Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Hus till salu El Portet Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Hus till salu El Portet Moraira

Alicante, Malaga och Valencia postvärden leder till att köpa bostäder på den spanska kusten

Alicante, Malaga och Valencia lägga 281 operationer per dag, den högsta nivån sedan 2009.

Om det är ett symptom som visar den gradvisa återupprätta förtroendet genom medelklassen är försäljning av bostäder. Värmen från den ekonomiska återhämtningen, förbättra kredit och bristen på alternativ intressanta av låga räntor investeringar, antalet transaktioner fortsätter att öka i en takt på 19% i hela landet med särskild styrka i stora städer som Madrid eller Barcelona och kustområden.

Det är bilden av den ekonomiska återhämtningen under sommaren 2017: Turister tittar på fönstren i det växande antalet fastigheter som har återuppstått i de närliggande städerna till kusten på jakt efter ett andra hem eller fritidshus. Denna situation har blivit särskilt relevant i provinserna Alicante, Malaga och Valencia, de tre regioner där de flesta husen säljs en dag om de två stora huvudstäderna i landet är uteslutna.

När det gäller Alicante var de säljs endast i juni totalt 3,052 hus, enligt siffror som släpptes igår av National Statistics Institute (INE). I denna provins de finns några av de städer som tar emot fler besökare varje sommar, däribland Benidorm, Guardamar, Denia, Torrevieja, Moraira Calpe. Försäljnings takten är 101 hus varje dag, något okänt sedan 2008.

Alicante, vilket är fallet med Valencia -Den kustprovins trea i rangordningen av sålda bostäder, tillägger två omständigheter delvis förklarar det stora antalet registrerade operationer: dess närhet till större städer som Madrid och dess periferi, och ett pris genomsnitt per kvadratmeter 1,092 euro, enligt värderaren Tinsa lägre än i andra regioner i landet stranden. Men dessa priser ackumuleras två års demonstrationer från dalar nås år 2015 av återhämtning i efterfrågan, men fortfarande registreras starka rabatt jämfört med de nivåer som noterades före krisen.

ny syn arbete.

De flesta av de transaktioner som hänför sig till begagnade bostäder, även om statistisk visum och kranar arbete börjar stiga i dessa byar visar återupplivandet av marknaden för nya byggnader även i dessa regioner. Enligt INE är en av fem sålda bostäder i juni nybyggda.

Öka utländska köpare.

En annan faktor som driver transaktioner är den växande närvaron av utländska köpare, som förra året spelat in ett rekord för att representera och 13,25% av den totala verksamheten. I 2009 samma figur reducerades till 4%, tre gånger mindre. De fem länder de flesta köpare är Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Sverige och Belgien. Balearerna och Kanarieöarna, i tillägg till Valencia gemenskapen, är de tre regioner som valts av dessa turister att köpa sina hem.

Tabaira Real Estate hjälper dig att hitta hus till salu i El Portet, Moraira.

Tabaira Real Estate är ett fastighetsbolag Moraira. Om du är intresserad av att köpa fastigheter i Costa Blanca Norr, lita på oss. Vi är glada att hjälpa dig att hitta egendom dina drömmar nära havet. Våra stugor är fantastiska platser som Moraira, Beissa, Teulada och Benitachell.

Vi inbjuder dig att ta en titt på vår lista över hem om du letar efter den perfekta platsen att njuta av solen och Medelhavet egendom. Du kan lätt hitta en som passar dina behov. Kontakta oss idag.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×