristen kijken naar de ramen van het groeiend aantal van onroerend goed dat in de nabijgelegen steden hebben reemerged naar de kust op zoek naar een tweede huis of vakantiehuis. Deze situatie is vooral relevant in de provincies Alicante, Malaga en Valencia, de drie regio's waar de meeste huizen per dag worden verkocht als de twee grote hoofdsteden van het land zijn uitgesloten te worden.

In het geval van Alicante waren ze alleen verkocht in juni een totaal van 3.052 woningen, volgens cijfers gisteren vrijgegeven door het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE). In deze provincie zijn ze zich een aantal van de steden die meer bezoekers te ontvangen elke zomer, met inbegrip van Benidorm, Guardamar, Denia, Torrevieja, Moraira Calpe. De omzet tempo is 101 huizen elke dag, iets onbekends sinds 2008.

Alicante, zoals het geval is met Valencia -het kustprovincie derde plaats in de rangschikking van de verkochte woningen-voegt twee omstandigheden ten dele het grote aantal geregistreerde bewerkingen uit te leggen: de nabijheid van grote stedelijke centra, zoals Madrid en de periferie, en een prijs gemiddelde per vierkante meter van 1.092 euro, volgens taxateur Tinsa lager dan in andere regio's van het land strand. Echter, deze prijzen accumuleren twee jaar rally van de dieptepunten in 2015 bereikt door het herstel van de vraag, hoewel nog steeds sterke kortingen opgenomen in vergelijking met de opgenomen vóór de crisis.

nieuw gezicht werk.

Het grootste deel van de transacties met betrekking tot tweedehands woningen, hoewel statistische werk visum en kranen beginnen te stijgen in deze dorpen geven de opleving van de markt van nieuwe gebouwen ook in deze regio's. Volgens INE, een op de vijf verkochte woningen in juni is nieuw gebouwd.

Verhoog de buitenlandse kopers.

Een andere factor die de transacties is de groeiende aanwezigheid van buitenlandse kopers, die vorig jaar opgenomen een record te vertegenwoordigen en 13,25% van de totale bedrijfsvoering. In 2009 werd dezelfde figuur verlaagd tot 4%, drie keer minder. De vijf landen die de meeste kopers zijn het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden en België. De Balearen en de Canarische Eilanden, in aanvulling op de Valencia Gemeenschap, zijn de drie regio's door deze toeristen gekozen om hun huizen te kopen.

Tabaira Real Estate helpt u uw huis te vinden te koop in El Portet, Moraira.

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira. Bent u geïnteresseerd in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord zijn, ons vertrouwen. We zijn blij om u te helpen het huis van uw dromen in de buurt van de zee. Onze chalets zijn in de prachtige plaatsen als Moraira, Beissa, Teulada en Benitachell.

Wij nodigen u uit om een kijkje nemen op onze lijst van de woningen te nemen als u op zoek bent naar de ideale plek om de zon en de Middellandse Zee eigendom genieten. U kunt eenvoudig degene die bij u past. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×