Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Moraira Huizen te Koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Moraira Huizen te Koop

Tips om de beste hypotheek te krijgen om de woning van uw dromen in Spanje purcharse

Bent u een van het groeiend aantal mensen van plan het kopen van een vakantiehuis in Costa Blanca of van plan bent over het verplaatsen hier permanent? Als u een van hen, dan kunt u op het punt om uw zoektocht te beginnen voor een hypotheek voor uw nieuwe huis in Costa Blanca zijn.

Het vinden van een hypotheek in het Verenigd Koninkrijk kan hard genoeg zijn, maar als het gaat om het vinden van een in ander land kan heel ontmoedigend met zo vele binnenlandse en buitenlandse aanbieders al strijden voor uw bedrijf, het ding om te onthouden is, moeten ze uw bedrijf zo veel als u de hypotheek nodig hebt, zodat zoals je zou met een hypotheek voor een huis in het Verenigd Koninkrijk rond te kijken voor de beste deals. Bestede tijd nu zal hopelijk bespaart u tijd en geld later gedurende de levensduur van uw mortgage.You kunt uw zoektocht naar de beste deals op de lijn die het hele proces gemakkelijker en efficiënter moet maken beginnen.

Hieronder hebben we opgesomd wat lijkt op de 5 belangrijkste manieren om kapitaal bijeen te brengen zijn. Tabaira Real Estate brengt u in dit artikel het 5 basistypen van arrangement beschikbaar voor uw hypotheek:

International hypotheken.

Afhankelijk van het land waar u zich in ingezeten en welk land je wilt kopen in sommige binnenlandse geldschieters zullen internationale hypotheken aanbieden om u in staat om in het buitenland te kopen. Lloyds TSB in het Verenigd Koninkrijk bieden bewoner Britten die een eigen huis in het Verenigd Koninkrijk een regeling die specifiek is voor de aankoop van onroerend goed in Spanje.

Lokale Spaanse hypotheken.

Aangezien Spanje grotendeels afgestemd op de buitenlandse onroerend goed koper is het vaak mogelijk om de financiering ter plaatse te verhogen in Spanje, vooral als je een van de grotere internationale banken te benaderen. Het is zeer belangrijk om dubbel zeker u de lokale bepalingen en voorwaarden van de lening en de terugbetaling methoden alsmede het controleren en vergelijken van de rentetarieven die beschikbaar zijn voor u met die van een leverancier terug in het Verenigd Koninkrijk te begrijpen. Sommige mensen zijn gevangen met wat leek op een goede deals op lage start hypotheken alleen om uit te vinden dat na verloop van vele maanden de maandelijkse aflossing plotseling verdubbelt, wat gebruikelijk is bij Spaanse lage start hypotheken.

Expatriate hypotheken.

Als u al in Spanje wonen en wilt kopen in Spanje of denken van het kopen van een huis terug in het Verenigd Koninkrijk voor welke reden dan ook, kan het erg lastig het beveiligen van een mortgage.If u had een sterke krediet geschiedenis voordat je geëxpatrieerd en u bent nu ontvangt inkomen om uw hypotheek aanvraag te ondersteunen zijn er een aantal kredietverstrekkers die geïnteresseerd zijn in het aantrekken van dit soort zaken wel zijn. Enkele van de belangrijkste high street kredietverstrekkers zullen u wijzigen van een premie voor het gemak van de toepassing en de service die zij bieden, dus het is de moeite waard rond te shoppen op het internet voor de beste deals.Usually moet je in staat om te lenen tot 85% van de waarde van het pand en als het gaat om bewijs van inkomen dat kan worden samengesteld uit verdiend, pensioenen, beleggingen en huuropbrengsten.

Equity release en tweede hypotheek.

Dit is natuurlijk de eenvoudigste en meest populaire methode wordt momenteel gebruikt voor de aankoop van vakantiewoningen in het buitenland door veel kopers. In het Verenigd Koninkrijk in het bijzonder, waar veel mensen hebben opgebouwd aanzienlijke eigen vermogen in hun huizen en zijn nu het vrijgeven van deze 'extra geld' aankoop van onroerend goed in Spain.If u overwegen deze methode moet je accepteren dat het extra bedrag dat u toe te voegen aan uw hypotheek intrest, zal moeten worden terugbetaald over de looptijd of aan het einde van de looptijd van uw hypotheek en dat de gehele lening is beveiligd op uw belangrijkste eigenschap.

Afbetaling betalingen.

Je zou willen overwegen de aankoop van onroerend goed op plan, omdat dit je de mogelijkheid om via een reeks van termijnen of stadium betalingen te betalen voor het onroerend goed dat u kunt sparen voor de financiering tijdens de bouw period.After het betalen van de borg het beveiligen van uw voorschot data kan geven en bedragen zullen worden geschreven in uw koopovereenkomst zodat u budget dienovereenkomstig. Het is duidelijk dat deze methode zou in het bijzonder geschikt degenen met een hoog niveau van het besteedbaar income.Once u de meest geschikte methode hebben vastgesteld aan uw eisen en omstandigheden aan te passen kunt u uw zoektocht te beginnen naar een geldschieter, indien van toepassing. Denk aan het zoeken op het internet, met behulp van forums, expats en internationale onroerend goed sites, het onderzoeken van kredietverstrekkers sites en je kunt ook luisteren naar persoonlijke aanbevelingen van vrienden, familie en collega's die al aankopen woning hebben ondernomen in Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×