Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Moraira Hus till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Moraira Hus till salu

Tips för att få den bästa inteckning för att purcharse egendom dina drömmar i Spanien

Är du en av det växande antalet människor som planerar på att köpa en semesterbostad i Costa Blanca eller planerar att flytta hit permanent? Om du är en av dem, så kan du vara på väg att börja din jakt efter en inteckning för ditt nya hem i Costa Blanca.

Att hitta en inteckning i Storbritannien kan vara svårt nog, men när det gäller att hitta en i annat land kan vara mycket skrämmande med så många inhemska och utländska leverantörer alla tävlar om din verksamhet, att komma ihåg är, de behöver ditt företag så mycket som du behöver inteckning så som du vill med en inteckning för ett hus i Storbritannien leta efter de bästa erbjudandena. Tid tillbringade nu kommer förhoppningsvis att spara tid och pengar senare under livslängden på din mortgage.You kan börja söka efter de bästa erbjudandena på nätet som ska göra hela processen enklare och effektivare.

Nedan har vi listat vad som tycks vara de 5 viktigaste sätten att skaffa finansiering. Tabaira Real Estate ger dig i den här artikeln de 5 grundläggande typer av arrangemang för din inteckning:

Internationella inteckningar.

Beroende på vilket land du är bosatt i och vilket land du vill köpa i vissa inhemska långivare kommer att erbjuda internationella lån för att göra det möjligt för dig att köpa utomlands. Lloyds TSB i Storbritannien erbjuder bosatta britter som äger ett hem i Storbritannien ett system som är specifikt för köp av fastighet i Spanien.

Lokala spanska inteckningar.

Som Spanien är till stor del inriktad på den utländska egendom köpare är det ofta möjligt att höja finansiera lokalt i Spanien, särskilt om du närmar dig en av de större internationella bankerna. Det är mycket viktigt att dubbelt säker på att du förstår de lokala villkoren för lånet och återbetalningen metoder samt kontroll och jämföra räntor som är tillgängliga för dig med dem från en leverantör tillbaka i Förenade kungariket. Vissa människor har fångats med vad som verkade bra erbjudanden på låga start inteckningar bara för att upptäcka att efter en viss många månad månatliga återbetalningen plötsligt fördubblas, vilket är vanligt med spanska låga start inteckningar.

Utlands inteckningar.

Om du redan bor i Spanien och vill köpa i Spanien eller funderar på att köpa ett hus tillbaka i Förenade kungariket av någon anledning, kan det vara mycket svårt att säkra en mortgage.If du hade en stark kredit historia innan du bosatta utomlands och du är nu uppbär inkomster för att stödja din inteckning ansökan finns ett antal långivare som är intresserade av att attrahera denna typ av verksamhet ändå. Några av de viktigaste high street långivare kommer att förändra dig en premie för att underlätta tillämpningen och den service de erbjuder så är det värt att shoppa runt på internet för bästa deals.Usually bör du kunna låna upp till 85% av fastighetens värde och när det gäller bevis på inkomst kan detta bestå av intjänad pension, investeringar och hyresintäkter.

Equity release och topplån.

Detta är naturligtvis den enklaste och mest populära metoden som används för närvarande för köp av fritidshus utomlands av många köpare. I Storbritannien, i synnerhet, där många människor har byggt upp betydande kapital i sina hem och nu släpper denna "extra pengar" för att köpa fastigheter i Spain.If du överväga den här metoden måste du acceptera att det ytterligare belopp du lägger till dina lånekostnader kommer ådra sig intresse, måste den återbetalas under löptiden eller i slutet av löptiden för dina lånekostnader och att hela lånet är säkrad på din viktigaste egenskapen.

Avbetalnings betalningar.

Du kanske gillar att överväga att köpa egendom utanför planen eftersom detta kan ge dig möjlighet att betala för fastigheter via en serie delbetalningar eller delbetalningar som du kan spara upp för att finansiera under bygg period.After betala fäst insättning dina avbetalning datum och beloppen kommer att skrivas in i köpeavtalet så att du kan budget. Självklart är detta förfarande skulle särskilt passa dem med en hög nivå av disponibel income.Once du har fastställt den lämpligaste metoden för att passa dina behov och omständigheter som du kan börja söka efter en långivare om tillämpligt. Överväga att söka på Internet, med hjälp av forum, utsänd och internationella fastighets platser, undersöka långivare platser och du kan också lyssna på personliga rekommendationer från vänner, familj och kollegor som redan har vidtagits fastighetsköp i Spanien.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×